עזרה ברכישת רכב ידני זול
-
@המפותח כתב בעזרה ברכישת רכב ידני זול:
אני ישמח אם אחד מהמומחים יכול להדריך אותי לקניית רכב ידני עד 2000\3000 ש"ח מדובר לצורך התאמנות לעבור טסט על משאית (כבר אחרי פסילות של 3 טסטים על הקטע של הילוכים עזיבת קלאץ' לפני כניסה סופית להילוך וכו')
תודה רבהבעיקרון אין לך הרבה מה לבדוק מכיוון שממילא תשתמש בו שבוע- שבועיים.
בכללי עדיף רכב יפני שיהיה לך קל למכור.
-
@מאיר כתב בעזרה ברכישת רכב ידני זול:
אני ישמח אם אחד מהמומחים יכול להדריך אותי לקניית רכב ידני עד 2000\3000 ש"ח מדובר לצורך התאמנות לעבור טסט על משאית (כבר אחרי פסילות של 3 טסטים על הקטע של הילוכים עזיבת קלאץ' לפני כניסה סופית להילוך וכו')
אין בעיה אפילו לשמור אותו שיעמוד בחניה העיקר לעבור את הטסט
יש איזה רכב שהוא מומלץ בכזה מחיר לא משנה איזה העיקר שיסע -
@מאיר כתב בעזרה ברכישת רכב ידני זול:
אין בעיה אפילו לשמור אותו שיעמוד בחניה העיקר לעבור את הטסט
יש איזה רכב שהוא מומלץ בכזה מחיר לא משנה איזה העיקר שיסעאני מבין ממך שמבחינתך לא למכור אח"כ את הרכב. נכון?
ברעיון זה כל רכב ידני במצב נסיעה.
הייתי מציע לך המלצה נוספת: להחליף רכב עם חבר שיש לו ידני. אופציה נוספת: לשכור רכב ידני (במידה ועדיין יש דבר כזה)
אבל שתדע שלכל רכב יש מבנה שונה של קלאץ׳ וכו' וזה לא יעזור ב100% לעניין המשאית. כלומר שאמנם זה מאד יקדם אותך לתרגל את הסיגנון וכו' אך תצטרך שיעור או שתים להמר את המידע לכלי הספציפי
-
אחרי חפירה מצאתי משהו שמתאים מה דעתכם על זה?
צריך לבדוק מהי העלות של הכנת הרכב לטסט.
@חובק-עולם כתב בעזרה ברכישת רכב ידני זול:
שזה נראה לי הכי ידמה למשאית בכ"א מהנסיון שלי.
עד היום חשבתי שמי שרגיל לדיזל יתקשה עם בנזין. טתה מתכוון שזה גם להיפך? כלומר שמי שרגיל לבנזין יתקשה בדיזל?