תו חניה אזורי ירושלים
-
@הנווט בכל אירוע של הוכחת כתובת אם אין לך ארנונה/מים/חשמל, הדרך היחידה זה עו"ד.
אני לא יודע אם זה יועיל בזה,
אבל וודאי שתצטרך -
@הנווט כתב בתו חניה אזורי ירושלים:
@קלאטש אתה מכיר מישהו שיעשה את זה בתשלום נמוך?
תוכל לפנות אליי במייל, נמצא בפרופיל שלי,
‘מברך רעהו בקול גדול בבוקר השכם קללה תיחשב לו’אבל תבדוק קודם שצריך, ושזה מה שיעזור, בזמן הזה יכלת להתחיל תהליך בקשה מקוון בעירייה ולדעת בדיוק מה צריך…
בהצלחה!! -
@הנווט כתב בתו חניה אזורי ירושלים:
@קלאטש אתה מכיר מישהו שיעשה את זה בתשלום נמוך?
תוכל לפנות אליי במייל, נמצא בפרופיל שלי,
‘מברך רעהו בקול גדול בבוקר השכם קללה תיחשב לו’אבל תבדוק קודם שצריך, ושזה מה שיעזור, בזמן הזה יכלת להתחיל תהליך בקשה מקוון בעירייה ולדעת בדיוק מה צריך…
בהצלחה!! -
@קלאטש באתר מופיע שצריך גימיני טוען שלא חייבים אבל לך תסמוך…
אני מתכונן לבוא פיזית ולהגיש את הטפסים אין לי כח לחכות…@הנווט כתב בתו חניה אזורי ירושלים:
@קלאטש באתר מופיע שצריך גימיני טוען שלא חייבים אבל לך תסמוך…
אני מתכונן לבוא פיזית ולהגיש את הטפסים אין לי כח לחכות…נראה לי זה לחכות יותר

וודאי שג’מיני לא צודק, כמ"ש
Gemini מבוסס על AI ויכול לטעות.
גם מסתבר שצריך ראיה כלשהי ולא כל מי שרוצה מבקש ומקבל
-
שלום לכולםֱ!
אני כרגע עברתי לירושלים ואני רוצה לעשות תו חניה אזורי אבל אני לא משלם חשבונות כלל.
מה נדרש להביא לעירייה כדי לקבל תו חניה יצויין שזה די דחוף לי כי אין לי חניה קרובה כלל.
אני שואל חוץ מהדברים הפשוטים תז ספח רשיון רכב חוזה שכירות וכולי האם נדרש אימות עורך דין?
או איזה חשבונות על שם בעל הדירה או ל דבר אחר?@הנווט בירושלים צריך מסמכים שאתה גר במקום
חוזה שכירות אצל עו"ד, או ארנונה וחוזה רגיל, ולהעביר כתובת
התהליך די הגיוני
מתוך האתרהנפקת אישור לשוכרי דירות
המסמכים הדרושים להנפקת תו:
תעודת זהות - כתובת מגורים, שינוי כתובת בתעודת זהות לכתובת הנוכחית באזור המוסדר, על כל בני המשפחה להיות רשומים באותה כתובת, במידה ובני הזוג רשומים בכתובות לא אחידות, יש להגיש בקשה לוועדה המקצועית בצירוף נימוקים או לחילופין לאחד הכתובות במשרד הפנים.
רישיון רכב - בבעלות מבקש התו. במקרה של רכב צמוד - אישור רשמי ממקום העבודה של התושב, החתום על ידי מורשה חתימה מטעם החברה/ העמותה, בדבר היות הרכב צמוד לו בלבד, 24 שעות ביממה, 365 יום בשנה.
במקרה שרכב החברה בבעלות פרטית - אשור מרואה החשבון של החברה המאמת כי בעל החברה הוא בעל המניות/החברה + 3 תלושי שכר+ אישור רשמי ממקום העבודה.
