נסיעה מהירה\טורים גבוהים משביתים מדחס רכב?
-
@פתוח-לשמוע חוט של מה?
-
@רפ-אל אחד המחברים של המדחס
אצלי זה עזר
קרה לי לפני שבועיים ומחזיק עד עכשיו@פתוח-לשמוע תודה
-
@פתוח-לשמוע תודה
חבר שמתעסק עם לנסר בדק לי אתמול את המפוח עם נגד אחר וחיבור לחשמל (חיצוני) המפוח נדלק, אבל השמיע רעשים
לטענתו- הנגד וודאי הלך, אבל ייתכן שהמפוח הרס את הנגד! וצריך להחליף גם את המדחס כדי שלא יהרוס שוב את הנגד החדש…
אשמח לדעת מהמומחים האם באמת יש צורך להחליף את שניהם?
*בנוסף אשמח לדעת מה העלות של שניהם , חדש ויד שניה. לטענתו שניהם כולל עבודה: יד שניה 1200 וחדש 1600 - כולל עבודה שלו
-
חבר שמתעסק עם לנסר בדק לי אתמול את המפוח עם נגד אחר וחיבור לחשמל (חיצוני) המפוח נדלק, אבל השמיע רעשים
לטענתו- הנגד וודאי הלך, אבל ייתכן שהמפוח הרס את הנגד! וצריך להחליף גם את המדחס כדי שלא יהרוס שוב את הנגד החדש…
*בנוסף אשמח לדעת מה העלות של שניהם , חדש ויד שניה. לטענתו שניהם כולל עבודה: יד שניה 1200 וחדש 1600 - כולל עבודה שלו
@רפ-אל כתב בנסיעה מהירה\טורים גבוהים משביתים מדחס רכב?:
חדש 1600
מדחס מפירוק לבד עולה אצל ערבי 500-600 עם עבודה וגז, יהודי בערך 1200-משומש
-
@רפ-אל כתב בנסיעה מהירה\טורים גבוהים משביתים מדחס רכב?:
מה הקשר בין המפוח למדחס?
ואם הכוונה למפוח ונגד אז זה יקר מאוד, תעשה החלפה לבד זה קלי קלות.