עזרה מי אשם בתאונה הזו?
-
הרכב המצלם או הקיה נירו האפורה?
-
-
@דוד-חזן כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
הקיה נירו האפורה
כפי שזה נראה היה לו מספיק זמן להבין שהוא צריך להשאר בנתיב שלו, או במקסימום לסובב מעט את ההגה ולא היה קורה כלום.
-
על פניו הרכב המצלם
לא יסטה נוהג רכב מנתיב נסיעתו אם עלול הדבר לגרום להפרעה או לסיכון
עריכה: בצפייה חוזרת אולי נראה שהקיה לא במרכז הנתיב. אולי הוא גם היה באמצע מעבר מהנתיב שמימין לנתיב הזה. אולי.
אם כך נראה לי שהאשמה משותפת. -
-
@דוד-חזן שנייה, שנייה
לפני שאתה רץ לקבוע מסמרות, הייתי מציע לך לנסות לשמוע את חוו"ד המלומדת של מר @מיכלין-שמאי-רכב@טוסון כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
@דוד-חזן שנייה, שנייה
לפני שאתה רץ לקבוע מסמרות, הייתי מציע לך לנסות לשמוע את חוו"ד המלומדת של מר @מיכלין-שמאי-רכבדיברתי איתו והוא עזר לי
תודה רבה כפול 2 לך ולו -
@טוסון כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
@דוד-חזן שנייה, שנייה
לפני שאתה רץ לקבוע מסמרות, הייתי מציע לך לנסות לשמוע את חוו"ד המלומדת של מר @מיכלין-שמאי-רכבדיברתי איתו והוא עזר לי
תודה רבה כפול 2 לך ולו -
-
@חיים-ברזל כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
@דוד-חזן כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
נשלח לבדיקת נטפרי
מעניין למה עדיין לא נפתח
עריכה:
נפתח -
@דוד-חזן שנייה, שנייה
תודה רבה כפול 2 לך ולו@דוד-חזן כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
@דוד-חזן שנייה, שנייה
תודה רבה כפול 2 לך ולומעניין באמת מה הוא אמר?
לפי הנראה זה באמת אחריות משותפת -
@דוד-חזן לדעתי הנירו אשמה אבל לרכב המצלם יש אחריות תורמת לתאונה מה שאומר שיצטרכו להגיע לפשרה
נשמח עם תשתף אותנו מה מיכלין טוען@א.ב. כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
@דוד-חזן לדעתי הנירו אשמה אבל לרכב המצלם יש אחריות תורמת לתאונה מה שאומר שיצטרכו להגיע לפשרה
נשמח עם תשתף אותנו מה מיכלין טוען@חיים-ברזל
מיכלין טוען שהרכב המצלם אשם, הוא הסביר שלדעתו הקיה היתה כבר על הנתיב והיא ברחה בגלל הכניסה של הרכב לנתיב שלה, ברגע שהיא ניסתה לחזור לנתיב שם היתה ההתנגשות, ובעיניים שלו זה אומר שהרכב המצלם נכנס לנתיב לא פנוי.
עם זאת הוא אמר שאם יהיה וידיאו שיוכיח שהקיה לא היתה בנתיב אלא ניסתה רק לעקוף אז היא כן תיהיה אשמה.
(אומנם הרכב שלי אבל לא אני נהגתי, הנהג טוען בתוקף שהנתיב היה פנוי ולדעתו הקיה הגיעה במהירות גבוהה וכתוצאה מכך נגרם התאונה…) -
@א.ב. כתב בעזרה מי אשם בתאונה הזו?:
נשמח עם תשתף אותנו מה מיכלין טוען@חיים-ברזל
מיכלין טוען שהרכב המצלם אשם, הוא הסביר שלדעתו הקיה היתה כבר על הנתיב והיא ברחה בגלל הכניסה של הרכב לנתיב שלה, ברגע שהיא ניסתה לחזור לנתיב שם היתה ההתנגשות, ובעיניים שלו זה אומר שהרכב המצלם נכנס לנתיב לא פנוי.
עם זאת הוא אמר שאם יהיה וידיאו שיוכיח שהקיה לא היתה בנתיב אלא ניסתה רק לעקוף אז היא כן תיהיה אשמה.
(אומנם הרכב שלי אבל לא אני נהגתי, הנהג טוען בתוקף שהנתיב היה פנוי ולדעתו הקיה הגיעה במהירות גבוהה וכתוצאה מכך נגרם התאונה…) -