קניית רכב
-
אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי על בחירת רכב לקניה,
יש לי 2 אופציות כרגע,- טיוטה פריוס 2013 היברידית מטויטה סלקט! רכב שמור ונקי מאוד. הדגם המפואר. מטופל רק בסוכנות טויוטה. סוללה חדשה! ריפוד שמנת במצב כמו חדש. כולל מסך אנדרואיד חדש וגדול. לרציניים בלבד. יד 4 ב38,000
- טויוטה אוריס 2015 היברידית, יד שניה, שמורה היטב. דגם משפחתי חסכוני בדלק, המציע נוחות נסיעה גבוהה וחוויית נהיגה שקטה וחלקה. מצוינת לשימוש יומיומי ולנסיעות ארוכות, תא נוסעים מרווח ובטיחותי.
[סוכנות: שמש מנשה שירותי רכב] יד 2 ב37,000
-
תעשה לעצמך טובה אל תקנה לבד רכב .
תיקח אתך חבר מייבין מהכולל/עבודה אפילו תשלם לו שיעשה בשבילך את הברורים והבדיקות -
@ח.-ב. תברח מתיקוני בטריה
אחריות ממי?
אופציה להארכה לכמה זמן?אם אי מבין נכון ספר טיפולים מטיוטה עד 2021.
ואחכ"?
קצת מוזר כי טיוטה לא ימכרו רכב שלא טופל אצלם -
@ח.-ב. תברח מתיקוני בטריה
אחריות ממי?
אופציה להארכה לכמה זמן?אם אי מבין נכון ספר טיפולים מטיוטה עד 2021.
ואחכ"?
קצת מוזר כי טיוטה לא ימכרו רכב שלא טופל אצלם -
@מאיר-ג הסוכנות… (הוא לא תיקן את הבטריה בחברת טיוטא]
אבל נראה לי אני ירד מזה,
מה אתה אומר על הפריוס? -
@מאיר-ג מה אתה אומר ע"ז?
טויוטה פריוס היברידית, שמורה ומטופחת. יד שלישית, נוסעת מצוין וחסכונית בדלק. 1ל22 קמ נוחות נסיעה גבוהה, תא נוסעים מרווח מושלמת כרכב משפחתי אמין וחסכוני. כולל מצלמה אחורית וקדמית מערכת מולטימדיה 4 חיישנים מאחורה הוחלפה בטריה חדשה מטויוטה ב 2023 4 צמיגים חדשים עבר טיפול 10,000 יש ספר טיפולים של הרכב שטופל רק בטויטה, 279,000 ק"מ, יד3 ב29,000 ש"ח -
@מאיר-ג הסוכנות… (הוא לא תיקן את הבטריה בחברת טיוטא]
אבל נראה לי אני ירד מזה,
מה אתה אומר על הפריוס? -
-
@מאיר-ג מה אתה אומר ע"ז?
טויוטה פריוס היברידית, שמורה ומטופחת. יד שלישית, נוסעת מצוין וחסכונית בדלק. 1ל22 קמ נוחות נסיעה גבוהה, תא נוסעים מרווח מושלמת כרכב משפחתי אמין וחסכוני. כולל מצלמה אחורית וקדמית מערכת מולטימדיה 4 חיישנים מאחורה הוחלפה בטריה חדשה מטויוטה ב 2023 4 צמיגים חדשים עבר טיפול 10,000 יש ספר טיפולים של הרכב שטופל רק בטויטה, 279,000 ק"מ, יד3 ב29,000 ש"ח