הוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!
-
קודם כל אתה צודק, התוצאות הראשונות שוויז יביאו לך יהיו של “פרסומות” כלומר תחנות שמשלמות לוויז, ולפעמים בלי בוושה הם גם כאלה שמוסיפיות 20 דקות נסיעה, האמת גם שאר התואצאות יהיו ממומנות במידת מה ולפעמים דקה אחרי שחיפשת בוויז אתה רואה שהיה לך בעוד קילומטר תחנה ממש על המסלול שוויז לא הציג אותה, בהחלט מרגיז.
בכל אופן ליד כל תוצאה יש מספר [לדוגמא 3+] שבו אתה רואה כמה דקות זה מוסיף לך לנסיעה ועדיין לא מצאתי דרך שהוא יציג רק תוצאות בצורה שמתחשבת באינטרים שלך [כלומר קרוב ועל המסלול] אלא רק תוכל מתוך התחנות הממומנות לבחור את הכי קרובה למסלול שלך, שמח מאד שאתה מציף את הנושא ! -
קודם כל אתה צודק, התוצאות הראשונות שוויז יביאו לך יהיו של “פרסומות” כלומר תחנות שמשלמות לוויז, ולפעמים בלי בוושה הם גם כאלה שמוסיפיות 20 דקות נסיעה, האמת גם שאר התואצאות יהיו ממומנות במידת מה ולפעמים דקה אחרי שחיפשת בוויז אתה רואה שהיה לך בעוד קילומטר תחנה ממש על המסלול שוויז לא הציג אותה, בהחלט מרגיז.
בכל אופן ליד כל תוצאה יש מספר [לדוגמא 3+] שבו אתה רואה כמה דקות זה מוסיף לך לנסיעה ועדיין לא מצאתי דרך שהוא יציג רק תוצאות בצורה שמתחשבת באינטרים שלך [כלומר קרוב ועל המסלול] אלא רק תוכל מתוך התחנות הממומנות לבחור את הכי קרובה למסלול שלך, שמח מאד שאתה מציף את הנושא !@יצחק-רשטונ שלחתי פניה לוויז, נעדכן
-
מוזר לי מאד כל הדיון הזה כי לי יש וויז ישן וסדר התנות הוא לפי הקרובה ביותר אך בנוסף יש ציון לפי מרחק מהמסלול וכך יכול להיות שעוד 10 ק"מ לדוג’ יש תחנה שהיא 0 דק’ מהמסלול ואילו עוד 3 ק"מ יש תחנה שהיא 2 דק’ מהמסלול ואני מחליט מה אני בוחר
-
@יוני כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
@טרנטע אצלי בוויז יש שכשאני באמצע נסיעה מוסיף תחנת דלק הוא מראה לי גם כמה דקות זה יוסיף לי לנסיעה
יכול להיות שיש לי גירסא יותר מתקדמתגם אצלי, אבל משום מה זה עובד בצורה טיפשית עד מטומטמת
החסימה של אפרים חוסמת גישה לדפדפן?
כי אם כן אולי אני אעבור אליה (מABLOQ) ולא אצטרך וויז כשר@טוסון כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
כן, בחסימה של אפרים ניתן להתקין ווייז עדכני ומקורי.
-
@זהו-זה כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
בנוסף יש ציון לפי מרחק מהמסלול
אתה יכול לשלוח צילום מסך שנבין למה אתה מתכוון ?!
@טרנטע כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
הנה

-
@טוסון כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
ולהפעיל VPN
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
ולהפעיל VPN
-
@פתוח-לשמוע בa bloq זה גם אפשרי?
-
@טרנטע כתב בהוספת עצירה בתחנת דלק בוייז - הבו לי פיתרון ?!:
הנה

-
@זהו-זה לי אין את זה, מענין מה הפשט
אגב, הם חזרו אליי אבל הם רוצים שאני אשלח להם צילומים וכו’, ואין לי זמן לזה כ"כ (ב"ה אני משתמש ב 4 * 4 שאין בו מצלמה, כך שזה קצת מסובך עבורי)
אולי בהמשך בין הזמנים נטפל בזה לטובת כולם