החלפת רפידות בלם, דגשים חשובים
-
@קלאטש כתב בהחלפת רפידות בלם, דגשים חשובים:
וכעת התברר שהגריז הוא הבעיה שלי, ויצאתי למסע חיפושים אחרי גריז, והכי קרוב אלי (קרית מלאכי) זה ברחובות.
אשמח מאוד עם מישהו יוכל לעזור, בלומר לי איפה אפשר להשיג גריז נחושת/קרמי/בלמים. או להביא לי קצת בתשלום.
ויצילני.
תודה רבה!!!כ"כ קשה להשיג גריז?
יש בהרבה חנויות של חלפים לרכב, לפחות בירושלים זה ככה, וואדי ג’וז, עטרות והמסתעף.
יתכן שיש גם בחנויות של חומרי בניין, משתמשים בזה לעוד דברים חוץ ממערכות בלימה.@yosi כתב בהחלפת רפידות בלם, דגשים חשובים:
וכעת התברר שהגריז הוא הבעיה שלי, ויצאתי למסע חיפושים אחרי גריז, והכי קרוב אלי (קרית מלאכי) זה ברחובות.
אשמח מאוד עם מישהו יוכל לעזור, בלומר לי איפה אפשר להשיג גריז נחושת/קרמי/בלמים. או להביא לי קצת בתשלום.
ויצילני.
תודה רבה!!!כ"כ קשה להשיג גריז?
יש בהרבה חנויות של חלפים לרכב, לפחות בירושלים זה ככה, וואדי ג’וז, עטרות והמסתעף.
יתכן שיש גם בחנויות של חומרי בניין, משתמשים בזה לעוד דברים חוץ ממערכות בלימה.צריך גריז נחושת, או משהו דומה מסוים, שמתאים לבלמים. גריז של משאיות ובניה לא מתאים
-
לשים לב שיש 2 סוגים של גריז
יש גריז המיועד לנקודות המגע המתכתיות (אלו שמותר לגרז - כל אחד יבדוק מה מותר ברכב שלו אם בכלל)
ויש גריז מיוחד למובילי הקליפר
מדובר בשני סוגים שונים של גריז -
כשבימים האחרונים הרגשתי איך היעילות של הבלמים שלי הולכת ונחלשת, החלטתי להחליף בלמים בעצמי,
ואכן כך עשיתי היום,
רק שהתברר שהבלמים שלי במצב מצוין ביותר.
אז מה הבעיה?חשבתי חוסר במפלס שמן…
אבל כשסיימתי את הגלגל השני - גיליתי שהגומיה של המוביל נפתחה, הגריז התייבש, והמוביל נתקע במקום ולא זז, ולא הצלחתי כמעט להכניס את הסנדל חזרה למקומו על הקליפר, כי המוביל לא התכווץ כדי לאפשר לו.
ולא זו בלבד, אלא שמסתבר שהבלימה חלשה כי המוביל תקוע לגמרי, והלחיצה על הדוושה לא מביאה את הרפידות למגע עם הצלחת, ולכן וכו’. וה"י.
הקרדיט כמו בספוילר הנ"לכשקניתי רפידות ביקשתי לקנות גריז לשים על המוביל תחת הגומיה, אבל המוכר אמר לי, ‘שלא צריך, ובדר"כ נשאר גריז ולא מחליפים’.
וכעת התברר שהגריז הוא הבעיה שלי, ויצאתי למסע חיפושים אחרי גריז, והכי קרוב אלי (קרית מלאכי) זה ברחובות.אשמח מאוד עם מישהו יוכל לעזור, בלומר לי איפה אפשר להשיג גריז נחושת/קרמי/בלמים. או להביא לי קצת בתשלום.
ויצילני.
תודה רבה!!!ויש לי גם הסתפקות אם אני אצליח להוציא את המוביל כדי לשים עליו גריז, כי בסוף הצלחתי להחזיר את הסנדל רק כשדפקתי על המוביל חזק לתוך מקומו, ואולי הוא נתקע שם לעד וצריך להחליף את כל המערכת…

@קלאטש יש לי לתת לך בחינם גריז ייעודי למובילים
אני מאזור זכרון בנימינה אם יש לך מישהו שיאסוף עבורך -
אני מאזור זכרון בנימינה אם יש לך מישהו שיאסוף עבורך@קיה-פיקנטו כתב בהחלפת רפידות בלם, דגשים חשובים:
אני מאזור זכרון בנימינה אם יש לך מישהו שיאסוף עבורךתודה! איפה קנית?
אם מישהו מכיר חנות באשדוד גם מאוד יעזור לי -
@קיה-פיקנטו כתב בהחלפת רפידות בלם, דגשים חשובים:
אני מאזור זכרון בנימינה אם יש לך מישהו שיאסוף עבורךתודה! איפה קנית?
אם מישהו מכיר חנות באשדוד גם מאוד יעזור לי@קלאטש הזמנתי באינטרנט חנות בשם גאסט מוטור גריז למובילי קליפר חבילה של 5 גרם ,הזמנתי כמה ומאז נשאר אצלי
,יש גם בכמויות גדולות יותר אבל זה אמור להספיק בשימוש נכון -
@קלאטש הזמנתי באינטרנט חנות בשם גאסט מוטור גריז למובילי קליפר חבילה של 5 גרם ,הזמנתי כמה ומאז נשאר אצלי
,יש גם בכמויות גדולות יותר אבל זה אמור להספיק בשימוש נכון@קיה-פיקנטו זה החנות ברחובות שעליה דיברתי, זה 40 ש"ח משלוח ואני צריך עכשיו ולא עוד שבוע, אבל טוב מאוד לדעת.
יש למישהו נסיון עם גריז מאלי אקספרס? -
@קיה-פיקנטו זה החנות ברחובות שעליה דיברתי, זה 40 ש"ח משלוח ואני צריך עכשיו ולא עוד שבוע, אבל טוב מאוד לדעת.
@קיה-פיקנטו זה החנות ברחובות שעליה דיברתי, זה 40 ש"ח משלוח ואני צריך עכשיו ולא עוד שבוע, אבל טוב מאוד לדעת.
יש למישהו נסיון עם גריז מאלי אקספרס?
זה יגיע לך בפחות משבוע?
-
יש למישהו נסיון עם גריז מאלי אקספרס?
שפורפרת גריז חום לברקסים עולה 30 שקל למה אתה צריך את עלי?
@בנג-ה אולי הוא מתכוון לגריז של מובלי הקליפר ששם שפורפרת עולה באזור של 100 שח