עד מתי?? התעשרות קופות העיריות בארץ על חשבון בעלי הרכבים, ואין פוצה פה (?)
-
תלוי באיזה ערים… יש ערים שלכל בניין יש חמש חניות. (פעם בדקתי את זה בבני ברק, בנין בן 4 קומות ובכל קומה 2 דירות (במקרה הטוב…) ונגיד שלכל משפחה יש רכב אחד זה יותר מחמש… אוקיי אז את הקבלן אני מבין… לפני ארבעים שנה לא היה לכל אחד רכב… אבל את הערייה היום חייבת להבין את האלו שחנו בחוסר ברירה על המדרכה או באדום לבן… כמובן לא לחסום את התנועה…)
-
רק שאלה קטנה לפני שאני כותב את כל אשר על לבי,
יש כאן בפורום עוד כאלו שחושבים שהדוחו"ת חנייה של עיריות לא נועד “רק” לשמור על הסדר הציבורי ועל תנועה זורמת וכדו’, אלא יש כאן עוד איזה אינטרס “צדדי”, או שזה תחושה רק שלי.
אבקש ראיות לכל טענה.@תודה-השם כתב בעד מתי?? התעשרות קופות העיריות בארץ על חשבון בעלי הרכבים, ואין פוצה פה (?):
יש כאן בפורום עוד כאלו שחושבים שהדוחו"ת חנייה של עיריות לא נועד “רק” לשמור על הסדר הציבורי ועל תנועה זורמת וכדו’, אלא יש כאן עוד איזה אינטרס “צדדי”, או שזה תחושה רק שלי.
אבקש ראיות לכל טענה.איזה אינטרס יש עוד?
הכנסות לעירייה?
יותר מסתבר שיש פקח שמקבל משכורת אז הוא מסתובב כל יום במקום אחר ואם הוא רואה משהו לא חוקי הוא נותן דו"ח -
כן, התעשרות העירייה.
אני אישית נתקלתי בכמה מצבים בעקבות בלת דו"ח חנייה שלא היה נראה שהעירייה ממש אכפת לה מעוד משהו חוץ מהכסף שלי

קחו לדג’ את המקרה הזה (העתקתי אותו מהפורום כאן, אך אני אישית גם קיבלתי דו"ח באותו מקום) מדובר ליד קניון השדרה בבית שמש, יש שם מדרכה, שביל אפניים ואז עוד מדרכה מאד רחבה שכל היום חונים שם אנשים, ואני שואל - זה מפריע למישהו? א"א לעבור שם בגלל הרכבים? זה יותר נראה שהעירייה מזמינה אותך ביד אחת לחנות שם וביד שניה לקבל דו"ח, לא? -
אבקש ראיות לכל טענה.@תודה-השם מסכים איתך לגמרי אני בעצמי קיבלתי דו"ח חניה בירושלים חניתי במקום שלא מפריע לאף אחד משום כיוון ושעת קבלת הדוח היתה שנייה אחרי שעזבתי את הרכב ממש שתי דקות אחרי זה שזה אומר שהפקח רק חיכה לתת דו"ח שם ומה הראייה שלי שזה אכן סתם דו"ח שלא מצדיק את עצמו כי במציאות אחרי שהרערתי והסברתי את הטעם הזה שזה לא הפריע לאיש ונטו רצון רע של פקח ובאמת ביטלו את הדוח
-
כן, התעשרות העירייה.
אני אישית נתקלתי בכמה מצבים בעקבות בלת דו"ח חנייה שלא היה נראה שהעירייה ממש אכפת לה מעוד משהו חוץ מהכסף שלי

קחו לדג’ את המקרה הזה (העתקתי אותו מהפורום כאן, אך אני אישית גם קיבלתי דו"ח באותו מקום) מדובר ליד קניון השדרה בבית שמש, יש שם מדרכה, שביל אפניים ואז עוד מדרכה מאד רחבה שכל היום חונים שם אנשים, ואני שואל - זה מפריע למישהו? א"א לעבור שם בגלל הרכבים? זה יותר נראה שהעירייה מזמינה אותך ביד אחת לחנות שם וביד שניה לקבל דו"ח, לא? -
@תודה-השם מסכים איתך לגמרי אני בעצמי קיבלתי דו"ח חניה בירושלים חניתי במקום שלא מפריע לאף אחד משום כיוון ושעת קבלת הדוח היתה שנייה אחרי שעזבתי את הרכב ממש שתי דקות אחרי זה שזה אומר שהפקח רק חיכה לתת דו"ח שם ומה הראייה שלי שזה אכן סתם דו"ח שלא מצדיק את עצמו כי במציאות אחרי שהרערתי והסברתי את הטעם הזה שזה לא הפריע לאיש ונטו רצון רע של פקח ובאמת ביטלו את הדוח
@דוד-100 כתב בעד מתי?? התעשרות קופות העיריות בארץ על חשבון בעלי הרכבים, ואין פוצה פה (?):
@תודה-השם מסכים איתך לגמרי אני בעצמי קיבלתי דו"ח חניה בירושלים חניתי במקום שלא מפריע לאף אחד משום כיוון ושעת קבלת הדוח היתה שנייה אחרי שעזבתי את הרכב ממש שתי דקות אחרי זה שזה אומר שהפקח רק חיכה לתת דו"ח שם ומה הראייה שלי שזה אכן סתם דו"ח שלא מצדיק את עצמו כי במציאות אחרי שהרערתי והסברתי את הטעם הזה שזה לא הפריע לאיש ונטו רצון רע של פקח ובאמת ביטלו את הדוח
ומה נאמר באשר להרבה מקרים שעיריית ירושלים שלחה דו"ח באיחור ואז כבר א"א לערער או להישפט אלא עם תצהיר של עו"ד, שזה עצמו אני לא יודע אם הוא חוקי?!
-
לעניות דעתי
עיריית ירושלים ודאי מתעשרת מזה
והיא גם לא מוכנה לותר כלום בערעורים
אני אישית יש לי שם דו"ח שסיכוי טוב שלי לזכות בו במשפט
אין לי כח לזה אני מעדיף לשלם
אבל נראה לי שאם יסתדר לי אני ילך למשפט בשביל הפרנציפ -
כן, התעשרות העירייה.

קחו לדג’ את המקרה הזה (העתקתי אותו מהפורום כאן, אך אני אישית גם קיבלתי דו"ח באותו מקום) מדובר ליד קניון השדרה בבית שמש, יש שם מדרכה, שביל אפניים ואז עוד מדרכה מאד רחבה שכל היום חונים שם אנשים, ואני שואל - זה מפריע למישהו? א"א לעבור שם בגלל הרכבים? זה יותר נראה שהעירייה מזמינה אותך ביד אחת לחנות שם וביד שניה לקבל דו"ח, לא?