הגשת בקשה לצפייה בסרטון הטסט ללא ערעור
-
מישהו יודע האם אפשר לבקש לצפות בסרטון הטסט ללא בקשה לערעור, והאם זה מעכב את הטסט הבא?
תודה רבה.כמו כן האם אשמח לטיפים ועצות לגבי מז"ק בצומת כאשר יש רכב רחוק, שאני נכנסתי לצומת כיון שהרכב היה רחוק ולא הייתי מפריע לו כלל, אבל הטסטר בלם אותי, אז מה עדיף?, הרי אם הייתי מחכה לכל רכב רחוק יש הרבה שפוסלים על עיכוב תנועה ללא צורך.
-
זה מאד דחוף לי לדעת, אם יש למישהו מידע בענין אשמח שיכתוב לי כאן.
תודה רבה. -
מישהו יודע האם אפשר לבקש לצפות בסרטון הטסט ללא בקשה לערעור, והאם זה מעכב את הטסט הבא?
תודה רבה.כמו כן האם אשמח לטיפים ועצות לגבי מז"ק בצומת כאשר יש רכב רחוק, שאני נכנסתי לצומת כיון שהרכב היה רחוק ולא הייתי מפריע לו כלל, אבל הטסטר בלם אותי, אז מה עדיף?, הרי אם הייתי מחכה לכל רכב רחוק יש הרבה שפוסלים על עיכוב תנועה ללא צורך.
-
@איש-ירושלים כתב בהגשת בקשה לצפייה בסרטון הטסט ללא ערעור:
מישהו יודע האם אפשר לבקש לצפות בסרטון הטסט ללא בקשה לערעור
כן בהחלט! מנסיון!
והאם זה מעכב את הטסט הבא?
לא! רק ערעור מעכב
כמו כן האם אשמח לטיפים ועצות לגבי מז"ק בצומת כאשר יש רכב רחוק, שאני נכנסתי לצומת כיון שהרכב היה רחוק ולא הייתי מפריע לו כלל, אבל הטסטר בלם אותי, אז מה עדיף?, הרי אם הייתי מחכה לכל רכב רחוק יש הרבה שפוסלים על עיכוב תנועה ללא צורך.
ההבדל בין “עיכוב תנועה” לבין “סיכון או ההפרעה לתנועה” הוא כחוט השערה… לכן תמיד עדיף ‘להחמיר’ ולא לקחת סיכון, כי רב הטסטרים לא יפסלו כזה מהר על זהירות יתר, וגם אם יפסלו ח"ו יהיה הרבה יותר קל לערער! כמובן אבל אם תסע על חמש קמ"ש אז הוא יפסול אותך…
בהצלחה!!! -
@אריאלוש כתב בהגשת בקשה לצפייה בסרטון הטסט ללא ערעור:
לא! רק ערעור מעכב
תודה רבה!
אז גם אם כבר הזמנתי תור לטסט הבא אני יכול לבקש לצפות בטסט הקודם? -
כעת באתר ברוש הוא כותב לי שלא ניתן להגיש בקשה לצפות במבחן כי לא ניתן גם לערער על המבחן?
-
@אריאלוש כתב בהגשת בקשה לצפייה בסרטון הטסט ללא ערעור:
לא! רק ערעור מעכב
תודה רבה!
אז גם אם כבר הזמנתי תור לטסט הבא אני יכול לבקש לצפות בטסט הקודם?@איש-ירושלים כתב בהגשת בקשה לצפייה בסרטון הטסט ללא ערעור:
אז גם אם כבר הזמנתי תור לטסט הבא אני יכול לבקש לצפות בטסט הקודם?
כן! זה לא קשור לטסטים הבאים וכמדומני שזה נשמר שם 3 חודשים
כעת באתר ברוש הוא כותב לי שלא ניתן להגיש בקשה לצפות במבחן כי לא ניתן גם לערער על המבחן?
נכון! שם זה קשור לטסט הבא אבל תנסה דרך המורה שלך, או דרך שרות לקוחות