מזגן בטויוטה פריוס פתאום הפסיק לקרר
-
שלום וברכה
התקנתי היום ממיר מתח ברכב ואחרי שחיברתי הכל והממיר עבד, ולאחמ"כ פתאום המזגן הפסיק לקרר אם מישהו יכול לעזור לי להבין את הבעיה ואת אופציית הטיפול.
תודה רבה .
נ.ב. בדקתי נתיכים - פיוזים והכל תקין אין משהו שרוף, עשיתי איפוס למזגן וג"כ לא עזר. -
שלום וברכה
התקנתי היום ממיר מתח ברכב ואחרי שחיברתי הכל והממיר עבד, ולאחמ"כ פתאום המזגן הפסיק לקרר אם מישהו יכול לעזור לי להבין את הבעיה ואת אופציית הטיפול.
תודה רבה .
נ.ב. בדקתי נתיכים - פיוזים והכל תקין אין משהו שרוף, עשיתי איפוס למזגן וג"כ לא עזר. -
האם הצינורות קרים?
יש נתיכים מרובעים גדולים. בעבר התקלקל לי אחד כזה בקורולה 2004 והמזגן גמגם והפסיק לעבוד. אני לא יודע איך בודקים את הנתיכים הללו!
-
שלום וברכה
תודה רבה .
נ.ב. בדקתי נתיכים - פיוזים והכל תקין אין משהו שרוף, עשיתי איפוס למזגן וג"כ לא עזר.@אנדרואיד-20 כתב במזגן בטויוטה פריוס פתאום הפסיק לקרר:
שלום וברכה
תודה רבה .
נ.ב. בדקתי נתיכים - פיוזים והכל תקין אין משהו שרוף, עשיתי איפוס למזגן וג"כ לא עזר.לי זה קורה גם בלי שהתקנתי משהו, אם אני נוסע כשעתיים ברצף אז הוא מפסיק לקרר, וזה גם אחרי שמילאתי גז.
-
@אנדרואיד-20 כתב במזגן בטויוטה פריוס פתאום הפסיק לקרר:
שלום וברכה
תודה רבה .
נ.ב. בדקתי נתיכים - פיוזים והכל תקין אין משהו שרוף, עשיתי איפוס למזגן וג"כ לא עזר.לי זה קורה גם בלי שהתקנתי משהו, אם אני נוסע כשעתיים ברצף אז הוא מפסיק לקרר, וזה גם אחרי שמילאתי גז.
תודה על העזרה של כולם בסוף לשמחתי זה הסתדר.
אני לא ידעתי שאחרי שמנתקים את המצבר המזגן מתאפס ואז צריך ללחוץ שוב על A\C בכפתורי המזגן, ולכן עבד רק האיורור בלי להוציא קור.