חוות דעת BYD אטו 3 שנת 2022
-
אני לא מספיק מבין בזה אבל עד כמה שהבנתי משיגה זה ממש טעות לקנות עכשיו את הרכב הזה כי במהלך השנה המחיר שלו הולך להתרסק,
והסיבה לכך שהיום בבוקר פורסם שהולך להגיע גיסא חדשה ממש משופרת וטווח ארוך רק ב155K
ולקודם היה חסרונות חוץ מטווח יותר קצר גם מחלה בפגוש וכן תפעול מזגן גרוע ולא נוח ועוד בעיות והדגם החדש נחשב משופר בכמה מעלות,
והמחיר יותר זול מהדגם הקודם, לכן נראה לי המחירים יצנחו.
לפרטים נוספים עיין כאן -
אני לא מספיק מבין בזה אבל עד כמה שהבנתי משיגה זה ממש טעות לקנות עכשיו את הרכב הזה כי במהלך השנה המחיר שלו הולך להתרסק,
והסיבה לכך שהיום בבוקר פורסם שהולך להגיע גיסא חדשה ממש משופרת וטווח ארוך רק ב155K
ולקודם היה חסרונות חוץ מטווח יותר קצר גם מחלה בפגוש וכן תפעול מזגן גרוע ולא נוח ועוד בעיות והדגם החדש נחשב משופר בכמה מעלות,
לפרטים נוספים עיין כאן -
אשמח לשמוע ממי שיש לו או שמכיר מקרוב את הרכב כמה פרטים על הרכב.
א.אמינות. אמנם זה מ 2022 אבל עדיין זהו טווח די מכובד להכיר את הרכב.
ב.תפעול הרכב מהמסך…עד כמה זה מסובך או בכלל לא.
ג.סוג הבטרייה.
ד.האם יש מחלות ידועות?
תודה רבה -
לפרטים נוספים עיין כאן@תמים כתב בחוות דעת BYD אטו 3 שנת 2022:
תפעול מזגן גרוע
שמעתי פעמיים על רוכשי בי וו די שהמזגן שלהם נתקע על עוצמה הכי גבוהה ועד שהחברה סידרה להם את זה (היו צריכים לבוא לחברה) לא יודע אם זה תקלה סידרתית. שיתפתי.
בעניין מה שכ’ @תמים לא הייתי אומר שהמחיר יתרסק
אבל בהחלט זה וודאי ישפיע במידה מסוימת על המחיר כיד 2 (בפרט שהמתיחת פנים החדשה לא נראית משמעותית
ופה במדינת ישראל הרבה אנשים קונים בעיקר לפי העין והרגש) -
@זה-לזה
דבר ראשון השאלה היא אם יש לך איפה להתקין עמדת טעינה
דבר שני בכל פרמטר מלבד העיצוב הייתי הולך ג’ילי גיאומטרי c
גם בשאלה ג וד שלך הג’ילי טובה משמעותית וגם במחיר@יצחק-רשטונ כתב בחוות דעת BYD אטו 3 שנת 2022:
בכל פרמטר מלבד העיצוב הייתי הולך ג’ילי גיאומטרי c
בהחלט
חוץ ממרווח פנים שהג’ילי יותר קטנה -
אשמח לשמוע ממי שיש לו או שמכיר מקרוב את הרכב כמה פרטים על הרכב.
א.אמינות. אמנם זה מ 2022 אבל עדיין זהו טווח די מכובד להכיר את הרכב.
ב.תפעול הרכב מהמסך…עד כמה זה מסובך או בכלל לא.
ג.סוג הבטרייה.
ד.האם יש מחלות ידועות?
תודה רבה -
@זה-לזה הרכב הזה מחברים שנהגו עליו אמרו שהוא לא נועד למהירויות גבוהות 140 או 150 קמ"ש הרכב מתחיל סוג של לרעוד על הכביש ותחושה כאילו הולך לעוף משהו דפק בייצור של היציבות במהירות גבוהה
-
@mik6868
ואוו אוקיי טוב לדעת…
והגילי במה היא עדיפה על BYD?
כי במחירים הם נעים באותו טווח, שניהם סיניים,לשניהם אין מספיק ותק…@זה-לזה ג׳ילי דגם 460 הטווח שלו גבוה יותר(460) מ 420 לבי ווי די ולדעתי בטווח אפילו אם זה קצת יותר זה שווה חוץ מזה אני לא כל כך יודע פרטים יותר מדי עליה חוץ מזה שאומרים שהבטריה שלהם איכותית
תנסה לבדוק גם לפני שאתה קונה חשמלי איזה סוג מערכת קירור סוללה יש האם קירור נוזלי שזה מעולה או מאוורר שזה על הפנים יחסית לנוזלי או דרגה מעל הנוזלי עוד יותר טוב