שימו לב אם אתם מפרסמים רכב למכירה לא לפרסם את מס' הרכב
-
תמיד שאלתי את עצמי למה יש הרבה אנשים שמטשטשים את מס’ הרכב שלהם כשמפרסמים מודעה ביד 2 וחשבתי שזה סימן שיש להם מה להסתיר
עד היום!
לפני שבוע פרסמתי רכב ביד 2 עם מס’ גלוי והיום אני מקבל טלפון מהמשטרה שנתפס רכב כמו שלי עם המס’ רישוי שלי ששכפלו את הלוחית הבנ’‘ד מאבו גוש ועכשיו הם מבקשים ממני לבא לתחנה למסירת עדות ולתחקור ולכן כדי לחסוך מעצמכם את כל הכאב ראש הזה הייתי ממליץ לא להעלות תמונה עם מס’ גלוי ובמיוחד שזה יכל להיגמר יותר גרוע אם המשטרה קודם היו באים אליי על עבירות חמורות שהרכב היה מעורב בהם ורק אח’'כ מגלים שזה לא שלי לכן כדאי להיות קצת יותר זהירים
ובנוסף בזמן זה שאני עריק יש לי בעיה ללכת לתחנת משטרה והם מחייבים אותי -
תמיד שאלתי את עצמי למה יש הרבה אנשים שמטשטשים את מס’ הרכב שלהם כשמפרסמים מודעה ביד 2 וחשבתי שזה סימן שיש להם מה להסתיר
עד היום!
לפני שבוע פרסמתי רכב ביד 2 עם מס’ גלוי והיום אני מקבל טלפון מהמשטרה שנתפס רכב כמו שלי עם המס’ רישוי שלי ששכפלו את הלוחית הבנ’‘ד מאבו גוש ועכשיו הם מבקשים ממני לבא לתחנה למסירת עדות ולתחקור ולכן כדי לחסוך מעצמכם את כל הכאב ראש הזה הייתי ממליץ לא להעלות תמונה עם מס’ גלוי ובמיוחד שזה יכל להיגמר יותר גרוע אם המשטרה קודם היו באים אליי על עבירות חמורות שהרכב היה מעורב בהם ורק אח’'כ מגלים שזה לא שלי לכן כדאי להיות קצת יותר זהירים
ובנוסף בזמן זה שאני עריק יש לי בעיה ללכת לתחנת משטרה והם מחייבים אותי@דני-מערכות
נראה לי שהיה פה בפורום דיון על הנושא הזה -
עד היום!
ובנוסף בזמן זה שאני עריק יש לי בעיה ללכת לתחנת משטרה והם מחייבים אותי@דני-מערכות מפחיד פעם ראשונה מישהו מוכיח שזה לא בדיה אלא משהו מוחשי
-
@טוסון כנראה תשובה כמו שאמר לך @אושר-מתקרב אבל הסיפור שלי עדיין לא נגמר אחרי שאני ילך למשטרה אני אשאל אותם גם את זה ולמה הם לא מעלים את זה למודעות של הציבור
-
ד דני מערכות התייחס לנושא זה
-
עד היום!
ובנוסף בזמן זה שאני עריק יש לי בעיה ללכת לתחנת משטרה והם מחייבים אותי@דני-מערכות אני ארשה לעצמי לציין את זה.
ושכך אני נוהג…יישר כח עצום על השיתוף! יה"ר שיהיה בבחינת ייסורין של אהבה!
@דני-מערכות כתב בשימו לב אם אתם מפרסמים רכב למכירה לא לפרסם את מס' הרכב:
אחרי שאני ילך למשטרה אני אשאל אותם גם את זה ולמה הם לא מעלים את זה למודעות של הציבור
אני ממתין בקוצר רוח לתשובתם. כי גם אני שאלתי זאת רבות ולא קיבלתי מענה ברור.
(היחיד שענה, לא מדבר ברור…) -
@דני-מערכות אני ארשה לעצמי לציין את זה.
ושכך אני נוהג…יישר כח עצום על השיתוף! יה"ר שיהיה בבחינת ייסורין של אהבה!
אחרי שאני ילך למשטרה אני אשאל אותם גם את זה ולמה הם לא מעלים את זה למודעות של הציבור
אני ממתין בקוצר רוח לתשובתם. כי גם אני שאלתי זאת רבות ולא קיבלתי מענה ברור.
(היחיד שענה, לא מדבר ברור…)@גיל כתב בשימו לב אם אתם מפרסמים רכב למכירה לא לפרסם את מס' הרכב:
אני ממתין בקוצר רוח לתשובתם.
אני צריך לראות איך אני הולך אם אני הולך מחמת עריקותי…
-
@גיל כתב בשימו לב אם אתם מפרסמים רכב למכירה לא לפרסם את מס' הרכב:
אני ממתין בקוצר רוח לתשובתם.
אני צריך לראות איך אני הולך אם אני הולך מחמת עריקותי…
אם אני הולך
לא בטוח שיש לך כל כך מה לעשות…
זה מסירת עדות או חקירה באזהרה? -
אם אני הולך
לא בטוח שיש לך כל כך מה לעשות…
זה מסירת עדות או חקירה באזהרה?@אושר-מתקרב לא יודע אני אבדוק מחר
לכאורה רק מסירת עדות אין על מה לחקור אותי הם אומרים שהם יודעים שזה לא אני והם כבר תפסו את הרכב השני -
מ מאיר הצמיד את נושא זה