דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      1. דף הבית
      2. עסקאות רכב
      3. אב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!)

אב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
      19 פוסטים 10 כותבים 162 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • מאירמ מאיר

@שמואל1

רעיון גאוני!

הייתי מנסה לחשוב על רעיון שיוכל לבסס את אמינות התגובות בדרך כל שהיא. תחשוב שמישהו רוצה לשמור לעצמו את הרכב והוא עלול להכפיש לחינם וכו’. אני לא בטוח שזה מוכרח שכן במשומשת הדיווחים אנונימיים ונחשבים לדי אמינים.

אושר מתקרבא מנותק
        אושר מתקרבא מנותק
        אושר מתקרב
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאיר כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

תחשוב שמישהו רוצה לשמור לעצמו את הרכב והוא עלול להכפיש לחינם וכו’.

אני חושב הפוך,
        בעל הרכב ישאיר הודעה בסגנון “רכב מעולה, הבנאדם פשוט לא הסכים להתגמש במחיר, יש רק קילופון של צבע מתחת לדלת הקדמית, וה"בעיה במזגן” זה רק פילטר, לדעתי לחטוף, שווה הרבה מעל המחירון"

תעבוד קשה.
        בהתחלה יקרא לך "פראייר", בסוף יקראו לך "בוס".

שמואל1ש תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • פ מנותק
          פ מנותק
          פריוס 2
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל1 הייתי מציע לך לאפשר הורדה דרך החנות של אברהם גלסר מפורום מתמחים טופ,
          יעזור לכולם לקבל עדכונים אוטומטית ולחוות דעת גם שהתוסף עדיין לא מפורסם בגוגל.
          וגלבי התוסף אחלה רעיון!

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ישראל ו.י מנותק
            ישראל ו.י מנותק
            ישראל ו.
            כתב נערך לאחרונה על ידי

זה רעיון מעולה,
            אבל בכדי שהוא יהיה שימושי,
            זה צריך להיות תוסף בהיקף נרחב מאוד,
            לא חושב שרוב חברי הפורום ביומיום נוסעים לראות רכבים לרכישה…

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • אושר מתקרבא אושר מתקרב

@מאיר כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

תחשוב שמישהו רוצה לשמור לעצמו את הרכב והוא עלול להכפיש לחינם וכו’.

אני חושב הפוך,
              בעל הרכב ישאיר הודעה בסגנון “רכב מעולה, הבנאדם פשוט לא הסכים להתגמש במחיר, יש רק קילופון של צבע מתחת לדלת הקדמית, וה"בעיה במזגן” זה רק פילטר, לדעתי לחטוף, שווה הרבה מעל המחירון"

שמואל1ש מנותק
              שמואל1ש מנותק
              שמואל1
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אושר-מתקרב כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

אני חושב הפוך,

אני גם חשבתי על הכיוון אני שוקל מערכת של מוניטין אולי מבוססת על הפורום…
              וגם כרגע בגירסא המעודכנת שתשתחרר אחרי שנט פרי יפתחו לי את השרת שלי יש כבר התחברות רק עם חשבון גוגל.

@פריוס-2 כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

וגלבי התוסף אחלה רעיון!

אכן הוא הציע זאת במתמחים וכתבתי לו שיבוצע כשיהיו גירסאות יותר מבוססות של התוסף…

@ישראל-ו. כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

זה ממש לא רק למי שראה את הרכב גם בשיחת טלפון מישהו משופשף קולט מלא דברים שצריך לשים לב אליהם…
              מה גם שאפילו רק מלראות מודעה ולכתוב מחיר ממש יקר אנשים יבינו שאין טעם להתחיל בכלל לראות את המודעה, ואלו היותר תמימים יראו חוות דעת של המומחים שיקח להם בדיוק שניה לכתוב אותם…

שלמה א 0ש תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • שמואל1ש שמואל1

שלום לכולם,

אני די חדש כאן בפורום, אז מראש אני מתנצל אם הרעיון הזה לא מתאים לאופי הפעילות פה או שאולי כבר ניסו לעשות משהו כזה בעבר ולא צלח.

יצא לי לאחרונה לחפש רכב ביד 2, וכולנו מכירים את התסכול: מתקשרים למוכר, מגיעים לראות, ומגלים מיד שהרכב לא שווה את הזמן או שהמודעה מטעה. חשבתי על זה שאנחנו כקהילה יכולים לחסוך אחד לשני המון כאב ראש, טלפונים מיותרים ועוגמת נפש.

לכן, התחלתי לפתח תוסף לדפדפן כרום שמוסיף חלונית קטנה של “חוות דעת” לכל עמוד של מודעת רכב ביד 2. הרעיון הוא שאם מישהו מהפורום הלך לראות רכב (או אפילו רק דיבר עם המוכר ועלה על משהו מחשיד), הוא יכול לכתוב על זה כמה מילים דרך התוסף. ככה, כשהבא בתור ייכנס לאותה מודעה – הוא יראה מיד את הדיווח מהשטח.

כרגע בניתי אב-טיפוס בסיסי שכולל את התוסף עצמו ושרת פשוט ששומר את הנתונים לפי מזהה המודעה.

רציתי להתייעץ איתכם:

מה דעתכם על הרעיון בכללי? האם זה משהו שיהיה לכם שימושי?

