דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      טוען מבחן דרכים...
      1. דף הבית
      2. עסקאות רכב
      3. הדרכות וטיפים - עסקאות רכב
      4. שרשור ללא סטיות והסתעפויות, על פיג'ו 301.

שרשור ללא סטיות והסתעפויות, על פיג'ו 301.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר הדרכות וטיפים - עסקאות רכב
      3 פוסטים 3 כותבים 9 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • מאיר גמ מנותק
        מאיר גמ מנותק
        מאיר ג
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי מאיר ג

היות ואני זקוק כעת לכסף מכל מיני שיקוליים כלכליים, אני רוצה למכור את הפריוס שברשותי.
        ויש לי בקשות מיוחדות “ונדירות”. אבל חכו עד הסוף יש תפנית בעלילה.

רכב שיהיה יותר זול להזכירכם! אני בא מפריוס, ויהיה לי קשה לראות יותר מידי תחנות דלק.
        כן אני מכיר את הבקשות האלו שעולות כאן בפורום ללא סוף. וזה כמעט בלתי אפשרי לתפוס את החבל בכל קצותיו.

אבל, אני מגיע עם כיוונים חדשים, שפחות מקובלים בציבור, ובצדק.
        למשל:
        פיג’ו 301 / סיטרואן C אליזה. (שזה אותו רכב)

מה שאני יודע על הרכבים האלו זה שצריך להחליף רצועת טימינג כל 100 אלף ק"מ.
        רק מנוע 1.6 וחלילה חלילה לא 1.2 שזה רצועה טבולה ועוד מרעין בישין כיאה לצרפתית גאה.🇨🇵
        בנוסף אשמח למידע בעניין הגיר: אני יודע שישנם שנים שזה עם גיר של אייסין רק לא יודע באיזה מן השנים.
        והאם יש הבדלים בשנים מבחינת אמינות בדגם הנ"ל?

וכן כל מידע על הרכב יעזור לי מאד.-צריכת דלק, מה חשוב לבדוק לפני שקונים, תקלות אופייניות לרכבים האלו או כל עצה/הערה/הארה אחרת שלא עולה על דעתי כעת.

וכמובן פתוח לרעיונות נוספים. חוץ מפורד פוקוס מאזדה 3 לנסר קורולה וכו’.

חשוב להדגיש שאני לא רוצה רכבים קטנים. בנוסך אני מכיר את השוק הרגיל של עולם האברכים, אני לא מחפש את ההמלצות הקלאסיות. מכיר את כולן.
        וכמובן לא לנסות להיות מקוריים בכוח, ולהציע לי סובארו סומו…

ואם תשאלו איך זה יכול להיות ש @מאיר-ג לא השתמש בפיתוח האדיר של @המאסטר זאת משום שיש לי בקשה ספציפית ובירור על דגם מסוים.

@גיל האמת ממש חשבתי ברצינות על קשקאי ואני כבר חשתי כאילו אני רק צריך להוריד את ההנדברקס בשביל לפתוח בנסיעה. אך 💰 עומד בעוכרי אבל אם אני באמת אלך על הפיג’ו אני אזכה להיות שפן נסיון למען כולם. מקווה שאני אצא מזה אריה

אנא ואנא. לא להסיט את נושא השרשור לוויכוחים אינסופיים בעניין יפניות וצרפתיות והמסתעף כי שרשורים כאלו יש בשפע בפורום.

הזמן הוא רק כלי שעוזר לנו להבין שאין זמן

טוסוןט תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • מאיר גמ מאיר ג

היות ואני זקוק כעת לכסף מכל מיני שיקוליים כלכליים, אני רוצה למכור את הפריוס שברשותי.
          ויש לי בקשות מיוחדות “ונדירות”. אבל חכו עד הסוף יש תפנית בעלילה.

רכב שיהיה יותר זול להזכירכם! אני בא מפריוס, ויהיה לי קשה לראות יותר מידי תחנות דלק.
          כן אני מכיר את הבקשות האלו שעולות כאן בפורום ללא סוף. וזה כמעט בלתי אפשרי לתפוס את החבל בכל קצותיו.

אבל, אני מגיע עם כיוונים חדשים, שפחות מקובלים בציבור, ובצדק.
          למשל:
          פיג’ו 301 / סיטרואן C אליזה. (שזה אותו רכב)

מה שאני יודע על הרכבים האלו זה שצריך להחליף רצועת טימינג כל 100 אלף ק"מ.
          רק מנוע 1.6 וחלילה חלילה לא 1.2 שזה רצועה טבולה ועוד מרעין בישין כיאה לצרפתית גאה.🇨🇵
          בנוסף אשמח למידע בעניין הגיר: אני יודע שישנם שנים שזה עם גיר של אייסין רק לא יודע באיזה מן השנים.
          והאם יש הבדלים בשנים מבחינת אמינות בדגם הנ"ל?

וכן כל מידע על הרכב יעזור לי מאד.-צריכת דלק, מה חשוב לבדוק לפני שקונים, תקלות אופייניות לרכבים האלו או כל עצה/הערה/הארה אחרת שלא עולה על דעתי כעת.

וכמובן פתוח לרעיונות נוספים. חוץ מפורד פוקוס מאזדה 3 לנסר קורולה וכו’.

