מזגן לפעמים עובד לפעמים לא
-
@אבי-56 גם בלילה המזגן לא הכי טוב
לפעמים קורה שאני נוסע בלילה נסיעה מהירה והמזגן יחסית בסדר ופתאום הוא מפסיק להוציא קור זה נראה כאילו המדחס הפסיק לפעול וכל זבה קורה בנסיעה מהירה -
@אבי-56 גם בלילה המזגן לא הכי טוב
לפעמים קורה שאני נוסע בלילה נסיעה מהירה והמזגן יחסית בסדר ופתאום הוא מפסיק להוציא קור זה נראה כאילו המדחס הפסיק לפעול וכל זבה קורה בנסיעה מהירה -
@קאמירין
תבדוק אלטרנטור
או שתבדוק אם המדחס תקין לגמרי יכול להיות שזה מגיע למהירות זה מתפקשש שם@אבי-56 איך זה קשור?
הלכתי פעם אחת למוסך מזגנים והוא אמר שיש לחץ נמוך במדחס א"כ לא מבין איך פתאום בנסיעה מהירה מפסיק לצאת קור -
@אבי-56 איך זה קשור?
הלכתי פעם אחת למוסך מזגנים והוא אמר שיש לחץ נמוך במדחס א"כ לא מבין איך פתאום בנסיעה מהירה מפסיק לצאת קור -
@קאמירין
הם מחוברים ביחד עם הרצועת מנוע(לא טיימינג) לי היה כזו בעיה ואיך שהחלפתי נעלם כלא היה@אבי-56 אכפת לך לתאר לי בדיוק מה קרה למזגן שלך
ב’ איך אני בודק את האלטרנטור -
היה לי משהו דומה לזה וזה הסתיים בהחלפת מדחס
-
@קאמירין
המזגן שלי לפעמים לא היה מוציא קור ולפעמים כן בלילה לפעמים לא הוציא קור אבל עיקר הבעיה היתה ביום כשהיה יותר עומס על האוטו
אלטרנטור בודקים אצל מוסכניק@אבי-56 אתה אומר שלפעמים המזגן שלך היה מוציא קור השאלה שלי האם זה היה מוציא קור חזק כי אצלי גם מתי שזה מוציא קור זה לא ממש קר חשוב לי לציין שהרכב עשה 380.000 ק"מ 2015
-
היה לי משהו דומה לזה וזה הסתיים בהחלפת מדחס
@israel_458xv20n יש לך על מי להמליץ לי להחליף מדחס