כמה אינסייט לוקח בתוך העיר
-
אני עם אינסייט קניתי כי היו לי הרבה נסיעות חוץ וזה היה מאוד חסכוני 1ל20 כיום רוב בנסיעות שלי הם עירוני וזה לוקח לי 1 ל12 מנסה להבין אם זה נורמלי או לא והאם שאר רכבים בתוך העיר גם שותים אותה כמות או יותר (רכבים למשל: סיוויק קורולה ספורטאז)
@אני-0 כתב בכמה אינסייט לוקח בתוך העיר:
וזה לוקח לי 1 ל12
נהדר, עם פוקוס 1600 אני עושה 1 ל 6 בעיר
1.12 זה חצי בדיוק… -
אני עם אינסייט קניתי כי היו לי הרבה נסיעות חוץ וזה היה מאוד חסכוני 1ל20 כיום רוב בנסיעות שלי הם עירוני וזה לוקח לי 1 ל12 מנסה להבין אם זה נורמלי או לא והאם שאר רכבים בתוך העיר גם שותים אותה כמות או יותר (רכבים למשל: סיוויק קורולה ספורטאז)
@אני-0
לי לוקח 1 ל14 -
@אני-0
לי לוקח 1 ל14@הונדה-אינסייט
זה באמת יכול להיות תלוי בסוג הנביעה העירונית כי הרבה מהנסיעה היא בפקקים וזה זולל -
לי יצא בין עירוני 1/19
ומשולב [בערך 1/3 עירוני ו 2/3 בין עירוני] 1/15
במצב אקו ונסיעות רגועות. -
@משה-שמחה אצלי רוב הנסיעות היו בינעורניות 1\20 משולב 1\15 בעיקר עירוני 1\12 עירוני הכוונה בתוך ירושלים הגדולה
@משה-שמחה אצלי רוב הנסיעות היו בינעורניות 1\20 משולב 1\15 בעיקר עירוני 1\12 עירוני הכוונה בתוך ירושלים הגדולה
סתם לסקרנות הפעלת מצב אקו? ראית אם יש לזה משמעות?
כי אני הפעלתי כי למה לא, אבל תכלס לא שמתי לב לשום שינוי בתפקוד הרכב. -
@א.ב. כתב בכמה אינסייט לוקח בתוך העיר:
מזגן???
אקו הכוונה לעלה הירוק הזה?
אני לא מעיז להוריד אותו כי אומרים שהוא זוללא. מזגן - לא חשבתי על זה אני יבדוק.
ב. אקו זה העלה הירוק בדיוק, ואני משחק לפעמים עם ולפעמים בלי ולא שם לב להבדל לא בביצועים ולא בצריכת דלק. -
@א.ב. כתב בכמה אינסייט לוקח בתוך העיר:
מזגן???
אקו הכוונה לעלה הירוק הזה?
אני לא מעיז להוריד אותו כי אומרים שהוא זוללא. מזגן - לא חשבתי על זה אני יבדוק.
ב. אקו זה העלה הירוק בדיוק, ואני משחק לפעמים עם ולפעמים בלי ולא שם לב להבדל לא בביצועים ולא בצריכת דלק.