מחפש רכב - תקציב עד 35,000 ש״ח
-
@עני-ורכוב צר לי (באמת) לבשר שבתקציב הזה אין 7 מקומות “חסכונית”. יש בקושי 7 מקומות…
לדעתי, כמתבקש, לך על קשקאי +2.
שנתונים עד 2013, או 2014 באותה הצורה (לעשות חיפוש ביד 2 על קשקאי 2013 ועל קשקאי 2015 ולהבין את ההבדל בין הצורות - לא צריך להיות גאון, ואז תדע אם ה-2014 שייכת לצורה הישנה או החדשה).
תעשה קצת חיפוש בפורום ותמצא את כל הנתונים שהבהרתי באריכות, איזה נתונים לחפש, מה חשוב לוודא, ומה לבדוק מול המוכר.
בהצלחה! -
@עני-ורכוב צר לי (באמת) לבשר שבתקציב הזה אין 7 מקומות “חסכונית”. יש בקושי 7 מקומות…
שנתונים עד 2013, או 2014 באותה הצורה (לעשות חיפוש ביד 2 על קשקאי 2013 ועל קשקאי 2015 ולהבין את ההבדל בין הצורות - לא צריך להיות גאון, ואז תדע אם ה-2014 שייכת לצורה הישנה או החדשה).
תעשה קצת חיפוש בפורום ותמצא את כל הנתונים שהבהרתי באריכות, איזה נתונים לחפש, מה חשוב לוודא, ומה לבדוק מול המוכר.
בהצלחה! -
בהצלחה! -
@עני-ורכוב כתב במחפש רכב - תקציב עד 35,000 ש״ח:
@גיל מה לחפש אני יודע…
הבעיה זה בלמצוא…פתחת נושא על מה לחפש, אז עניתי.
קשה למצוא, זו לפעמים ראיה, שהדבר המחופש הוא מציאה. תרתי משמע.@עני-ורכוב כתב במחפש רכב - תקציב עד 35,000 ש״ח:
@גיל יש אחד שהחליף גיר במוסך גירים בישוב מטע,
יש לנו איך לבדוק מה הוא הכניס שם?שיביא סיכום טיפול מהמכון, וכולי האי ואולי נדע.
-
@עני-ורכוב כתב במחפש רכב - תקציב עד 35,000 ש״ח:
@גיל מה לחפש אני יודע…
הבעיה זה בלמצוא…פתחת נושא על מה לחפש, אז עניתי.
קשה למצוא, זו לפעמים ראיה, שהדבר המחופש הוא מציאה. תרתי משמע.@עני-ורכוב כתב במחפש רכב - תקציב עד 35,000 ש״ח:
@גיל יש אחד שהחליף גיר במוסך גירים בישוב מטע,
יש לנו איך לבדוק מה הוא הכניס שם?שיביא סיכום טיפול מהמכון, וכולי האי ואולי נדע.
-
-
@אברך-מתמיד בסוף החלטתי לא להיכנס לסוגיא של פיג’ו
בלי ליווי צמוד של בעל נסיון בדגם הספציפי