מחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח
-
הוא כתב שהאמינות הכי חשובה לו, ומה לעשות לא נולד משהו יותר אמין מטויוטה
תאמין לי שאם אני אמצא משהו גם נוח וגם אמין ברמה של פריוס אני זורק אותה באותו יום
@טרנטע כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
משהו יותר אמין מטויוטה
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס. מסך מידע דוהה בשמש. דשבורד שנסדק. אישית- שמעתי גם על כמה וכמה שהתחממו בעליות! ודיווחתי כאן בעבר.
אז נכון המנוע מעולה איכות של טויוטה, אבל זה לא ‘0 תקלות לעולם ועד’ כפי שמנסים לצייר. -
משהו יותר אמין מטויוטה
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס. מסך מידע דוהה בשמש. דשבורד שנסדק. אישית- שמעתי גם על כמה וכמה שהתחממו בעליות! ודיווחתי כאן בעבר.
אז נכון המנוע מעולה איכות של טויוטה, אבל זה לא ‘0 תקלות לעולם ועד’ כפי שמנסים לצייר.@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס
חבר’ה בואו לא נסיט את השרשור, הבנאדם ביקש רכב בתקציב של 40K יש לכם משהו אחר להציע ?!
אני לא רואה משהו אחר בתקציב הזה שמתאים לדרישות שלו.
ובדיוק בגלל שידעתי שיתחיל העליהום של האופזיציה כאן נגד הפריוס השחלתי גם את הקורולה כאופציה -
@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס
חבר’ה בואו לא נסיט את השרשור, הבנאדם ביקש רכב בתקציב של 40K יש לכם משהו אחר להציע ?!
אני לא רואה משהו אחר בתקציב הזה שמתאים לדרישות שלו.
ובדיוק בגלל שידעתי שיתחיל העליהום של האופזיציה כאן נגד הפריוס השחלתי גם את הקורולה כאופציה@טרנטע כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
רכב בתקציב של 40K
לדעתי אוריס סטיישן כנ’'ל שהוחלפה בטריה עד שנתיים אחורה.
אני נגד פריוס רגשית כי ראיתי המווון שהתחממו, וכנ’'ל נא לא להסיט השרשור
-
רכב בתקציב של 40K
לדעתי אוריס סטיישן כנ’'ל שהוחלפה בטריה עד שנתיים אחורה.
אני נגד פריוס רגשית כי ראיתי המווון שהתחממו, וכנ’'ל נא לא להסיט השרשור
@חיים-Y0737 גם אופציה מעולה, רק לא להתפתות לסוללה מקורית שעדיין באחריות כי אוטוטו האחריות שלהם מסתיימת, והסוללה שלהם הולכת יותר מהר מפריוס
פריוס לא פריוס העיקר נשארנו בטויוטה

-
הוא שם את החיסכון לא בעדיפות ראשונה כמו האמינות ולכן יהיה עדיף לקחת רכב יפני או קוריאני דנתון מתקדם יותר ולוותר על ההייבריד
לדוג’ מזדה 3 או 6 קיה פורטה או קורולה רגילה 2015 -
@DanielC כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
פיורטק שהוחלף לו מנוע
סורי אבל זה רכב בעייתי, גם המנוע החדש לא מי יודע מה יחזיק…
נא לברוח בזמן בבקשה!!!עדיף קורולה 2001 אם כבר… או סובארו לאונה 98 רק לא הרכב הזה שמנועיו מתפגרים בכל העולם
-
@DanielC כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
פיורטק שהוחלף לו מנוע
סורי אבל זה רכב בעייתי, גם המנוע החדש לא מי יודע מה יחזיק…
נא לברוח בזמן בבקשה!!!עדיף קורולה 2001 אם כבר… או סובארו לאונה 98 רק לא הרכב הזה שמנועיו מתפגרים בכל העולם
@חיים-Y0737 (לא הבנת את הבדיחה)
מה ההבדל? גם בטריה לפריוס/אוריס בסוף קונים משופצת או משומשת מאותו שוק בדיוק. למה שם זה פתרון סביר וכאן זה ‘לברוח בזמן’? -
מה ההבדל? גם בטריה לפריוס/אוריס בסוף קונים משופצת או משומשת מאותו שוק בדיוק. למה שם זה פתרון סביר וכאן זה ‘לברוח בזמן’?@DanielC כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
מה ההבדל? גם בטריה לפריוס/אוריס בסוף קונים משופצת או משומשת מאותו שוק בדיוק. למה שם זה פתרון סביר וכאן זה ‘לברוח בזמן’?לכן שיחפש בטריה שהוחלפה בחברה
אבל אני סובר יותר כמו @שמואל-קליין שמיותר להכנס להיברידי, ושיקח יפנית או קוריאנית (מהדגמים הלא בעיתיים) שמורה, ויסע לחיים ולשלום -
מה ההבדל? גם בטריה לפריוס/אוריס בסוף קונים משופצת או משומשת מאותו שוק בדיוק. למה שם זה פתרון סביר וכאן זה ‘לברוח בזמן’? -
מה ההבדל? גם בטריה לפריוס/אוריס בסוף קונים משופצת או משומשת מאותו שוק בדיוק. למה שם זה פתרון סביר וכאן זה ‘לברוח בזמן’?@DanielC כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
‘לברוח בזמן’
אפילו אני עם כל דעותיי בנושא הפריוס מאמין שזה לא רכב שיבלה יום יום במוסך
אבל כבעל חמישה סיטרואן לשעבר- אתה מתיידד עם כל המוסכניקים באזורך!!!

הדגם שהכי מתייעצים עליו בפורום זה פריוס.