האם המצלמת דרך הזאת מומלצת
-
-
@חיים-ברזל דגם די ישן ולכן הוא רק fhd אבל יש לה חיישן סוני והסרטונים שלה בלילה נחמדים אם כי זה לא באיכות של המצלמות המומלצות שיש היום
-
@חיים-ברזל אם אתה כעת בלי מצלמה כלל, ברור שכדאי להתקין,
ולכשירחיב ותרכוש מקצועי יותר תחליף…אם אתה יודע להתקין לבד זה לא סיפור גדול.
-
@חיים-ברזל אם אתה כעת בלי מצלמה כלל, ברור שכדאי להתקין,
ולכשירחיב ותרכוש מקצועי יותר תחליף…אם אתה יודע להתקין לבד זה לא סיפור גדול.
@תודה-לבורא-עולם-0 השאלה שלי הייתה בגלל שראיתי במדריך שהוא כתב שיש מצלמות שעדיף שלא יהיו מאשר שיהיו
ואני לא יודע להתקין אני יצטרך מישהו שיעשה לי את זה, אז השאלה הייתה אם שווה להתאמץ בשביל זה
אז אתה אומר שכן
שכויח -
@תודה-לבורא-עולם-0 השאלה שלי הייתה בגלל שראיתי במדריך שהוא כתב שיש מצלמות שעדיף שלא יהיו מאשר שיהיו
ואני לא יודע להתקין אני יצטרך מישהו שיעשה לי את זה, אז השאלה הייתה אם שווה להתאמץ בשביל זה
אז אתה אומר שכן
שכויח@חיים-ברזל חכה ל @טכנולוג שיקבע.
אבל מתשובתו נשמע שהמצלמה אכן לא חדישה, אבל שווה.אם אתה לא יודע להתקין לבד, תוכל לפחות לחבר רק מצלמה קדמית עם כבל יואסבי רגיל למטען.
כך שתצטרך רק להדביק את המלצמה הקדמית לשמשה ויש לך מצלמת דרך… -
אז אתה אומר שכן
שכויח@חיים-ברזל כפי שאמר @תודה-לבורא-עולם-0 בחכמתו שזה מצלמה טובה אבל ישנה אז אם אתה מתקין לבד זה ודאי עדיף מכלום אבל אם אתה משלם זה כבר החלטה שלך כמה אתה רוצה להשקיע כי היא ברמה נמוכה משמעותית מהמצלמות שיש היום ואפי’ מהz40 שגם היא כבר ישנה
אז אולי תחבר עם usb למצת וכשתחליט להשקיע יותר תקנה משהו עדכני ואז תתקין עם מישהו מקצועי