מחפש מידע על מומחים להסבת גמלי יונדאי לגז.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אבל בהמשך כתבת שקביעת תורים זה דרך המשרד, כך משהו שהוא מטפל אך ורק ברכבים ולא באנשים.
@kasnik הוא עובד תחת מוסך, והמוסך אחראי על סידור הלו"ז.
כשתפגוש אותו בפועל כשיהיה לך תור, תגלה את אחד האנשים הכי נחמדים עלי אדמות.
הוא יסביר לך הכל בכל מכל כל ויתן לך שירות מקסימלי שנדיר למצוא,
בפרט כמובן בעניין הגז שעל זה דובר פה. -
אם אינו עונה תוכל לבדוק גם עם ג’יי גז בחיפה, גם עליהם שמעתי [ונראה לי שיש להם גם שירות רכב חלופי לזמן העבודה]
-
אם אינו עונה תוכל לבדוק גם עם ג’יי גז בחיפה, גם עליהם שמעתי [ונראה לי שיש להם גם שירות רכב חלופי לזמן העבודה]
תוכל לבדוק גם עם ג’יי גז בחיפה גם עליהם שמעתי
אוי ואבוי לא להתקרב!!!
דובר כאן כמה פעמים בפורום. -
@חיים-Y0737 פרטי יצירת קשר?
-
יש לי את הגמל שלי (יונדאי i30cw 2013) כידוע
אני מסתפק האם לעשות לו המרה לגז.
אני לא כל כך יודע מה המעלות ומה החסרונות בזה.
הרכב שלי עשה 187,700 ק"מ.
כרגע הבעיה היחידה שיש לו זה תקלה ב’נוק סנסור 1’.
אני עושה בחודש ממוצע של 2000-2500 ק"מ.אשמח למידע בכל הנוגע לזה, וכן לאנשי מקצוע שאפשר להתייעץ איתם.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 משום מה @שמואל קליין שנחשב פה כאחד המבינים בגז ממליץ על גיי גז
אולי תוכלו להחכימנו@ראובי כתב במחפש מידע על מומחים להסבת גמלי יונדאי לגז.:
@תודה-לבורא-עולם-0 משום מה @שמואל קליין שנחשב פה כאחד המבינים בגז ממליץ על גיי גז
אולי תוכלו להחכימנוהמליץ בעבר, כיום כמדומני שפחות, וגם ההמלצה הייתה על מנת לחסוך בכסף להתקין בחיפה ולא לוותר על כיוונים אצל ערן
ומתייגים עם מקף @שמואל-קליין
סליחה, אבל גם לי זה לא עובד…
אבל בכל מקרה ככה צריך לתייג -
אולי תוכלו להחכימנו@ראובי אין לי כח להיכנס כרגע לנושא.
אולי @נייטרון-חפשי יוכל לפרט לך יותר. -
@ראובי אין לי כח להיכנס כרגע לנושא.
אולי @נייטרון-חפשי יוכל לפרט לך יותר.@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במחפש מידע על מומחים להסבת גמלי יונדאי לגז.:
אולי @נייטרון-חפשי יוכל לפרט לך יותר.
אני לא פנוי עכשיו כ"כ רק ב2 מילים, צריך לחשב תוך כמה זמן אתה מכסה את העלות ומה הסיכוי שעד אז הרכב ילך (למשל I30 עם גיר דו מצמדי, במידה שהוא ייהרס צריך להחליט כבר עכשיו האם תרצה לתקן אותו, כי אם לא אז אתה לא עתיד לכסות את עלות ההתקנה)
-
יש לי את הגמל שלי (יונדאי i30cw 2013) כידוע
אני מסתפק האם לעשות לו המרה לגז.
אני לא כל כך יודע מה המעלות ומה החסרונות בזה.
הרכב שלי עשה 187,700 ק"מ.
כרגע הבעיה היחידה שיש לו זה תקלה ב’נוק סנסור 1’.
אני עושה בחודש ממוצע של 2000-2500 ק"מ.אשמח למידע בכל הנוגע לזה, וכן לאנשי מקצוע שאפשר להתייעץ איתם.
-
@kasnik לדעתי תעשה לי היה כזה לא סטיישן 2008 על גז עבד מציון לך למתקין טוב ולאחר מכן כיוונים אצל ערן וזהו בהצלחה!
נ.ב מהרגע שתתקין (אם בכלל) תשים על הרכב 1000 עיניים כי גז זה לא דלק -
@דוד-100 כתב במחפש מידע על מומחים להסבת גמלי יונדאי לגז.:
לי היה כזה לא סטיישן 2008 על גז עבד מציון
תמהני, אני זוכר אותך מתייעץ פה השכם וערב על מגוון רחב של תועפות לוואי שקשורות למערכת הגז
-
אני התקנתי בגיי גז לפני חצי שנה בהמלצת @שמואל קליין והוא לא אמר לי שצריך לעשות כיוונים אצל ערן וכשהתקנתי הביאו לי יונדאי I30 על גז בתור רכב חילופי ואם זה לא היה מתאים לגז כנראה שהם לא היו מתקינים עליו
@ש.נ כתב במחפש מידע על מומחים להסבת גמלי יונדאי לגז.:
הביאו לי יונדאי I30 על גז
השאלה האם הדגם הישן עם הזרקת דלק ישנה, או הצורה החדשה עם הזרקת דלק מורכבת יותר- GDI