דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
MG S9 במבחן דרכים
בגודל דומה להיילנדר, במחיר ובעיצוב דומה לקשקאי: MG S9 במבחן דרכים
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. נוזל שמשות מקורי? המלצה חמה

נוזל שמשות מקורי? המלצה חמה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
5 פוסטים 4 כותבים 46 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • 8 מנותק
    8 מנותק
    87878787
    כתב נערך לאחרונה על ידי Klonimoos

תגובה: בקשת מידע נוזל לניקוי שמשות
    אני מגיב על נושא קצת ישן בסוגיות הנוזל שמשות
    ובכן לענ’'ד אני ממליץ בחום על הנוזל שמשות של החברה מקורי מה שמתאים במוסך של החברה בלבד
    כשעבדתי שם בסקודה כמו שציינתי כמה בינהזמנימים מילאנו נוזל מהבקבוק של המים האדומים של הרדיאטור וכשהמים נגמרו מילאנו אותם שוב מהברז של הכיבוי אש ומילאנו שוב מים מקורים… וכן בטויוטה מורשה שגם שם זכיתי לשמש הקודש זמן מועט

לעכשיו ברצינות לדעתי מספיק מים רגילים! זה לא עובד בטמפרטורת של מגהץ קיטור שגם שם לא ראיתי את הרבנית שמה מים מיוחדים…
    ובשביל לא לפגוע ח’'ו בפרנסה של מי שהמציא שצריך מים מיוחדים אני מניח שיש לו אחזקות גם בחברות ליצור חומץ אז אני ימליץ פעם בחודש להוסיף למים מעט חומץ והצבע למי שחשוב מוכרים בחנויות לאפיה תמצית של צבע מאכל שמעתי שיש גם כחול ולמי שחשוב הריח סבון מדולל מאוד בלי קצף גם עושה את העבודה יופי

א אלחנן 3א 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • 8 87878787

ובכן לענ’'ד אני ממליץ בחום על הנוזל שמשות של החברה מקורי מה שמתאים במוסך של החברה בלבד
      כשעבדתי שם בסקודה כמו שציינתי כמה בינהזמנימים מילאנו נוזל מהבקבוק של המים האדומים של הרדיאטור וכשהמים נגמרו מילאנו אותם שוב מהברז של הכיבוי אש ומילאנו שוב מים מקורים… וכן בטויוטה מורשה שגם שם זכיתי לשמש הקודש זמן מועט

לעכשיו ברצינות לדעתי מספיק מים רגילים! זה לא עובד בטמפרטורת של מגהץ קיטור שגם שם לא ראיתי את הרבנית שמה מים מיוחדים…
      ובשביל לא לפגוע ח’'ו בפרנסה של מי שהמציא שצריך מים מיוחדים אני מניח שיש לו אחזקות גם בחברות ליצור חומץ אז אני ימליץ פעם בחודש להוסיף למים מעט חומץ והצבע למי שחשוב מוכרים בחנויות לאפיה תמצית של צבע מאכל שמעתי שיש גם כחול ולמי שחשוב הריח סבון מדולל מאוד בלי קצף גם עושה את העבודה יופי

א מנותק
      א מנותק
      אבי KIA
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@87878787
      ומה עם האבנית?
      אני באופן אישי חושב לשים לפחות מים מזוקקים

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • 8 מנותק
        8 מנותק
        87878787
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אחת לכמה שנים לוקחים מחט ומנקים את השפריצרים של המים זה מחזיר את זה לקדמותו במצב שהם נסתמים ויש עוד אפשרויות מאוד פשוטות
        ולגופו של ענין על זה אמרתי שאני לא שולל שאפשר להכניס תוסף רק שחומץ עושה את העבודה מצוין

M תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • 8 87878787

אחת לכמה שנים לוקחים מחט ומנקים את השפריצרים של המים זה מחזיר את זה לקדמותו במצב שהם נסתמים ויש עוד אפשרויות מאוד פשוטות
          ולגופו של ענין על זה אמרתי שאני לא שולל שאפשר להכניס תוסף רק שחומץ עושה את העבודה מצוין

M מנותק
          M מנותק
          mik6868
          כתב נערך לאחרונה על ידי mik6868

@87878787 אז מלכתחילה לשים נוזל לרכב שמוכרים בסופר שעולה 10 שקל משהו כזה וחוסכים את האבנית ולנסות לפתוח עם מחט שמנסיון אישי כשמצטבר הרבה בסוף נסתם לגמרי ולא עוזר לדחוף את האבנית לבפנים ולקנות חלק חדש ולטרוח להחליף?

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • 8 87878787

אלחנן 3א מחובר
            אלחנן 3א מחובר
            אלחנן 3
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@87878787 אני שם מים מסוננים עם מעט [ממש] סבון כלים עובד יופי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

55

3.0k

משתמשים

9.6k

נושאים

129.9k

פוסטים
            • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.