שיכפול או הוספת שלט לסיטרואן פיקאסו C4 2010
-
בעבר החלפתי את המארז של המפתח ואת המפתח עצמו (שוכפל בסין), ואת האלקטרוניקה העברתי לחדש, בגלל שהגומי של המפתח המקורי נקרע והכפתור נפל, לכן הלחמתי כפתור חדש, וזה עבד יופי מעל שנה, כעת הכפתור המולחם לחוץ כל הזמן ולא קופץ למעלה, וצריך להחליפו.
לפני כמה חודשים הפסיק להתניע ובהמשך גם הפסיק לפתוח את הדלתות.
כעת אני משתמש במפתח הבודד המקורי ללא שלט, רק הוא מניע את הרכב.יש לי תוכנת Diagbox 9.91 ואת המתאם הזה למחשב, כמובן שצריך להתקין את VMware-player על המחשב כדי להריץ את Diagbox ואז ניתן להתחבר למחשב רכב של סיטרואן.
השאלות שלי,
האם הרכיב של האמבוליייזר נפל מהשלט? אני לא יודע איך הוא נראה, מצורף תמונות.
האם יש אופציה להזמין שלט חדש מעלי אקספרס או איביי, ולהעתיק את הישן? בעלי אקספרס לא הצלחתי למצוא לוח בדיוק כמו שלי, וגם אין לי מושג מה התדר של השלט שלי.
האם אני יכול לרשום שלט חדש מסין במחשב רכב באמצעות Diagbox? א"כ איך אני מוצא קישור למדריך ביוטיוב לזה?
יתכן וכששיחקתי בעבר בתוכנת מחשב רכב מחקתי או ביטלתי את המפתח של השלט, או שהוא נמחק כשהחלפתי מצבר לרכב, איך אפשר לבדוק את זה בתוכנת Diagbox?
-
@שלמה כתב בשיכפול או הוספת שלט לסיטרואן פיקאסו C4 2010:
@simon תעלה תמונה גם של הכייס פתוח
הכייס תואם ולא מקורי, המקורי בפח מזמן.
הקיים זה זה
For Citroen, 2 Buttons ce0523
וכן זה
2B HU83 CE0523
תודה רבה -
@שלמה כתב בשיכפול או הוספת שלט לסיטרואן פיקאסו C4 2010:
@simon כתב בשיכפול או הוספת שלט לסיטרואן פיקאסו C4 2010:
הכייס תואם ולא מקורי, המקורי בפח מזמן.
מתי החלפת? מה זה מזמן?
לא זוכר מתי, לפני כמה שנים, הוא היה קרוע ובלוי, הוא ממש דומה לקישור האחרון שהבאתי, רק יותר עבה.
-
הלכתי לחנות של שלטים ומנעולים,
הוא הוציא את הלוח מהמארז והצמיד לאזור המפתח ברכב והתניע את הרכב, ואמר לי שהמארז הזה מפריע לקליטה של האמבולייזר, וכן הצ'יפ של המקווה שבמחזיק מפתחות לא מוסיף לעניין...
זה פלא, כי עד לפי כמה חודשים זה עבד עם המארז הזה ועם הצ'יפ של המקווה.בכל מקרה כעת בדקתי שוב, וגם ללא המארז זה לא מתניע, לכאורה התקלה בציפ של האמבולייזר שמולחם על הלוח בשלט.
המפתח השני (מקורי ללא שלט) עובד חלק.