הרכב עושה מכות כאלו שלוחצים על הגז ממש חלש ברמזור או בפקק
-
@המייבין כתב בהרכב עושה מכות כאלו שלוחצים על הגז ממש חלש ברמזור או בפקק:
@mmaa1234 הייתי חושד בEGR (המחלה הידועה של המנועים האלה)
למיטב הבנתי EGR זה מערכת שמחזירה גזי פליטה מהאגזוז לסעפת היניקה מה זה קשור לרעשים
-
@mmaa1234 הייתי חושד בEGR (המחלה הידועה של המנועים האלה)
מה זה אומר בבקשה
@mmaa1234 כשהוא הציע EGR כוונתו אם הבנתי נכון שהמנוע רועד בלחיצה חלשה על הגז כי ה EGR סתום אז יכול להיות שהמנוע רועד נוגע במשהו,
בבוקר בהנעה ראשונה כשהמנוע נדלק אתה מרגיש רעידה מהמנוע כאילו הוא נדלק חזק מדי? (תפתח מכסה מנוע בבוקר לפני ההנעה, תניע , ותלך מהר למכסה מנוע ותסתכל על המנוע אם הוא רועד חזק כשהוא נדלק ולעוד כמה שניות כך,)
יש לך קבלות על טיפולים שעשו לרכב? אם כן תחפש בהם אם ניקו EGR,
כמה זמן הרכב אצלך (השאלה אם אתה יודע אם אי פעם ניקו? אם זה EGR זה יכול להתדרדר לראש מנוע אם לא מנקים) -
@mmaa1234 כשהוא הציע EGR כוונתו אם הבנתי נכון שהמנוע רועד בלחיצה חלשה על הגז כי ה EGR סתום אז יכול להיות שהמנוע רועד נוגע במשהו,
בבוקר בהנעה ראשונה כשהמנוע נדלק אתה מרגיש רעידה מהמנוע כאילו הוא נדלק חזק מדי? (תפתח מכסה מנוע בבוקר לפני ההנעה, תניע , ותלך מהר למכסה מנוע ותסתכל על המנוע אם הוא רועד חזק כשהוא נדלק ולעוד כמה שניות כך,)
יש לך קבלות על טיפולים שעשו לרכב? אם כן תחפש בהם אם ניקו EGR,
כמה זמן הרכב אצלך (השאלה אם אתה יודע אם אי פעם ניקו? אם זה EGR זה יכול להתדרדר לראש מנוע אם לא מנקים) -
מישהו יודע להגיד לי מה מה העלויות בערך של לתקן את זה ורציתי לדעת האם אפשר לנסוע ככה יש לי את זה כבר איזה חודשיים באוטו קניתי אותו לפני ארבע וחצי חודשים ולא נראה לי שהבן אדם עשה ניקוי לפני
-
@mmaa1234 כתב בהרכב עושה מכות כאלו שלוחצים על הגז ממש חלש ברמזור או בפקק:
בדיקה בסורק תקלות מראה את זה?
אם לא דולק נורה אז לא תיראה את זה בבדיקה פשוטה של קודי תקלה אבל אפשר לראות את זה בבדיקה של החטאות הצתה בOBD2
@mmaa1234 כתב בהרכב עושה מכות כאלו שלוחצים על הגז ממש חלש ברמזור או בפקק:
בדיקה בסורק תקלות מראה את זה?
אם לא דולק נורה אז לא תיראה את זה בבדיקה פשוטה של קודי תקלה אבל אפשר לראות את זה בבדיקה של החטאות הצתה בOBD2
יש לי אתה זורק תקלות או בי די שתיים הזה שקניתי מאלי אקספרס כחול כזה קטן מה זאת אומרת איך אני בודק את זה איתו