בעיה במזגן ניסאן סנטרה
-
@ari12
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מחסור בגז
תמלא אצל מישהו שיש לו מכונה מדוייקת לא אצל ערבי עם בלון ושעון לחץ@יצחק-רשטונ כתב בבעיה במזגן ניסאן סנטרה:
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מחסור בגז
היה לי אותו דבר, ומילוי גז פתר את הבעיה לכמה שנים טובות
-
מצטרף להמלצה, לבדוק גז לכאורה כיוון טוב
ראה פה
https://rechavimzelaze.ovh/topic/9271/מזגן-מקרר-רק-מצד-אחד…-%D7%94%D7%99%D7%AA%D7%9B%D7%9F -
בהמשך לבעיה מילאתי גז המזגן די חזר לעצמו אך באוורור יותר נמוך בדקתי את המסנן אוויר של המזגן וכולו צהוב-ירוק ושמנוני כנראה דליפת גז שם מישהו מכיר פיתרון זול יותר מפירוק כל הדשבורד והחלפת רדיאטור או מה שזה לא יהיה? הלכתי לאיזה אחד אמר לי שיש מזרק של חומר כזה שעולה באיזור 200 שח והוא אמור לסתום דליפות מישהו מכיר?
-
בהמשך לבעיה מילאתי גז המזגן די חזר לעצמו אך באוורור יותר נמוך בדקתי את המסנן אוויר של המזגן וכולו צהוב-ירוק ושמנוני כנראה דליפת גז שם מישהו מכיר פיתרון זול יותר מפירוק כל הדשבורד והחלפת רדיאטור או מה שזה לא יהיה? הלכתי לאיזה אחד אמר לי שיש מזרק של חומר כזה שעולה באיזור 200 שח והוא אמור לסתום דליפות מישהו מכיר?
@ari12 כנראה המאייד הלך אבל זה סיפור יקר להחליף כי צריך לפרק את כל הדשבורד.
חומר נגד דליפות יכול לסתום חור קטן אבל לא יותר מזה, תוך כמה זמן הגז דלף החוצה מאז המילוי? -
-
@ari12 כתב בבעיה במזגן ניסאן סנטרה:
המזגן די חזר לעצמו אך באוורור יותר נמוך
מה כוונתך, לעוצמת האויר של המזגן?
-
@ari12 כנראה המאייד הלך אבל זה סיפור יקר להחליף כי צריך לפרק את כל הדשבורד.
חומר נגד דליפות יכול לסתום חור קטן אבל לא יותר מזה, תוך כמה זמן הגז דלף החוצה מאז המילוי?@israel_458xv20n שנה בערך
-
@israel_458xv20n שנה בערך
@ari12 אתה בדקת אותו גם בחורף? אולי זה כל חצי שנה?
וזה באמת נשמע כמו חור ממש קטן שהחומר יכול לסתום, אבל לא בטוח שכדאי לך ללכת על החומר ולא למלאות כל שנה גז, כי החומר יכול לגרום לנזקים במערכת ולסתימת מעברים וכדו’, אז תעשה בירור ותשקול את זה, אתה לא חייב ללכת למוסך כדי למלא גז יש גמחים לזה.