דוח חניה
-
@Klonimoos השאלה אם מדין השבת אבידה (לבעל הרכב שמספרו נרשם) הוא חייב לשלוח להם הודעה על הטעות, בזמן שזה יכול לגרום שיחייבו אותו.
שאלה קשה.
אני הייתי בודק במשומשת אם יש רכב כזה, אם לא הייתי מתעלם (אם כי עוקב אחריו כי יתכן שבשלב שהוא עובר לדואר רשום הם יגלו את הטעות ויתקנו את המספר), ואם כן הייתי שואל רב. -
@Klonimoos השאלה אם מדין השבת אבידה (לבעל הרכב שמספרו נרשם) הוא חייב לשלוח להם הודעה על הטעות, בזמן שזה יכול לגרום שיחייבו אותו.
למה הוא צריך לדאוג לזה?
בעל הרכב ההוא יגיד זה לא אני וכל טוב
אין פה שום אבידה -
למה הוא צריך לדאוג לזה?
בעל הרכב ההוא יגיד זה לא אני וכל טוב
אין פה שום אבידה -
@יוני לפי המצב של הדואר, יש בערך 50% שזה יפגוש אותו בזמן שהוא כבר לא יכול לערער. אבל כמובן שזה שיקול.
-
-
-
גם אני קיבלתי דוח על חניה בכחול לבן, הפקח כתב ספרה אחת שגויה ולכן כנראה לא הופיע לו שיש תו נכה, בדקתי את מס’ הרכב הרשום בדוח ומדובר ברכב שונה לחלוטין משלי וגם הורד מהכביש.
לא הגשתי בקשה לביטול. -
גם אני קיבלתי דוח על חניה בכחול לבן, הפקח כתב ספרה אחת שגויה ולכן כנראה לא הופיע לו שיש תו נכה, בדקתי את מס’ הרכב הרשום בדוח ומדובר ברכב שונה לחלוטין משלי וגם הורד מהכביש.
לא הגשתי בקשה לביטול.@קורולה-אברכים מתי זה היה? תוכל לבדוק באתר מה עלה בגורלו?
-
@קורולה-אברכים מתי זה היה? תוכל לבדוק באתר מה עלה בגורלו?
-
@קורולה-אברכים לכאורה הם שלחו לו (לבעל הרכב המבוטל) דואר רשום, שאל"כ היה מופיע כמבוטל. תמשיך לעקוב