ייעוץ - פריוס 2013 לאחר איפוס הייבריד סיסטיין
-
@ראפאל כתב בייעוץ - פריוס 2013 לאחר איפוס הייבריד סיסטיין:
משאבת מים של הסוללה
אתה בטוח שלפריוס יש משאבת מים לסוללה?
-
-
-
@ראפאל לא מבין גדול בזה, לי הוא שם סוללה של 40000 אבל אין לי מושג כמה זה עלה,
לא יודע כמה עלה המוכר שלי החליף לי
-
@mik6868
הבאתי את זה מפה
טקסט קישור@ראפאל נראה לי שזה לא נכון,
מה שכתוב שם זה משאבת מים לאינוורטר (ממיר המתח) הוא הבמין כנראה בטעות שזה קירור לסוללה,
הסוללה מה שמקרר אותה זה מאוורר קטן (פשיעותא של טויוטה או שקירור עם נוזל זה מוצר עדכני יותר),
השמן גיר מקרר את המנועים החשמליים,
( שהשמן גיר גם מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות ותמהני למה מוטי קורא לזה תחזוקה מחמירה ולא הכרחית כי שמן בגדול מאבד מתי שהוא °מהצמיגות שלו (כמו שמן מנוע לא?) ואז מה…? אבל נראה שהוא צודק כי עדין לא פגשתי כאלו שהחליפו (לא פגשתי הרבה בעלי פריוס אבל עדין לא גונבה לאוזניי השמועה… למרות שמוסכניקים מחו"ל ראיתי שממש ממליצים) )ואתה יכול לשלוח לי למייל בפרופיל אולי אם לא לפה פרטים איזה סוללה הוא שם לך וכמה לקח עליה (אם מסובך לחשב לפני מע"מ או אחרי שלח מה שקל לחשבן
)
-
@ראפאל נראה לי שזה לא נכון,
מה שכתוב שם זה משאבת מים לאינוורטר (ממיר המתח) הוא הבמין כנראה בטעות שזה קירור לסוללה,
הסוללה מה שמקרר אותה זה מאוורר קטן (פשיעותא של טויוטה או שקירור עם נוזל זה מוצר עדכני יותר),
השמן גיר מקרר את המנועים החשמליים,
( שהשמן גיר גם מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות ותמהני למה מוטי קורא לזה תחזוקה מחמירה ולא הכרחית כי שמן בגדול מאבד מתי שהוא °מהצמיגות שלו (כמו שמן מנוע לא?) ואז מה…? אבל נראה שהוא צודק כי עדין לא פגשתי כאלו שהחליפו (לא פגשתי הרבה בעלי פריוס אבל עדין לא גונבה לאוזניי השמועה… למרות שמוסכניקים מחו"ל ראיתי שממש ממליצים) )ואתה יכול לשלוח לי למייל בפרופיל אולי אם לא לפה פרטים איזה סוללה הוא שם לך וכמה לקח עליה (אם מסובך לחשב לפני מע"מ או אחרי שלח מה שקל לחשבן
)
-
@mik6868
כנראה שטעיתי בקישור הזה שהבאתי
לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון
בסך הכל אמר לי לחכות לראות מה המחשב יראה כשתחזור הנורה
וכשחזרה אמר לי שחייב להחליף סוללה
ואי אפשר לשפץ
||בשמחה||