במקרה של רכב בבעלות חברת ליסינג ובשימוש של חברה/פרטי - יש להציג הסכם מקשר בין חברת הליסינג לבין מבקש התו.
רשיון נהיגה בתוקף על שם מבקש התו.
חוזה שכירות תקף לתקופה של חודש ימים ומעלה, מאושר על ידי עורך דין /תצהיר ערוך כדין מרשם בית המשפט (במקרה בו חשבון הארנונה רשום על שם בעל הנכס). במקרים בהם הארנונה רשומה על שם המבקש, יוצג חוזה שכירות ואין צורך באישור עורך דין /רשם בית המשפט.
בדירה בה מתגוררים מספר שותפים חשבון הארנונה יירשם על שם כלל המופעים בחוזה השכירות.
חידוש חוזה שכירות – בעת חידוש תו חניה אזורי, יש להציג הארכת חוזה שכירות מאושר על ידי עורך דין /רשם בית משפט.
במידה והוגשה בקשה לאגף שומה לרישום חשבון הארנונה על שמך, יש לצרף אישור הגשת הבקשה ובהתאם יונפק תו זמניבהצלחה עם למצוא חניה גם עם תו…
-
לפי מה שאני יודע, אם יש לך חוזה שכירות על שמך, ת"ז + ספח ורישיון רכב, בדרך כלל זה אמור להספיק כדי להוכיח שאתה תושב בכתובת. לא אמורים לדרוש ממך חשבונות של בעל הדירה אם אתה שוכר את הדירה…
לגבי אימות עו"ד – זה תלוי במקרה ובמסמכים שיש לך. הכי בטוח לבדוק מול עיריית ירושלים לפני שמגיעים, כדי לא להגיע סתם ולגלות שחסר לך מסמך. -
לפי מה שאני יודע, אם יש לך חוזה שכירות על שמך, ת"ז + ספח ורישיון רכב, בדרך כלל זה אמור להספיק כדי להוכיח שאתה תושב בכתובת. לא אמורים לדרוש ממך חשבונות של בעל הדירה אם אתה שוכר את הדירה…
לגבי אימות עו"ד – זה תלוי במקרה ובמסמכים שיש לך. הכי בטוח לבדוק מול עיריית ירושלים לפני שמגיעים, כדי לא להגיע סתם ולגלות שחסר לך מסמך. -
אפשר להגיש את הבקשה גם באתר העירייה, לא חייבים להגיע פיזית. לגבי תו נכה, זה כבר מסלול אחר עם תנאים ומסמכים משלו…
בהצלחה אחי -
לא מבין מה הסתירה אי אפשר גם תו נכה וגם תו אזורי כשהרכב משמש כנהג של הנכה אני מתכוון לעשות בהמשך אם זה יתאפשר…
-
אני גם קופץ על הנושא!!!
אני גם מחפש תו חניה לירושלים
אלא שחוץ מכל המסמכים רשיון וכו’
צריך או שאני יהיה רשום בארנונה
או חוזה שכירות חתום ע"י עורך דין
אלא שאני גר ביחידה בירושלים שבמקור היתה חניה
כך שלמיטב ידיעתי לא יעזור חתימה לש עורך דין על חוזה
אז חשבתי לפתור בכמה דרכים אלא שכולם נפסלו.
1 ניסתי לבקש משכן להעביר את הארנונה על שמי
אלא שהתברר שב"ה כל אנ"ש יש להם הנחה בארנונה ואם אני יעביר על שמי לא אוכל לקבל הנחה.
2 חשבתי להעביר על את הרכב על שם קרוב משפחה שגר באיסור
אלא שהתברר שבנוסף לכל צריך גם רשיון נהיגה, ולא מצאתי קרוב שיש לו רשיון נהיגה ואין לו רכב.
כך שכרגע אין לי פתרון
אמנם זה לא דחוף כי אני מצליח להסתדר
אבל עדיין זה ממש יעזור לי
מי שחושב שיש לו פתרון
אשמח מאוד שיעזור לי -
אני גם קופץ על הנושא!!!
