טויוטה C-HR - אשמח לחוות דעת.
-
@צילפינגים כתב בטויוטה C-HR - אשמח לחוות דעת.:
או ביצועי מנוע זה לא הכתובת
תודה!
מה אתה מתכוון? שהביצועי מנוע של הפריוס יותר טובים? -
@EBA כתב בטויוטה C-HR - אשמח לחוות דעת.:
@הטוב-באדם נראה לי שיש חוק שמגביל את המכירה שלו לנשים מעל גיל 60 בלבד…
זה האוטו של כל הסבתות עם הכסף.
למעיישה? מה אתה חושב עליו? מה יותר מפנק, משתלם, הוא הפריוס? זה פער של 20k סה’'כ.@מאיר @הכל-בעז-ה אולי מתמצאים? -
-
@הטוב-באדם ע"פ מה שידוע לי הרכב הזה מאובזר קצת יותר מהאוריס או הפריוס (תלוי ברמת גימור כמובן) אבל ההבדל מבחינת האיבזור אינו משמעותי גם המנוע שלו זה אותו מנוע שיש בקורולה ובפריוס (קיימת גם גרסה עם מנוע בנזין טורבו 1.2 לא היברידי) ואכן לא מדובר במנוע עם ביצועים גבוהים מהממוצע הוא אכן חסכוני מאוד כמקובל בטויוטה והדבר היחיד שבו מנפנף הchr הוא המראה החיצוני שלו (כעין ג’יפון עם עיצוב בולט) מה שגם בא על חשבון הגודל כמו שאמר @צילפינגים המרווח הפנימי שלו די מצומצם ותא מטען קטן מאוד בגלל החיתוך פנימה בחלקו האחורי
לסיכום אם אתה מחפש חיסכון יש לך אוריס, פריוס, קורולה שכמדומני זולים יותר ואם אתה מחפש ביצועים אז בכלל קפוץ לראב 4 (תכין עוד כמה עשרות אלפי שקלים) אבל אם חשוב לך ג’יפון עם מראה שונה ומעניין אז זה בהחלט הרכב שלך
בהצלחה -
א. תודה לכל המגיבים!
ב. מדובר במשפחה קטנה, כך שאם לא ‘צפוף’ שם זה מעולה! גם התא מטען לא כזה משנה, המשפחה לא צעירה.
ג. כולם שמים דגש, שהשוני היחיד במראה.
השאלה: זה שזה ג’יפון, עולה על מדרכות חופשי, גבוה. זה לא מצדיק מחיר יותר גבוה מהפריוס? זה לא עניין של פוזה! (שאגב אינה שיקול פה בכלל!) -
@הטוב-באדם כתב בטויוטה C-HR - אשמח לחוות דעת.:
השאלה: זה שזה ג’יפון, עולה על מדרכות חופשי, גבוה. זה לא מצדיק מחיר יותר גבוה מהפריוס? זה לא עניין של פוזה!
הגבהה לרכב אמורה לעלות כ3000 שח פלוס מינוס כך שזה לא העניין.
העניין האמיתי הוא שהchr ישמור על ערכו יותר מהאחרות בגלל שהוא ג’יפון. קשה לי להעריך בכמה והאם זה משתלם.
-
השאלה: זה שזה ג’יפון, עולה על מדרכות חופשי, גבוה. זה לא מצדיק מחיר יותר גבוה מהפריוס? זה לא עניין של פוזה! (שאגב אינה שיקול פה בכלל!)
אתה קונה אוטו בשביל לעלות על מדרכות? או לסוע בכביש…
אני ממליץ שאולי בשביל להבין וככה תעשה את ההחלטה הטובה שלך או שתלך למישהו שמפרסם קרוב לביתך את הC -HR וכן גם הפריוס או קורולה או לסוכנות(תזהר לא לקנות…) תכנס ותראה את ההבדלים ותחליט מה יותר חשוב לך לעלות על מדכות או לקנות אוטו… -
@הטוב-באדם לסבא שלי יש כזה רכב מאחורה מאוד צפוף לשלושה אנשים והחלונות קטנים, יש תחושה קלסטרופובית מאחורה בגלל זה
המלצה שלי לפני שאתה מתחיל לחפש, תשב בכזה רכב מאחורה ותבדוק מה התחושה שלך -
@קינג-קומפיוטר באוטו הזה חשבו על הכל חוץ מהנוסעים באוטו…
( למה לא אמרו לטויוטה שבשביל זה קונים אוטו) -
-
@הטוב-באדם תתחדש ותהנו בעז’'ה!!
-
@צילפינגים כתב בטויוטה C-HR - אשמח לחוות דעת.:
שאלה קטנה קנית מפרטי או סוכנות סתם מסקרנות אני שואל…
היה בליסינג אצל אדם אחד, שמכר למבוגר אחר, שמכר לנו, חד גדיא…