חיבור בלוטוס לטלפונים כשרים
-
שלום רב,
יש לי מולטימדיה אנדרואיד חדשה, וטלפונים כשרים,
ובכל פעם שאני נכנס לרכב, צריך לחבר מחדש את הבלוטוס באופן ידני, (וכמה ששיחקתי בכל ההגדרות, עדיין לא מצאתי אפשרות להגדיר שהבלוטוס יתחבר אוטומטי),ניסיתי זאת ב-2 סוגי טלפונים כשרים, ובשתיהם הבעייה חוזרת על עצמה,
שאלתי מוכר של חנות פלאפונים, ואמר לי שגם בטלפון שלו יש את הבעייה הזו, - והוא לא ידע לומר לי באיזה טלפונים אין את הבעייה הזו,
(ונ"ב - ומעניין שבמערכת מולטימדיה ישנה יותר הבלוטוס עבד לי פיקס)
האם יש פיתרון לבעייה הזו?
וכן האם ידוע באיזה מכשירים כשרים אין את הבעייה הזו?
אשמח להחכים בעניין,
תודה רבה! -
שלום רב,
ובכל פעם שאני נכנס לרכב, צריך לחבר מחדש את הבלוטוס באופן ידני, (וכמה ששיחקתי בכל ההגדרות, עדיין לא מצאתי אפשרות להגדיר שהבלוטוס יתחבר אוטומטי),ניסיתי זאת ב-2 סוגי טלפונים כשרים, ובשתיהם הבעייה חוזרת על עצמה,
שאלתי מוכר של חנות פלאפונים, ואמר לי שגם בטלפון שלו יש את הבעייה הזו, - והוא לא ידע לומר לי באיזה טלפונים אין את הבעייה הזו,
אשמח להחכים בעניין,
תודה רבה! -
@זאביק-0 כתב בחיבור בלוטוס לטלפונים כשרים:
@טוסון טלפונים: קיוליקס S10 + פרו 30
את הגירסא של אנדרואיד אני צריך לבדוק כשאהיה ברכבלא אנדרואיד, אלא שם מערכת, לא שם חברה
דגם TS18? TS10? -
שלום רב,
אשמח להחכים בעניין,
תודה רבה!@זאביק-0 כתב בחיבור בלוטוס לטלפונים כשרים:
אצלי עבד טוב במכשירים 4*4 , Q8, G7,
||אגב ההגדרות לחיבור אוטומטי מגדירים בטלפון, ניסית שם?|| -
גם אני סובל מאותה בעיה המלצה אישית שלי מי שיש לו פלאפון כשר אורגינל ולא שיאומי ודומיו, שיקנה מערכת מאלי אקספרס שככל הנראה רכיב הבלוטוס שלהם יותר מתאים לפלאפונים הכשרים
@טרנטע כתב בחיבור בלוטוס לטלפונים כשרים:
גם אני סובל מאותה בעיה המלצה אישית שלי מי שיש לו פלאפון כשר אורגינל ולא שיאומי ודומיו, שיקנה מערכת מאלי אקספרס שככל הנראה רכיב הבלוטוס שלהם יותר מתאים לפלאפונים הכשרים
נכון כי הרכיב של הבלוטוס במערכות מאלי אקספרס ישן יותר והוא עובד יותר טוב המערכות מהארץ הרכיב הרבה יותר חדיש ויש בעיות…
אולי באמת יתחשבו בלי קשר במחזיקי הטלפונים הכשרים ויפסיקו לנצל אותם ולגבות מחיר כמעט מופקע עם רכיב בלוטוס עתיק!
אבל לרוב בטלפונים כדוג’ 4X4 ושות’ עדכון גירסא משפר את העניין ולפעמים גם פותר את הבעיות הללו -
נכון כי הרכיב של הבלוטוס במערכות מאלי אקספרס ישן יותר והוא עובד יותר טוב המערכות מהארץ הרכיב הרבה יותר חדיש ויש בעיות…
אולי באמת יתחשבו בלי קשר במחזיקי הטלפונים הכשרים ויפסיקו לנצל אותם ולגבות מחיר כמעט מופקע עם רכיב בלוטוס עתיק!
אבל לרוב בטלפונים כדוג’ 4X4 ושות’ עדכון גירסא משפר את העניין ולפעמים גם פותר את הבעיות הללו@צילפינגים
@צילפינגים כתב בחיבור בלוטוס לטלפונים כשרים:אבל לרוב בטלפונים כדוג’ 4X4 ושות’ עדכון גירסא משפר את העניין ולפעמים גם פותר את הבעיות הללו
אני מחזיק 4*4 ועדכנתי גרסא וזה לא עזר כפי שנכתב כאן
-
@צילפינגים
@צילפינגים כתב בחיבור בלוטוס לטלפונים כשרים:אבל לרוב בטלפונים כדוג’ 4X4 ושות’ עדכון גירסא משפר את העניין ולפעמים גם פותר את הבעיות הללו
@צילפינגים
נכון לכן כתבתי שזה לפעמים פותר את הבעיות ולא תמיד מה לעשות זה מאכזב כמה אנחנו משלמים על טלפונים ואיזה מוצר אנחנו מקבלים עצוב!