מיקום הג'ק עזרה
-
אתמול הרמתי את הרכב כמעט נגמר באסון לבעלי ניסיון תסמנו לי בדיוק היכן מניחים את הג’ק בפריוס 2012 מסומן החלק שאני מניח שכאן אמור להימאות וכמה עומק לדחוף אותו תודה

-
אתמול הרמתי את הרכב כמעט נגמר באסון לבעלי ניסיון תסמנו לי בדיוק היכן מניחים את הג’ק בפריוס 2012 מסומן החלק שאני מניח שכאן אמור להימאות וכמה עומק לדחוף אותו תודה

@יוסי-התחכמוני
תתכופף מתחת לרכב ותראה פס ברוחב בערך חצי ס"מ בערך 7 ס"מ מהסף ברוב הרכבים יש סימון של שתי מגרעות
יש רכבים שיש סימון של חץ
פה יש מדריך מפורט -
@יוסי-התחכמוני
תתכופף מתחת לרכב ותראה פס ברוחב בערך חצי ס"מ בערך 7 ס"מ מהסף ברוב הרכבים יש סימון של שתי מגרעות
יש רכבים שיש סימון של חץ
פה יש מדריך מפורט@פתוח-לשמוע תותח עולמי !!
-
אממממ
ככה זה היה נראה אתמול

כמעט הייתי בחדשות היום רח"ל זה תמונה מהדריך
אני צריך יותר תכלס מי שעשה כמה פעמים הרמה על רכב זה פריוסזה גם תכלס אבל הרבה מלל ונגמר לי הרטלין…
-
אממממ
ככה זה היה נראה אתמול

אני צריך יותר תכלס מי שעשה כמה פעמים הרמה על רכב זה פריוסזה גם תכלס אבל הרבה מלל ונגמר לי הרטלין…
@יוסי-התחכמוני פס פלדה קצת יותר בפנים אין מה להתבלבל
-

@יוסי-התחכמוני שים לב שבג’ק עצמו יש בחלק העליון חריץ, החריץ הזה נועד בשביל שהג’ק ‘יתלבש’ בדיוק על הפס פלדה @פתוח-לשמוע הסביר לך עליו. תסתכל מתחת לאוטו בחלק שקרוב לגלגל (לא צמוד) אתה תמצא את הפס שנכנס בדיוק לתוך החריץ בג’ק.
אם לא הבנת תוכל לראות בסרטון הזה בבירור, בהצלחה -
אממממ
ככה זה היה נראה אתמול

@יוסי-התחכמוני כמו שכתב @פתוח-לשמוע אין מה להתבלבל
אבל בדיוק לא. ויש לי גם פריוס. אבל לא שזה משנה מדי בין רכב לרכב…
יש פס פלדה לאורך הרכב מיד אחרי העיקול של הפח/פלסטיק, את הפס שברכב ממקמים בתוך הנקבה של הג’ק כך שגם אם הרכב זז, יחסית הוא מאובטח ולא יחליק מהג’ק.
עריכה: עכשיו אני רואה @Harwona הקדימני אז ברוך שכיונתי
-

@יוסי-התחכמוני ברעיון זה לאו דווקא כדי לשים על הפס פלדה
אם אתה לא מוצא את זה אתה יכול לשים על כל חלק ברזל הנמצא בתחתית הרכב -
@יוסי-התחכמוני ברעיון זה לאו דווקא כדי לשים על הפס פלדה
אם אתה לא מוצא את זה אתה יכול לשים על כל חלק ברזל הנמצא בתחתית הרכב