מוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר
-
@בבית ממש לא, כמעט כל מוסכניק נייד יש לו איזה מוסך שהוא עובד בו בשעות הלא פעילות של המוסך כשהוא צריך ליפט וכו’, שזה אומר בשעות המאוחרות.
מה גם שרוב הדברים לא צריך מנופים וליפט כי אחרת לא הייתה להם עבודה. -
ברצוני להיות לפה להרבה אברכי כוללים ויהודים חשובים.
ב"ה סדר יומי עמוס מאוד, ואינני פנוי לפני השעה 7 בערב.
לצערי הרב, כל המוסכים נסגרים בדרך כלל באיזור שעה 5 אחה"צ.
אם יש איזה תקלה ברכב, יש לי 2 אפשרויות:
1. להרוס ולהפוך את כל סדר היום, עם כל המשתמע מכך, ולרוץ למוסך בשעות מוקדמות יותר.
[וכאשר יש עוד כמה תקלות קטנות, אזי צריך להרוס עבור כך יום ועוד יום ועוד יום…]2. להיתקע ללא רכב למשך זמן רב, עד שיהיה לי זמן ואפשרות להתעסק עם הרכב.
הדבר חמור עוד יותר כשקורה תקלה קריטית ברכב אחרי שעה 5 אחה"צ, ואני זקוק לו נואשות לאותו ערב [כגון לנסיעה לחתונה או לנתב"ג וכדומה] - אין עם מי לדבר עד למחרת בשעה 8 בבוקר.
וצריך לשלם הון יקר על דרייברים.בפרט, שימו לב, רוב העסקים והחנויות ברוב התחומים (שאינם קשורים לרכב), פתוחים עד שעה 10 בלילה, ואף מאוחר יותר.
רק המוסכים והפנצריות וכדומה - נגמר אצלם היום בשעה 5 אחה"צ.מה הפתרון?
האם יש איזה מוסך רציני שכן פתוח בשעות הערב?
לדעתי, אם אדם יפתח מוסך ששעות הפתיחה שלו יהיו רק בין 5 אחה"צ ל-11 בלילה, הוא יתעשר.
כל מי שיש לו תקלה בשעות אלו, וכל מי שלא נוח לו לגשת למוסך בשעה מוקדמת יותר - כולם יבואו אליו.
תוך תקופה קצרה הוא יאלץ לפתוח סניפים נוספים, והוא יתעשר.מה דעתכם?
@בבית יש יהודי בבית שמש שעובד עד…
וכן ערבי בג’עבה שעובד עד 9 10
מה שידוע לי -
@בבית יש יהודי בבית שמש שעובד עד…
וכן ערבי בג’עבה שעובד עד 9 10
מה שידוע לי@פייבל-אשרינו כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
יש יהודי בבית שמש שעובד עד…
תוכל להביא שם או טלפון או מיקום?
-
@פייבל-אשרינו כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
יש יהודי בבית שמש שעובד עד…
תוכל להביא שם או טלפון או מיקום?
@חיים-ברזל 0583241539
-
@חיים-ברזל 0583241539
@פייבל-אשרינו מה המיקום שלו, מה הוא עושה וכו’
-
בק"ס יש את רולי, שעיקר הזמינות שלו זה אחרי 12 בלילה (כך היה בעבר, לא יודע מה היום)
אני מכיר (בעקיפין) מכונאי-קצין רכב (באיזור ב"ב) שנותן ייעוץ ועזרה לאברכים באזור ה10-12 בלילה, (אחרי עבודה וסדרי לימוד) אבל אני בכלל לא בטוח שהוא ישמח לפרסום, הוא מבוגר וגם ככה עסוק
אם אני אהיה איתו בקשר ישיר, אני אשתדל לעניין אותו בעזרה בפורום (אם כי אני לא בטוח שהוא בקטע של אינטרנט) -
ברצוני להיות לפה להרבה אברכי כוללים ויהודים חשובים.
ב"ה סדר יומי עמוס מאוד, ואינני פנוי לפני השעה 7 בערב.
לצערי הרב, כל המוסכים נסגרים בדרך כלל באיזור שעה 5 אחה"צ.
אם יש איזה תקלה ברכב, יש לי 2 אפשרויות:
1. להרוס ולהפוך את כל סדר היום, עם כל המשתמע מכך, ולרוץ למוסך בשעות מוקדמות יותר.
[וכאשר יש עוד כמה תקלות קטנות, אזי צריך להרוס עבור כך יום ועוד יום ועוד יום…]2. להיתקע ללא רכב למשך זמן רב, עד שיהיה לי זמן ואפשרות להתעסק עם הרכב.
הדבר חמור עוד יותר כשקורה תקלה קריטית ברכב אחרי שעה 5 אחה"צ, ואני זקוק לו נואשות לאותו ערב [כגון לנסיעה לחתונה או לנתב"ג וכדומה] - אין עם מי לדבר עד למחרת בשעה 8 בבוקר.
וצריך לשלם הון יקר על דרייברים.בפרט, שימו לב, רוב העסקים והחנויות ברוב התחומים (שאינם קשורים לרכב), פתוחים עד שעה 10 בלילה, ואף מאוחר יותר.
רק המוסכים והפנצריות וכדומה - נגמר אצלם היום בשעה 5 אחה"צ.מה הפתרון?
האם יש איזה מוסך רציני שכן פתוח בשעות הערב?
לדעתי, אם אדם יפתח מוסך ששעות הפתיחה שלו יהיו רק בין 5 אחה"צ ל-11 בלילה, הוא יתעשר.
כל מי שיש לו תקלה בשעות אלו, וכל מי שלא נוח לו לגשת למוסך בשעה מוקדמת יותר - כולם יבואו אליו.
תוך תקופה קצרה הוא יאלץ לפתוח סניפים נוספים, והוא יתעשר.מה דעתכם?
-
@בבית פעם שמעתי ממוסכניק שזה קשור לרגולציה ותקנות חוק וכד’ ולכן המוסכים פועלים רק עד 5
צריך לבדוק אם זה נכון@תלת-גוונא מוטי מתלפיות מתחיל ב 13:30 עד תשע בערב (אם כי ב 19:00 הוא מפסיק רשמית לקבל אנשים)
-
@בבית בדר"כ מוסכניקים ניידים כן עובדים עד מאוחר, בכל אופן מי שאני מכיר.
ולא ראיתי שהם עשירים גדולים.@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
אפשר המלצה על מוסכניק נייד מומחה ואמין?
-
@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
-
@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
@בבית איפה אתה גר? בק"ס יש את רולי ואבי אדרי, יש עוד אבל איתם יש לי היכרות אישית, אבי אדרי קצת יותר יקר אבל אם אתה תקוע הוא מגיע מיד.
-
יש לך גם את @שלומי-מכונאות-פחחות-לרכב שהוא נייד באיזור ירושלים וזמין גם בערב ממש אמין ונוח