מוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 מתי כתבת לו?
אני כתבתי לו אתמול בלילה (בערך ב12:00 בלילה), ועדיין לא התקבל שום עדכון.@יראת-שמים כתבתי אתמול בצהריים.
-
מדובר במשלוח ללא מעקב ולכן זה הקידומת שלו
גם בדף המוצר המוכר מצהיר שהוא שולח במשלוח ללא מעקב@טכנולוג כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
מדובר במשלוח ללא מעקב ולכן זה הקידומת שלו
מה שנקרא חפש אותי…
אין שום אינדיקציה מתי החבילה תבוא,
או שבעלי עצמו כן אמורים לראות התקדמות? -
דרך אגב לכל מי שמזמין מחול או מאתרים חשוב מאוד
הרבה לא יודעים שאפשר לפתוח חשבון בפאיפל paypal
https://www.paypal.com/il/home
ומרויחים הרבה דברים מזה
יש פחות חשש לגניבת פרטי אשראי מכיון שלא שמים בהרבה אתרים פרטי אשראי וגם שיש אתרים שלשים שם אשראי לא מומלץ ושמשלמים עם פאיפל יש על זה ביטוח
וכן אם יש בעיות מול החנות לא משנה מה אפילו בעיות במכס פותחים אצלם מחלוקת ויכולים לקבל החזר אפילו שלדוגמא בעלי מסרבים לעשות זאת
ועוד כמה יתרונות ממליץ בחום ממש
-
דרך אגב לכל מי שמזמין מחול או מאתרים חשוב מאוד
הרבה לא יודעים שאפשר לפתוח חשבון בפאיפל paypal
https://www.paypal.com/il/home
ומרויחים הרבה דברים מזה
יש פחות חשש לגניבת פרטי אשראי מכיון שלא שמים בהרבה אתרים פרטי אשראי וגם שיש אתרים שלשים שם אשראי לא מומלץ ושמשלמים עם פאיפל יש על זה ביטוח
וכן אם יש בעיות מול החנות לא משנה מה אפילו בעיות במכס פותחים אצלם מחלוקת ויכולים לקבל החזר אפילו שלדוגמא בעלי מסרבים לעשות זאת
ועוד כמה יתרונות ממליץ בחום ממש
-
@אהרון-שלום כל מילה שלך נכונה
רק שכאן זה לא יעזור כי אין בעיה לקבל את הכסף חזרה העניין הוא שאנחנו רוצים את המוצר במחיר הנקוב אבל המוכר עושה קצת משחקים עם המשלוח
-
מעדכן שדבר אחד מתוך 5 שהזמנתי אצלו נראה לי שבאמת נשלח, זה התחיל ב CNG [קוד שילוח זמני] ולאחמ’'כ התחלף ל BS…MG שנראה לי שזה בר משלוחים,
אבל כל מה שמתחיל ב HRBC נראה לי שלא באמת ישלח, עריכה: כרגע אני רואה באתר הרשמי של חברת המשלוח שהם טוענים שהם שולחים דרכה שמשלוח אחד שמתחיל בHRBC כן נאסף,
[הוא שלח לי גם חבילה לפני כחודש שבאה בפרסל הום DVSP]
@טרנטע סים 019 של נטפרי מקבל SMS מניסיון, אפשר לקרוא בממשק הסטיק, -
מעדכן שדבר אחד מתוך 5 שהזמנתי אצלו נראה לי שבאמת נשלח, זה התחיל ב CNG [קוד שילוח זמני] ולאחמ’'כ התחלף ל BS…MG שנראה לי שזה בר משלוחים,
אבל כל מה שמתחיל ב HRBC נראה לי שלא באמת ישלח, עריכה: כרגע אני רואה באתר הרשמי של חברת המשלוח שהם טוענים שהם שולחים דרכה שמשלוח אחד שמתחיל בHRBC כן נאסף,
[הוא שלח לי גם חבילה לפני כחודש שבאה בפרסל הום DVSP]
@טרנטע סים 019 של נטפרי מקבל SMS מניסיון, אפשר לקרוא בממשק הסטיק, -
@טכנולוג כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
sms וירטואלי
???
ואגב אם יש לך זמן פנוי אני יותר מאשמח להתייחסות לשאלותיי שמצפות למענה @טכנולוג בינתיים אני מחכה בסבלנות בתור
@אנונימוס כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
@טרנטע סים 019 של נטפרי מקבל SMS מניסיון, אפשר לקרוא בממשק הסטיק,
רבותיי אתם מדברים אם איש פשוט מאוד בתחום המחשבים תעזרו לי אם תסבירו לי איך עושים את זה כי יש לי סים של 019
-
sms וירטואלי
???
ואגב אם יש לך זמן פנוי אני יותר מאשמח להתייחסות לשאלותיי שמצפות למענה @טכנולוג בינתיים אני מחכה בסבלנות בתור
רבותיי אתם מדברים אם איש פשוט מאוד בתחום המחשבים תעזרו לי אם תסבירו לי איך עושים את זה כי יש לי סים של 019
@טרנטע כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
sms וירטואלי
???
אין לי בעיה לעזור לך באישי אבל זה מספים את האשכול,
אשמח אם המנהלים @מאיר יפתחו לי צ’אט עם רבנו בעל הטרנטע, בינתיים אין לי אופציה לצ’אט, -
@טרנטע כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
sms וירטואלי
???
אין לי בעיה לעזור לך באישי אבל זה מספים את האשכול,
אשמח אם המנהלים @מאיר יפתחו לי צ’אט עם רבנו בעל הטרנטע, בינתיים אין לי אופציה לצ’אט,