סקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!
-
@חובק-עולם כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
כיון שרוב הרכבים היום הברדיים או פלאג אין או חשמליים וברכבים כאלה לא קיים ידני
לא נכון. קיים, לא מצוי.
-
לא נכון. קיים, לא מצוי.
-
תסביר. אם כבר ההיפך. אתה מוצא ידני שנתון מתקדם עם מערכת מיזוג טובה ושאר ירקות באותו מחיר כמו אוטומט מזדקן…
באמת לא הבנת? מה זה קשור למחיר שאפשר להשיג? היום שיש הרבה תחרותיות בעולם הרכב, המגמה לייצר רכב מפנק, ידני שמעייף זו סתירה לפינוק, ולכן גם באירופה עוברים לאוטומט.
-
@מתלמד-0
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:לא נכון. קיים, לא מצוי.
קודם כל לא אני טענתי את זה אלא @תמים שציטטתי אותו.
ושנית. אילו באמת רכבים כאלה ידניים יש? ידניים על אמת. לא איזה משהו שמדמה ידני. -
יש את הונדה CRZ כהייבריד.
-
לא נכון. קיים, לא מצוי.
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
לא נכון. קיים, לא מצוי.
טענתי ביחס לרכב חדש שמייצרים היום, רכב נורמלי לא סופרטיבי או חצי מסחרי וכן הלאה אלא פשוט האבצ’ק סאדן או מנהלים נראה לי הרוב המוחץ יהיה או חשמלי או פלאג אין או היברדי.
-
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
לא נכון. קיים, לא מצוי.
טענתי ביחס לרכב חדש שמייצרים היום, רכב נורמלי לא סופרטיבי או חצי מסחרי וכן הלאה אלא פשוט האבצ’ק סאדן או מנהלים נראה לי הרוב המוחץ יהיה או חשמלי או פלאג אין או היברדי.
-
@ראשון-בפקק כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
אם מישהו יוכל להסביר לי את הענין של חניה ברוורס בידני, מה הקושי בזה
הקושי בעצם זה אותו דבר כמו זינוק בעליה, כשהרכב נמצא בירידה, הרוורס זה עליה וצריכים לעשות הזינוק, ולא לתת נשיקה לרכב באחור, אם הבנתי נכון אפשר לעשות ברקס עדין, נקודת חיכוך עדין, אם זה לא ירידה חדה לא צריך גז, ולעזוב הברקס לאט לאט, ולא להרים הרבה יותר מנקודת חיכוך רק שיסע קצת, ושוב ברקס עדין, כהיום יש גם האוטונומיה כנ"ל עד 3 שניות, שווערע גמרא היינטיגע צייטן חייבים ללמוד (אך ו)רק אטומט, ירידת הדורות.
-
@ראשון-בפקק כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
אם מישהו יוכל להסביר לי את הענין של חניה ברוורס בידני, מה הקושי בזה
הקושי בעצם זה אותו דבר כמו זינוק בעליה, כשהרכב נמצא בירידה, הרוורס זה עליה וצריכים לעשות הזינוק, ולא לתת נשיקה לרכב באחור, אם הבנתי נכון אפשר לעשות ברקס עדין, נקודת חיכוך עדין, אם זה לא ירידה חדה לא צריך גז, ולעזוב הברקס לאט לאט, ולא להרים הרבה יותר מנקודת חיכוך רק שיסע קצת, ושוב ברקס עדין, כהיום יש גם האוטונומיה כנ"ל עד 3 שניות, שווערע גמרא היינטיגע צייטן חייבים ללמוד (אך ו)רק אטומט, ירידת הדורות.
-
@שיפקה כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
שווערע גמרא היינטיגע צייטן חייבים ללמוד (אך ו)רק אטומט, ירידת הדורות.
אתה מזלזל במי שלומד ב’ארסטקרול’
-
@טוסון
||לא מזלזל מי שלומד בשוטנשטיין, אני מזלזל במי שאומר שחייבים ללמוד אך ורק בשוטנשטיין כי יגע יום וכולם ילמדו רק ככה, צריכים ללמוד אך ורק ככה, ורוב הגמרות ידפסו ככה וכו’|| -
יש את הונדה CRZ כהייבריד.
-
- הרבה שנוהגים בידני מתרגלים להילוכים, וזה לא סתירה לפינוק,
- תבדוק ביד 2 המחירים והם מדברים בעד עצמם,
- מה יהיה בעוד כמה שנים נראה לי שיקנו רק שנתון מוקדם, (ולא עם רכב חדש שמגביל את המהירות לפי התמרורים)