האם יש דברים ספציפיים שהייתם רוצים לראות בכלי כזה לפני שמתחילים להשתמש בו?

אשמח מאוד לכל פידבק, גם אם אתם חושבים שזה מיותר.
                השרת כרגע על המחשב שלי אני יעביר אותו לרנדור בהמשך.
                התוסף להורדה לחלץ להפעיל מצב פיתוח ולטעון.

תודה מראש!
                53a14f88-bcb6-4804-9e45-46b22d90d0b7-image.png

הכהן הגדולה מנותק
                הכהן הגדולה מנותק
                הכהן הגדול
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל1
                התוסף כרגע חסום בנטפרי יש סיכוי להעלות אותו בקובץ ZIP

0
                • הכהן הגדולה הכהן הגדול

@שמואל1

שמואל1ש מנותק
                  שמואל1ש מנותק
                  שמואל1
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@הכהן-הגדול כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

אני מעלה אותו לחנות תוספים.

1
                  • שמואל1ש שמואל1

@הכהן-הגדול כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

אני מעלה אותו לחנות תוספים.

שמואל1ש מנותק
                    שמואל1ש מנותק
                    שמואל1
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל1 כרגע העלתי אותו לפה.
                    https://extsync.com/install/M0rE_QddXnykbdT0HTu5TvU4J-yVLJOu11V2rKEkniU

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • שמואל1ש שמואל1

@אושר-מתקרב כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

אני חושב הפוך,

אני גם חשבתי על הכיוון אני שוקל מערכת של מוניטין אולי מבוססת על הפורום…
                      וגם כרגע בגירסא המעודכנת שתשתחרר אחרי שנט פרי יפתחו לי את השרת שלי יש כבר התחברות רק עם חשבון גוגל.

@פריוס-2 כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

וגלבי התוסף אחלה רעיון!

אכן הוא הציע זאת במתמחים וכתבתי לו שיבוצע כשיהיו גירסאות יותר מבוססות של התוסף…

@ישראל-ו. כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

זה ממש לא רק למי שראה את הרכב גם בשיחת טלפון מישהו משופשף קולט מלא דברים שצריך לשים לב אליהם…
                      מה גם שאפילו רק מלראות מודעה ולכתוב מחיר ממש יקר אנשים יבינו שאין טעם להתחיל בכלל לראות את המודעה, ואלו היותר תמימים יראו חוות דעת של המומחים שיקח להם בדיוק שניה לכתוב אותם…

שלמה א 0ש מנותק
                      שלמה א 0ש מנותק
                      שלמה א 0
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

מחד ככל שהתוסף יהיה נפוץ יותר ויותר אמינותו תרד טיפה
                      לקשר עם חשבון גוגל, יש אנשים עם עשרות חשבונות
                      מאידך ,רק לחברי הפורום? אז לא עשינו הרבה א’ כי חברי הפורום שרוצים לקנות ביד 2 רבים מהם מעלים את האוטו ומשתפים שיחה עם המוכר ומבקשים חוות דעת, ב’ להרחיב את מתן העזרה שזה יוכל לתת
                      אם היה דרך שרק הקונים ידעו על זה…

0
                      • שלמה א 0ש שלמה א 0

מחד ככל שהתוסף יהיה נפוץ יותר ויותר אמינותו תרד טיפה
                        לקשר עם חשבון גוגל, יש אנשים עם עשרות חשבונות
                        מאידך ,רק לחברי הפורום? אז לא עשינו הרבה א’ כי חברי הפורום שרוצים לקנות ביד 2 רבים מהם מעלים את האוטו ומשתפים שיחה עם המוכר ומבקשים חוות דעת, ב’ להרחיב את מתן העזרה שזה יוכל לתת
                        אם היה דרך שרק הקונים ידעו על זה…

שמואל1ש מנותק
                        שמואל1ש מנותק
                        שמואל1
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלמה-א-0 כל קונה הוא גם מוכר אבל חשבתי אחרת תהיה מערכת מוניטין ושוב אני לא בא להחליף את הבדיקה אלא להרחיב את הדעת ולתת עוד כיווני חשיבה ולהפנות תשומת לב למה שצריך.

שלמה א 0ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • שמואל1ש שמואל1

@שלמה-א-0 כל קונה הוא גם מוכר אבל חשבתי אחרת תהיה מערכת מוניטין ושוב אני לא בא להחליף את הבדיקה אלא להרחיב את הדעת ולתת עוד כיווני חשיבה ולהפנות תשומת לב למה שצריך.

שלמה א 0ש מנותק
                          שלמה א 0ש מנותק
                          שלמה א 0
                          כתב נערך לאחרונה על ידי שלמה א 0

@שמואל1 כתב באב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!):

כל קונה הוא גם מוכר

שזה למה עשיתי 3 נקודות
                          אבל באמת, אם המוכרים היו רק קונים לא כל כך היינו צריכים חוות דעת כמו שאנחנו צריכים אותם על כאלה שרק מוכרים
                          בכל אופן לא חושב שאמרתי קודם , אז עכשיו: הרעיון ממש יפה וטוב

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

105

3.2k

משתמשים

10.2k

נושאים

139.3k

פוסטים
                          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.