אני גם מחפש תו חניה לירושלים
אלא שחוץ מכל המסמכים רשיון וכו’
צריך או שאני יהיה רשום בארנונה
או חוזה שכירות חתום ע"י עורך דין
אלא שאני גר ביחידה בירושלים שבמקור היתה חניה
כך שלמיטב ידיעתי לא יעזור חתימה לש עורך דין על חוזה
אז חשבתי לפתור בכמה דרכים אלא שכולם נפסלו.
1 ניסתי לבקש משכן להעביר את הארנונה על שמי
אלא שהתברר שב"ה כל אנ"ש יש להם הנחה בארנונה ואם אני יעביר על שמי לא אוכל לקבל הנחה.
2 חשבתי להעביר על את הרכב על שם קרוב משפחה שגר באיסור
אלא שהתברר שבנוסף לכל צריך גם רשיון נהיגה, ולא מצאתי קרוב שיש לו רשיון נהיגה ואין לו רכב.
כך שכרגע אין לי פתרון
אמנם זה לא דחוף כי אני מצליח להסתדר
אבל עדיין זה ממש יעזור לי
מי שחושב שיש לו פתרון
אשמח מאוד שיעזור לי -
@אש-אש להרשם כדייר משנה בביתו של המשכיר? דירת שותפים, חוזה השכרה על חדר בדירה שלו
היחידה לא משולמת בארנונה? -
@טוסון אתה מדבר לעניין
אבל אשמח שתפרט יותר
היחידה לא נראה לי משלמת ארנונה כי הפכו קומה של חניות ליחידות
וכן אשמח באם יש לך פתרון להעביר את הרכב ע"ש מישהו ללא רשיון (מחמת עריקות ודוחו"ת) ועדיין לקבל תו@אש-אש כתב בתו חניה אזורי ירושלים:
ע"ש מישהו ללא רשיון (מחמת עריקות ודוחו"ת) ועדיין לקבל תו
מישהו שגר איפה שהתו תופס
או קרוב מדרגה ראשונה+הצהרה (אם אתה סידרת את עניין הזכאות)
בב"ב מופיע באתר שאפשר (לא ניסיתי) בירושלים לא מופיע שאפשר, אבל אמרו לי בטלפון שאם אני גר בירושלים, ומשתמש ברכב של ההורים שלא גרים בירושלים אז אפשר לקבל תו (למעשה לא ניסיתי) -
@אש-אש כתב בתו חניה אזורי ירושלים:
ע"ש מישהו ללא רשיון (מחמת עריקות ודוחו"ת) ועדיין לקבל תו
מישהו שגר איפה שהתו תופס
או קרוב מדרגה ראשונה+הצהרה (אם אתה סידרת את עניין הזכאות)
בב"ב מופיע באתר שאפשר (לא ניסיתי) בירושלים לא מופיע שאפשר, אבל אמרו לי בטלפון שאם אני גר בירושלים, ומשתמש ברכב של ההורים שלא גרים בירושלים אז אפשר לקבל תו (למעשה לא ניסיתי)@טוסון לא הבנתי
אני גר באיזור התו ללא ארנונה
ואני רוצה להעביר את הרכב בעלולת לקרוב משפחה שאין לו כלל רשיון
וגם הוא גר באיזור התו עם ארנונה
האם יש אפשרות שהרכב יהיה רשום על שמו והוא יקבל תו למרות שאין לו רשיון
כי באתר של עריית ירושלים מופיע אחד מהמסמכים רשיון נהיגה בתוקף של בעל התו
מצרף צילום מסך

-
@טוסון לא הבנתי
אני גר באיזור התו ללא ארנונה
ואני רוצה להעביר את הרכב בעלולת לקרוב משפחה שאין לו כלל רשיון
וגם הוא גר באיזור התו עם ארנונה
האם יש אפשרות שהרכב יהיה רשום על שמו והוא יקבל תו למרות שאין לו רשיון