רעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?
-
@קיה-פיקנטו
אני גם יכול לתת למישהו מהקהילה שיקח את זה אליך אם אתה מכיר , זה מגיע בתוך שקית קטנה סגור כל מי שאתה מכיר מכאן יוכל לקחת את זה …@קיה-פיקנטו אפילו אוטובוס ישיר מזכרון לירושלים אין…
אם הייתם דנים בתחילת שבוע הייתי בזכרון
@תודה-לבורא-עולם-0 יש לי חבר בקהילה שם שאני מניח שבתחילת שבוע הקרוב ייסע מז. יעקב לז. משה…
אם אתה רוצה לנסות את זה, במייל -
@קיה-פיקנטו אפילו אוטובוס ישיר מזכרון לירושלים אין…
@תודה-לבורא-עולם-0 יש לי חבר בקהילה שם שאני מניח שבתחילת שבוע הקרוב ייסע מז. יעקב לז. משה…
אם אתה רוצה לנסות את זה, במייל@טוסון בכבוד אפשר לתאם בשמחה
-
@קיה-פיקנטו אפילו אוטובוס ישיר מזכרון לירושלים אין…
אם אתה רוצה לנסות את זה, במייל@טוסון כתב ברעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?:
אם אתה רוצה לנסות את זה, במייל
שלחתי לך מייל, תודה!
-
@טוסון בכבוד אפשר לתאם בשמחה
@קיה-פיקנטו תוכל לשלוח מייל ל @טוסון לתיאום איסוף הגריז?
tucson.rechavimzelaze@gmail.com
תודה ענקית!! -
תודה ענקית!!@תודה-לבורא-עולם-0 עכשיו שולח
-
תודה ענקית!!@תודה-לבורא-עולם-0 כתב ברעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?:
שלחתי לו את המספר שלי ,מתי שמתאים לו שיחייג ונתאם
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב ברעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?:
שלחתי לו את המספר שלי ,מתי שמתאים לו שיחייג ונתאם
אין עליכם, המוצר הגיע, תודה לכם ולכל מי שהיה כאן שותף באמצע עם התיווך המשלוח וכו’.
זה מַמֶש ענבי הזכרון בענבי הזכרון, מזכרון יע’נקב לזכרוין מיישה

@קיה-פיקנטו יש לך תביעת עין על המוצר?

(חבילה של 5 גרם)
לכמה זה יספיק, לכל הרביעייה?
תודה רבה! -
אין עליכם, המוצר הגיע, תודה לכם ולכל מי שהיה כאן שותף באמצע עם התיווך המשלוח וכו’.
זה מַמֶש ענבי הזכרון בענבי הזכרון, מזכרון יע’נקב לזכרוין מיישה

@קיה-פיקנטו יש לך תביעת עין על המוצר?

