סובארו פורסטר 2015 עם נורת AT OIL TEMP ונורת מנוע וכו'
-
@חיימנה
עדיף לבדוק אצל ערבוש כזה דבר לקבל הצעת מחיר.זה מחלה בסובארו, החלפת סלונואיד, יש סרטונים על זה שאפשר לעשות לבד ולחסוך הרבה כסף לא נרא מסובך מדאי, עכ’‘פ לא צריך להחליף גיר, אם כי הייתי כמובן ממליץ לעשות בדיקה נוספת של התקלות בשביל לבדוק מה זה הוכו’,
המלצה שלי כרגע אל תיהיה פזיז ותחליף מיד, תמתין תרגע תשתה כוס מים, תקבל הצעות מחיר, תבדוק אם אפשרי להחליף רק את הסולונאיד, אתה, חבר, מוסך, ואז תשקול את צעדך. -
אני החלפתי גיר לפני כמה ימים בפחות מ3000 ש"ח אצל ערבי, כמובן שמדובר ברכב הרבה יותר קטן, אבל עדיין,
אם אתה שואל, בכפר ליד ביתר. -
@חיימנה
עדיף לבדוק אצל ערבוש כזה דבר לקבל הצעת מחיר.זה מחלה בסובארו, החלפת סלונואיד, יש סרטונים על זה שאפשר לעשות לבד ולחסוך הרבה כסף לא נרא מסובך מדאי, עכ’‘פ לא צריך להחליף גיר, אם כי הייתי כמובן ממליץ לעשות בדיקה נוספת של התקלות בשביל לבדוק מה זה הוכו’,
המלצה שלי כרגע אל תיהיה פזיז ותחליף מיד, תמתין תרגע תשתה כוס מים, תקבל הצעות מחיר, תבדוק אם אפשרי להחליף רק את הסולונאיד, אתה, חבר, מוסך, ואז תשקול את צעדך. -
@חיימנה
תסרוק קודם תקלות שיהיה ברור יותר.
@הכל-בעזרת-השם נראה לי שהוא יכול לכוון אותך בצורה הכי טובה שיש. -
@מיוחד אתה יודע להגיד לי אם הסריקה נשמרת במחשב של המוסך ואם אפשר לקבל את התוצאות כטופס עם רשימת תקלות?
-
קודם כל שמח שהלכת למישהו מקצוען, היקר יוצא זול יותר .
אם אתה רוצה יש בביתר אחד קוראים לו ימיני ששמעתי שהוא מומחה לסובארו ואני מכיר שניים שהחליף להם סולואיד [אאוטבאק וB4]
מספר שלו 0532352057 -
@מיוחד תודה רבה !!
הלכתי למכון גירים בסגולה והוא טוען שזה רק סולונואיד
הוא רוצה על זה 2800 ש"ח נשמע לי קצת יקר אבל זה מה יש
אגב מאד המליצו עליו פה בפורום ולכן הלכתי אליו
האמת צודקים בכל מילה !!!
אדם עם לב זהב !!
מדהים!!@חיימנה כתב בסובארו פורסטר 2015 עם נורת AT OIL TEMP ונורת מנוע וכו':
הוא רוצה על זה 2800 ש"ח נשמע לי קצת יקר אבל זה מה יש
ממש לא יקר, לי מכון גירים דרש 4000 בעבר על עבודה דומה
עכ’'פ לא יקר ליהודי מקצועי