הצופר לא עובד בניסאן טידה שלי
-
@שר-שלום יש בהגה סליל שבתוכו עובר החשמל של הצופר והכריות אויר וכו’ לפעמים מרוב בלאי או סיבובים קשים וחוסר שימון זה מתנתק או שנהיה בעיות במגעים וכדו’ העצה שלי שתלך למישהו מקצועי ותתקן את זה - לבד לא נראה לי שתצליח. אפשר אבל קשה!, ועדיף משהו מקצועי שהבעיה לא תחזור!
בהצלחה!!
האא! וברוך הבא לפורום!!!
-
@אריאלוש הבעייה היא שלפי מה שקראתי פה בפורום זה סיפור של כאלף שקל ואני לא יודע אם הרכב שווה את זה
-
@אריאלוש הבעייה היא שלפי מה שקראתי פה בפורום זה סיפור של כאלף שקל ואני לא יודע אם הרכב שווה את זה
-
@שר-שלום אפשר להזמין את החלק מעלי בכמה עשרות ומוסכניק נייד יקח לך בערך 200-300 עבודה
@פתוח-לשמוע כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
@שר-שלום אפשר להזמין את החלק מעלי בכמה עשרות ומוסכניק נייד יקח לך בערך 200-300 עבודה
יישר כח
-
-
@אריאלוש כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
אפשר להזמין את החלק מעלי
ולפני זה תברר טוב עליו!!!
איך מבררים?
-
אפשר להזמין את החלק מעלי
ולפני זה תברר טוב עליו!!!
איך מבררים?
-
@פתוח-לשמוע אין מי שמוכר את החלקים האלה מעלי בכמה גרושים יותר?
או שזה יקר פי כמה -
@פתוח-לשמוע אין מי שמוכר את החלקים האלה מעלי בכמה גרושים יותר?
או שזה יקר פי כמה -
@שר-שלום כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
הבעייה היא שלפי מה שקראתי פה בפורום זה סיפור של כאלף שקל ואני לא יודע אם הרכב שווה את זה
יש אפשרות להתקין צופר חדש
שכמובן לא יהיה על ההגה אלא בסביבתו עולה באזור ה300 נראה לי
אבל נורת כרית האויר תמשיך לדלוק אלא אם יבטלו אותה.
ותצטרך להסתדר עם הטסט איכשהו ואולי להוציא גם כסף להעביר אותו אז תעשה שוב את החשבון הכספי. -
@שר-שלום יש בהגה סליל שבתוכו עובר החשמל של הצופר והכריות אויר וכו’ לפעמים מרוב בלאי או סיבובים קשים וחוסר שימון זה מתנתק או שנהיה בעיות במגעים וכדו’ העצה שלי שתלך למישהו מקצועי ותתקן את זה - לבד לא נראה לי שתצליח. אפשר אבל קשה!, ועדיף משהו מקצועי שהבעיה לא תחזור!
בהצלחה!!
האא! וברוך הבא לפורום!!!
-
-
מת היום בבוקר ונדלקה הנורה של הכרית אוויר
מה המבינים ממליצים
אין לי שום מושג ברכבים
האם מישהו מכיר מישהו שמתקן את זה בזול?
האם עדיף להזמין מעלי או משהו כזה ולהביא למוסך?והאם זה חוקי ליסוע בינתיים בלי צופר
יישר כח
-
@שר-שלום נכון!
אבל קח בחשבון שטסט הוא לא עובר, ולמכור אותו ככה יהיה קצת קשה עם תדרוש כמו שהא שווה…@אריאלוש כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
אבל קח בחשבון שטסט הוא לא עובר
@מאיר-ג כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
ככה בקלות אתם לוקחים אחריות, על בן אדם שיסע ללא כרית אוויר שתציל אותו במקרה תאונה ח’'ו?
-
אבל קח בחשבון שטסט הוא לא עובר
ככה בקלות אתם לוקחים אחריות, על בן אדם שיסע ללא כרית אוויר שתציל אותו במקרה תאונה ח’'ו?
@אלוף-העולם-1 כתב בהצופר לא עובד בניסאן טידה שלי:
למיטב הבנתי הוא שאל מצד החוק, מה שלא קשור אליו, אבל מצד האחריות ודי שזה מסוכן ואני לא הייתי נוסע אם כזה רכב… ולא נראה לי שהוא התכוון לזה.
-