(חבילה של 5 גרם)
לכמה זה יספיק, לכל הרביעייה?
תודה רבה!@תודה-לבורא-עולם-0
אמור להספיק לכל הרבעייה
תנקה את הגריז הקודם ושים חדש
חייב לזוז אז אני מקצר כמבון לשמור על כל כללי הבטיחות ולעבוד לפי הספר לגרז איפה שצריך בכמות נכונה וכו’ ,עדיף שתראה קודם סרטון של איזה מומחה שמראה איך מנקים ומגרזים ,לחילופין אם מישהו יוכל להדריך אותך כאן מהפורום
בשום פנים ואופן לנסוע בלי גריז במובילים (בין הניקוי של הגריז הישן לגירוז עם הגריז הישן) נסיעה כזו עלולה להגיע לסכנת נפשות !!
בהצלחה רבה -
@תודה-לבורא-עולם-0
אמור להספיק לכל הרבעייה
חייב לזוז אז אני מקצר כמבון לשמור על כל כללי הבטיחות ולעבוד לפי הספר לגרז איפה שצריך בכמות נכונה וכו’ ,עדיף שתראה קודם סרטון של איזה מומחה שמראה איך מנקים ומגרזים ,לחילופין אם מישהו יוכל להדריך אותך כאן מהפורום
בשום פנים ואופן לנסוע בלי גריז במובילים (בין הניקוי של הגריז הישן לגירוז עם הגריז הישן) נסיעה כזו עלולה להגיע לסכנת נפשות !!
בהצלחה רבה@קיה-פיקנטו תודה רבה !!
סרטון של ההכנופייה נראה לי ממש ברור.
https://youtu.be/83T0DcCtKuk?t=101
עצרתי בנקודה ששם מתחיל לדבר על ברגי המובילים.רק שאני חושב שכדאי לטפל בכל בורג בנפרד,
ולא לפרק את כל הקליפר כמו שמוצג בסרטון? -
@תודה-לבורא-עולם-0
אמור להספיק לכל הרבעייה
בהצלחה רבה -
@קיה-פיקנטו תודה רבה !!
סרטון של ההכנופייה נראה לי ממש ברור.
https://youtu.be/83T0DcCtKuk?t=101
עצרתי בנקודה ששם מתחיל לדבר על ברגי המובילים.רק שאני חושב שכדאי לטפל בכל בורג בנפרד,
ולא לפרק את כל הקליפר כמו שמוצג בסרטון?@תודה-לבורא-עולם-0 כתב ברעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?:
רק שאני חושב שכדאי לטפל בכל בורג בנפרד,
ולא לפרק את כל הקליפר כמו שמוצג בסרטון?מצרף סרטון של קריספיקס - https://youtu.be/6RQ9UabOIPg?si=mgPBz0wA_bp-e_-T
נראה לי על פניו שזה עניין של נוחות נטו ואין נפק"מ ,נכון ?
דרך אגב אני שם לב שבסרטונים בחו"ל המכונאים סוגרים את הבורג של הקליפר עם לוקטיט (משהו כזה) נוזל כחול שאמור להחזיק את הבורג מוהדק ,האם גם אתם עושים את זה ??
בסרטונים שמעלים בארץ לא ראיתי מישהו שעושה עד כה ,מאידך הבינות המלאכותיות אומרות שזה סכנת חיים להדק את הבורג של הקליפר בלי החומר הנזכר משום שעקב כל תנודות הכביש הוא עלול להשתחרר או לכל הפחות להיות פחות מוהדק עם הזמן (מהמומנט הנכון ) האומנם ??
אשמח לדעת מה המייבינים עושים -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב ברעש מתכתית קלה מהגלגל, מה הבעייה והאם יש כאן בעייה בטיחותית?:
רק שאני חושב שכדאי לטפל בכל בורג בנפרד,
ולא לפרק את כל הקליפר כמו שמוצג בסרטון?מצרף סרטון של קריספיקס - https://youtu.be/6RQ9UabOIPg?si=mgPBz0wA_bp-e_-T
נראה לי על פניו שזה עניין של נוחות נטו ואין נפק"מ ,נכון ?
דרך אגב אני שם לב שבסרטונים בחו"ל המכונאים סוגרים את הבורג של הקליפר עם לוקטיט (משהו כזה) נוזל כחול שאמור להחזיק את הבורג מוהדק ,האם גם אתם עושים את זה ??
בסרטונים שמעלים בארץ לא ראיתי מישהו שעושה עד כה ,מאידך הבינות המלאכותיות אומרות שזה סכנת חיים להדק את הבורג של הקליפר בלי החומר הנזכר משום שעקב כל תנודות הכביש הוא עלול להשתחרר או לכל הפחות להיות פחות מוהדק עם הזמן (מהמומנט הנכון ) האומנם ??
אשמח לדעת מה המייבינים עושים@קיה-פיקנטו תשמע, כריס פיקס ודומיו הם פיינשמקרים רציניים ופועלים לפי הספר.
אני לא עושה בברקסים או בכל דבר אחר לוקטייד, אבל יש דברים שזה אוליי ממש חשוב למשל בורג פולי קראנק וכאלה, שלא יצא לי לעשות אבל אני יודע ששם זה חשוב.
בקיצור לא חובה אף אחד לא עושה עם החומר הזה במוסכים, אבל אם אתה מהפיינשמקרים אף אחד לא יצחק עליך…, בבטיחות ככל שתעשה יותר תבוא עליך הברכה. -
@קיה-פיקנטו תשמע, כריס פיקס ודומיו הם פיינשמקרים רציניים ופועלים לפי הספר.
אני לא עושה בברקסים או בכל דבר אחר לוקטייד, אבל יש דברים שזה אוליי ממש חשוב למשל בורג פולי קראנק וכאלה, שלא יצא לי לעשות אבל אני יודע ששם זה חשוב.
בקיצור לא חובה אף אחד לא עושה עם החומר הזה במוסכים, אבל אם אתה מהפיינשמקרים אף אחד לא יצחק עליך…, בבטיחות ככל שתעשה יותר תבוא עליך הברכה.@דגיג
יתכן וזו הסיבה שממה שראיתי בארץ לא כל כך מקפידים בזה
המומנט של הבורג לא יורד מעט מהתנודות שהרכב עובר ? -
@דגיג
יתכן וזו הסיבה שממה שראיתי בארץ לא כל כך מקפידים בזה
המומנט של הבורג לא יורד מעט מהתנודות שהרכב עובר ? -
@קיה-פיקנטו אולי כן ואולי לא, בכל אופן אתה יודע זה לא משהו טרגי…
חוץ מיזה אתה מצחיק אותי שאתה אומר שהמומנט יורד, בעוד שאני לא מכיר מוסכניק במוסך שיסגור לך את הברגים של הקליפר עם ידית מומנט…@דגיג
אולי זה נפק"מ למי שמהדק בדיוק על המומנט שאם הוא ירד זה עלול להביא לסכנה -
@דגיג
אולי זה נפק"מ למי שמהדק בדיוק על המומנט שאם הוא ירד זה עלול להביא לסכנה