קניית מולטימדיה אצל בני דודים
-
@דובי כתב בקנייה אצל בני דודים:
כמה אמור לעלות מולטימדיה אצל הבני דודים?
בגדול המחיר שם לא יותר מידי זול אולי בגלל המצב תצליח לסחוט מישהו
@דובי כתב בקנייה אצל בני דודים:
ואיזה בעיות יכולות להיות במערכת שקונים אצלם?
הכל תלוי ביצרן של המערכת ובמפרט שלה (אם זה חאפר סביר הניח הוא יביא את הכי דבוק)
בסופו של דבר המערכות כולם יש כתובת אחת -
@דובי כתב בקניית מולטימדיה אצל בני דודים:
כמה אמור לעלות מולטימדיה אצל הבני דודים?
ואיזה בעיות יכולות להיות במערכת שקונים אצלם?
רכב הונדה סיויק היברידית 2008
אציין שהמערכת כוללת מצלמת רוורס
יישר כח מראש לעוניםמכיוון שאני מתעסק בחסימות, מגיעים אלי כמעט כל סוגי המערכות בשוק.
לרוב מערכות שמותקנות אצלם זה דגמים ממש פשוטים ואיטיים. -
@מיישה כתב בקניית מולטימדיה אצל בני דודים:
מכיוון שאני מתעסק בחסימות, מגיעים אלי כמעט כל סוגי המערכות בשוק.
לרוב מערכות שמותקנות אצלם זה דגמים ממש פשוטים ואיטיים.עשיתי פעם סיבוב בכפר לחפש מולטמדיה
הטווח מחירים היה 500/600 ל2 ראם (המחיר באלי הוא 400 ל4 ראם ו8 ליבות)
בקיצור ממש לא זול שם, וזה ברור גם למה, הם מזמינים מאלי בדיוק כמוך במחיר שאתה מזמין, הם צריכים להרוויח אז הם מוסיפים עוד 150/200
מי שלא יודע להתקין לבד יכול להיות שווה לו -
@ראובן-שבתי למי שלא מתקין בעצמו נראה לי עדיף לקנות לבד וללכת אליהם להתקין (לא יודע אם זה פער גדול ממתקינים כאן אבל הגיוני שההפרש הוא לפחות 100 ₪)
-
עדיף לא ללכת אליהם בכלל .....
-
@אני-אני-אני אני באופן אישי מסכים איתך לחלוטין אבל אמרתי שאם יש מישהו שמעוניין עדײַן לחסוך קצת ומחליט כן ללכת אז עדיף לקנות את המולטימדיה לבד ורק להתקין שם מאשר גם לקנות שם כי כמו שאמרו @מיישה ו @ראובן-שבתי המערכות שלהם פשוטות מאוד
-
אני בעצמי לא מתנזר מהם ב 100% רק אמרתי את זה בתור השאיפה שכולנו היינו רוצים זה הכל....
-
אני ממש מסכים אם המתנגדים ללכת..
הסיבה העיקרית שאנשים רוכשים אצלם היא כסף.
ואני חושב שקודם כל,
אצלנו כיהודים מאמינים, הערכים התורניים מעל הכל!!וכאן יש מקום לומר שכסף הינו ערך חשוב, או שרכישה מרוצחים הינה ערך לא חשוב.
ואפשר גם לומר, שאנשים לא עומדים בנסיון.אני אישית זוכה לשלם סכומים גבוהים מאוד, ובלבד שלא לפרנס מחבלים (עוד לא מצאתי את המיעוט אוהבי ישראל המדוברים). ויותר מזה, זוכה לפרנס אחים, ומקיים בזה מצוות עשה של "או קנה מיד עמיתך". ועוד..
יעוד שו"ת רמ"א סי' י'ואני לא אומר שכולם חייבים לעשות כך.
אבל לכל הפחות אני מצפה מיראי השם, שיעשו חשבון תורני מה נכון לעשות, ולא מה נח..ולעצם העניין המדובר,
אני לא מאמין בלעשות משא ומתן עם מישהו שאתה יודע שיעקוץ אותך בכל מה שיוכל אם לא תדע.וזה יתבטא באיכות המערכת - הוא ימכור לך את מה שהכי רווחי עבורו, ולא מעניין אותו בכלל אם סיפק לך את הסחורה.
וזה יתבטא גם באיכות העבודה - הוא יקצר תהליכים בהתקנה ויקמבן מה שיוכל כדי לעבוד מה שפחות. כמובן שזה פחות משנה בדברים פשוטים, אבל אם יהיה איזשהו סיבוך..רק לדוגמא, חבר שלי התקין אצל ערבי, וזה עשה לו בעיות חשמל, בסוף הוא שילם ליהודי שיסדר את זה, התברר שערבי חיבר את המערכת לחשמל של הפנסים, ועוד על מיני מרעין בישין.ואם תאמר, שכשתהיה בעיה תחזור אליו, אז תחזור ותגלה שרוב מוחלט של הפעמים הבעיה אצלך במערכת ולא קשור למוצר/עבודה שהוא מכר לך.
ואני לא אומר שאין יהודים שלא עושים מלאכתם נאמנה,
אבל אפשר בקלות למצוא מספיק בעלי מלאכה יראי שמים, שחשוב להם ממש כמוך שתצא מרוצה.בהצלחה מרובה לכולם
-
@אינטרקום כתב בקניית מולטימדיה אצל בני דודים:
הוא יקצר תהליכים בהתקנה ויקמבן מה שיוכל כדי לעבוד מה שפחות.
ממש מסכים עם זה.