שנתון? למה הוא רלונטי?
-
@יוסף-4
הייתי הולך על שנתון גבוה יותר
כיוון שיש בלאי של שנים בתוספת לנסועה (שמש, גשם, וזמן משפיעים על גומיות אטמים רכיבים אלקטורוניים וכדו’)
וכן מדובר על פער של 3 שנים שזה לא מבוטל ברכב בן 4 זה משפיע ישירות על שוויו כיום וגם בעתיד הלא רחוק -
הייתי הולך על הישן ולו בשביל להפחית סיכויי גניבה
-
הייתי הולך על הישן ולו בשביל להפחית סיכויי גניבה
@חיים-Y0737 וכן בעניין הביטוח זה יותר זול בביטוח מקיף
-
@חיים-Y0737 וכן בעניין הביטוח זה יותר זול בביטוח מקיף
@חיים-ברזל צריך לבדוק אם הפער לא ימחק בביטוח החובה
לגופו של עניין, יש נזק ובלאי של זמן זה ממש משמעותי,
בלאי של ק"מ בהנחה שהתחזוקה בשניהם הייתה איכותית, מסתבר לי שיהיה פחות משמעותי -
רכב (טויוטה קורולה סטיישן) משנת 2019 ורכב זהה משנת 2022
שניהם שוים בסך הק"מ (באזור ה200)
האם מוצדק תוספת 10K ש"ח?
שני הרכבים בדיוק אותו דבר
ושניהם נסעו אותו מס’ ק"מ (1 ב7 שנים 1 ב4 שנים)במילים פשוטות, האם יש ענין לשלם על רכב יותר כי הוא המחירון שלו יותר
@יוסף-4 ספציפית ברכב הזה לא חושב שיש עניין לשלם 10K יותר, יש לי חבר עם 2019 470קמ והטיפול הכי גדול שהיה לו זה החלפת בולמים שממה ששמעתי זה מחלה ברכב הזה חוץ מזה הרכב מרגיש כחדש לגמרי.
השיקול שיכול להיות לך זה אם אתה מתכנן לעשות עליו הרבה קמ אז כשתרצה למכור שנתון מתקדם יותר כנראה יהיה משמעותי, אבל גם לא נראה לי קריטי הבדל של 3 שנים. -
@יוסף-4 ספציפית ברכב הזה לא חושב שיש עניין לשלם 10K יותר, יש לי חבר עם 2019 470קמ והטיפול הכי גדול שהיה לו זה החלפת בולמים שממה ששמעתי זה מחלה ברכב הזה חוץ מזה הרכב מרגיש כחדש לגמרי.
השיקול שיכול להיות לך זה אם אתה מתכנן לעשות עליו הרבה קמ אז כשתרצה למכור שנתון מתקדם יותר כנראה יהיה משמעותי, אבל גם לא נראה לי קריטי הבדל של 3 שנים.@israel_458xv20n כתב בשנתון? למה הוא רלונטי?:
השיקול שיכול להיות לך זה אם אתה מתכנן לעשות עליו הרבה קמ אז כשתרצה למכור שנתון מתקדם יותר כנראה יהיה משמעותי, אבל גם לא נראה לי קריטי הבדל של 3 שנים.
אני מחשבן קצת אחרת, אם הוא נוסע הרבה, שיקנה את הישן יותר ואז הממוצע יהיה סביר יותר במכירה, ואם הוא נוסע מעט, שיקנה את החדש, ואז יהיה לו שנתון שטוב למכור, והממוצע ק"מ יהיה כבר סביר יותר
-
@israel_458xv20n כתב בשנתון? למה הוא רלונטי?:
השיקול שיכול להיות לך זה אם אתה מתכנן לעשות עליו הרבה קמ אז כשתרצה למכור שנתון מתקדם יותר כנראה יהיה משמעותי, אבל גם לא נראה לי קריטי הבדל של 3 שנים.
אני מחשבן קצת אחרת, אם הוא נוסע הרבה, שיקנה את הישן יותר ואז הממוצע יהיה סביר יותר במכירה, ואם הוא נוסע מעט, שיקנה את החדש, ואז יהיה לו שנתון שטוב למכור, והממוצע ק"מ יהיה כבר סביר יותר
-
השיקול שיכול להיות לך זה אם אתה מתכנן לעשות עליו הרבה קמ אז כשתרצה למכור שנתון מתקדם יותר כנראה יהיה משמעותי, אבל גם לא נראה לי קריטי הבדל של 3 שנים.@israel_458xv20n כתב בשנתון? למה הוא רלונטי?:
ש לי חבר עם 2019 470קמ
גם לי יש חבר כזה בביתר, קנה מהמוסכניק דודי זילברמן מונית לשעבר עומד כיום על 450K בלי עין הרע פיקס, עלה לו רק 40K לפני שנה…
-
ש לי חבר עם 2019 470קמ
גם לי יש חבר כזה בביתר, קנה מהמוסכניק דודי זילברמן מונית לשעבר עומד כיום על 450K בלי עין הרע פיקס, עלה לו רק 40K לפני שנה…
@חיים-Y0737 חח עליו דיברתי, אתה צודק זה 450 התבלבלתי עם רכב של חבר אחר.
-
@חיים-Y0737 חח עליו דיברתי, אתה צודק זה 450 התבלבלתי עם רכב של חבר אחר.
עליו דיברתי,
להבנתי זילברמן מוכר הרבה כאלו… הבנתי שהוא המאסטר של ביתר במכירה וטיפול של טויוטות היברידיות, הוא סידר לבן דוד אוריס עם 270K במחיר 27K…