חשוב להדגיש שאני לא רוצה רכבים קטנים. בנוסך אני מכיר את השוק הרגיל של עולם האברכים, אני לא מחפש את ההמלצות הקלאסיות. מכיר את כולן.
          וכמובן לא לנסות להיות מקוריים בכוח, ולהציע לי סובארו סומו…

ואם תשאלו איך זה יכול להיות ש @מאיר-ג לא השתמש בפיתוח האדיר של @המאסטר זאת משום שיש לי בקשה ספציפית ובירור על דגם מסוים.

@גיל האמת ממש חשבתי ברצינות על קשקאי ואני כבר חשתי כאילו אני רק צריך להוריד את ההנדברקס בשביל לפתוח בנסיעה. אך 💰 עומד בעוכרי אבל אם אני באמת אלך על הפיג’ו אני אזכה להיות שפן נסיון למען כולם. מקווה שאני אצא מזה אריה

אנא ואנא. לא להסיט את נושא השרשור לוויכוחים אינסופיים בעניין יפניות וצרפתיות והמסתעף כי שרשורים כאלו יש בשפע בפורום.

טוסוןט מחובר
          טוסוןט מחובר
          טוסון
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי טוסון

דבר ראשון, נברך לכת"ר שה’ ישלח לו ברכה באסמיו, ויברך את כל מעשה ידיו… ולא יצרך להלוואתם וכו’

@מאיר-ג כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות, על פיג'ו 301.:

רשמית מ2017, אם כי נכתב בעבר (כמדומה ע"י @אלי-0 , ועל הדרך הרווחנו תיוג של מי שמכיר את הדגם מקרוב) שלא נצפה בארצנו הקד’ דגם זה בינתיים

ידני זו אופצייה? כי 1.6 דיזל ידני קיים גם

קליאו נחשב קטן אצלך? כמובן דיזל, לא נותן המלצה, כי הניסיון שלי לא מדי ארוך, חודשיים וכ4000 ק"מ

מנסיעת מבחן קצרה שעשיתי על 301 2013 1.6 בנזין עם 300kkm לא הרגשתי נוחות גדולה, אבל ייתכן שבגלל הנתונים מעלה

מבחינת צריכת הדלק, הבנתי שהוא כמשפחתומטית ממוצעת, פלוס מינוס

האמת ממש חשבתי ברצינות על קשקאי ואני כבר חשתי כאילו אני רק צריך להוריד את ההנדברקס בשביל לפתוח בנסיעה. אך עומד בעוכרי אבל אם אני באמת אלך על הפיג’ו אני אזכה להיות שפן נסיון למען כולם. מקווה שאני אצא מזה אריה

אם תוותר על פרפקציוניזם קצת, ותיקח קשקאי חבוטה ומגוזגזת, תוכל אולי להנות מכמה שולחנות במקביל

למד לשונך לומר איני יודע

נחמו נחמו עמי יאמר א-להיכם
          אז תראי ונהרת ופחד ורחב לבבך
          הקטן יהיה לאלף והצעיר לגוי עצום אני ה' בעתה אחישנה

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • טוסוןט טוסון

דבר ראשון, נברך לכת"ר שה’ ישלח לו ברכה באסמיו, ויברך את כל מעשה ידיו… ולא יצרך להלוואתם וכו’

רשמית מ2017, אם כי נכתב בעבר (כמדומה ע"י @אלי-0 , ועל הדרך הרווחנו תיוג של מי שמכיר את הדגם מקרוב) שלא נצפה בארצנו הקד’ דגם זה בינתיים

ידני זו אופצייה? כי 1.6 דיזל ידני קיים גם

קליאו נחשב קטן אצלך? כמובן דיזל, לא נותן המלצה, כי הניסיון שלי לא מדי ארוך, חודשיים וכ4000 ק"מ

מנסיעת מבחן קצרה שעשיתי על 301 2013 1.6 בנזין עם 300kkm לא הרגשתי נוחות גדולה, אבל ייתכן שבגלל הנתונים מעלה

מבחינת צריכת הדלק, הבנתי שהוא כמשפחתומטית ממוצעת, פלוס מינוס

האמת ממש חשבתי ברצינות על קשקאי ואני כבר חשתי כאילו אני רק צריך להוריד את ההנדברקס בשביל לפתוח בנסיעה. אך עומד בעוכרי אבל אם אני באמת אלך על הפיג’ו אני אזכה להיות שפן נסיון למען כולם. מקווה שאני אצא מזה אריה

אם תוותר על פרפקציוניזם קצת, ותיקח קשקאי חבוטה ומגוזגזת, תוכל אולי להנות מכמה שולחנות במקביל

ח מחובר
            ח מחובר
            חיים Y0737
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוסון כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות, על פיג'ו 301.:

1.6 דיזל ידני קיים גם

חסכוני ברמה דמיונית, היו מוניות כאלה בעבר עם 99 כ’'ס אבל ה DPF והאוריאה הורסים כל חלקה טובה, לא להתקרב

משתדל בס''ד להועיל לבני תורה
            התמחות ונסיון בעיקר ברכבים זולים וישנים
            אין באמור משום מתן ייעוץ מבוסס אלא רק המלצה על בסיס הבנתי בלבד.
            חדש למקרים דחופים! אימייל לייעוץ ללא התחייבות ובל''נ- y0737240346@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

21

3.5k

משתמשים

10.8k

נושאים

149.6k

פוסטים
            • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.