עזרה בקניית רכב 7 מקומות
-
@חובק-עולם מה קטן יותר? המנוע או הרכב?
ובמה הוא מרגיש מסחרי? בנסיעה?
כי אני רואה אותו בסביביות ה14-18 אלף ידני דיזל עם אותו נפח מנוע כמו הדאצ’יה.
במראה הוא נראה יותר גדול. -
במראה הוא נראה יותר גדול.@נוסן הניסאן קטן יותר בגודל המרכב. המנוע זהה רק שההספק שלו חלש יותר. (90 כ"ס לעומת 109) ועם 5 הילוכים לעומת 6 בלודג’י. ורק עם 5 מושבים. עם פורפורציות מוזרות של טנדר גדול. עם גלגלים קטנים ממש שלא תורמים לנוחות.
עריכה: אני רואה שהייתה אופציה להרכבה מקומית ע"י היבואן של שני מושבים בתא המטען.
-
במראה הוא נראה יותר גדול.@נוסן הוא גבוה יותר, אבל פחות רחב ומרווח, יותר קובייתי
והתחושה יותר כמו רכב מסחרי מאשר בלודג׳י, שגם היא לא מרגישה ממש כמו מיני וואן כגרנדיס וקרניבל
המנוע אותו מנוע k9k) 1.5) טורבו דיזל
ויותר שימש כרכב עבודה, אז ייתכן שיותר קרועכשאתה עונה למישהו, כדאי ללחוץ על ציטוט או הגב (החץ) בפוסט שלו כדי שידעו למי כוונתך
נכתב תוכ"ד ל @חובק-עולם שהוא מרא דשמעתתא…
-
@נוסן אני אישית הייתי מעדיף את הדגם ללא האוריאה. שזה ה2016. אבל הפער במחיר בין 4 שנים ו40000 ק"מ לא אמור להיות כך. הייתי מנסה להוריד את ה2016 לסביבות ה19- 20 א’ ש"ח ואז זה נראה יותר עסקה הוגנת.
אגב. בתור יד ראשונה. אם אין לו היסטורית טיפולים- תברח. אין סיבה שלא יהיה לו אם הוא היחיד שטיפל ברכב - אלא אם יש לו מה להסתיר… -
@נוסן אני אישית הייתי מעדיף את הדגם ללא האוריאה. שזה ה2016. אבל הפער במחיר בין 4 שנים ו40000 ק"מ לא אמור להיות כך. הייתי מנסה להוריד את ה2016 לסביבות ה19- 20 א’ ש"ח ואז זה נראה יותר עסקה הוגנת.
אגב. בתור יד ראשונה. אם אין לו היסטורית טיפולים- תברח. אין סיבה שלא יהיה לו אם הוא היחיד שטיפל ברכב - אלא אם יש לו מה להסתיר…@חובק-עולם מאיזו שנה יש אוריאה?
-
@חובק-עולם מאיזו שנה יש אוריאה?
-
אגב. בתור יד ראשונה. אם אין לו היסטורית טיפולים- תברח. אין סיבה שלא יהיה לו אם הוא היחיד שטיפל ברכב - אלא אם יש לו מה להסתיר…@חובק-עולם עד כמה כדאי להעדיף בלי אוריאה?