ייעוץ בקניית רכב
-
סתם כך לא נשמע רכב אמין אם לשתיהם היו בעיות משמעותיות כ"כ
של מנוע וטורבו… -
@אלעזר-3 זה לא היה בקטע של נואש, הבנאדם יושב על BMW חדשה, לא מהסוג שבאמת מפריע לו כל שקל,
רצה סכום מסוים, ובא חבר שלו וסיפר לנו ששבוע שעבר הוא הכניס ס"ת ואז הוא פנה אליו ואומר לו בא תתרום לתלמיד ישיבה עוד אלף שקל
@יעקב לא רואה סיבה לברוח מכזאת עסקה,
מובן שמי שמחזיק כמה רכבים לצורך עבודה שוטפת לא ידע לענות על כל השאלות וזה גם הסיבה שכנראה מוכן להתגמש, פשוט לקחת למוסך טוב ולהסביר לו את הסיפור כדי שיבדוק באמת הכל כמו שצריך…אם אותו חשמלאי ימכור את הרכב לאדם פרטי, ואותו אחד יפרסם ביד 2 (ואולי גם ביותר יקר) וידע לתת פרטים על סמך שנה שהחזיק ברכב, פתאום זה כן יהיה בסדר?!
-
@יעקב לא רואה סיבה לברוח מכזאת עסקה,
מובן שמי שמחזיק כמה רכבים לצורך עבודה שוטפת לא ידע לענות על כל השאלות וזה גם הסיבה שכנראה מוכן להתגמש, פשוט לקחת למוסך טוב ולהסביר לו את הסיפור כדי שיבדוק באמת הכל כמו שצריך…אם אותו חשמלאי ימכור את הרכב לאדם פרטי, ואותו אחד יפרסם ביד 2 (ואולי גם ביותר יקר) וידע לתת פרטים על סמך שנה שהחזיק ברכב, פתאום זה כן יהיה בסדר?!
@שרולצ-ה צודק בנקודה הזאת
יש לו באיזור ה30 רכבים דיברתי עם בעלי עסקים בסביבה שלו וגם העידו שיש לו כמות גדולה של רכבים, הוא עצמו לא נהג על הרכב, יש לו אפליקציה של צי רכב והוא מתריע לו כל פעם שהאוטו צריך טיפול ולפי זה הוא מטפל
אבל תכל’ס קשה להגיע למידע כי אין לו אבא ואמא -
@שרולצ-ה צודק בנקודה הזאת
יש לו באיזור ה30 רכבים דיברתי עם בעלי עסקים בסביבה שלו וגם העידו שיש לו כמות גדולה של רכבים, הוא עצמו לא נהג על הרכב, יש לו אפליקציה של צי רכב והוא מתריע לו כל פעם שהאוטו צריך טיפול ולפי זה הוא מטפל
אבל תכל’ס קשה להגיע למידע כי אין לו אבא ואמא -
@יעקב תבדוק אם יש אפשרות שהוא יתן לך לדבר עם מי שלרוב נהג ברכב?
ואם הוא יגיד שהייתה תחלופה גדולה של נהגים זה כבר מתחיל להיות כעין סיפור של רכב השכרה ולא כליסינג…@שרולצ-ה
בכל מקרה רכב חברה די דומה לרכב השכרה [לא ממש אותו דבר אבל יש דמיון]
רכב שהוא לא בבעלותך הפרטית לא אכפת לך עליו! וזה כבר מתכון לבלאי רציני, -
@שרולצ-ה
בכל מקרה רכב חברה די דומה לרכב השכרה [לא ממש אותו דבר אבל יש דמיון]
רכב שהוא לא בבעלותך הפרטית לא אכפת לך עליו! וזה כבר מתכון לבלאי רציני,@צפוני-פשוט הכוונה הייתה אם היה נהג יחיד שיותר אכפת לו מהרכב, או רכב שעומד לשירות כלל העובדים.
בנוסף ליסינג וכן השכרה פחות חייבים תשובות במקרה של שימוש לא סביר ברכב, בשונה מרכב חברה שהבוס מנהל את זה וכך גם נשמע הסיפור כאן…
כתבתי כי הרוב טענו שלא כדאי, ואני אישית חושב שיש בהחלט מה לבדוק רק בזהירות… -
על כל הבעיות שהועלו כאן חשבתי כבר,
איך שאני מבין היה ברכב נהג קבוע,
הרכב שימש בקביעות כדי להוביל צוותות של עובדים למקום העבודה לא משהו שקרעו אותו יותר מדי
אין ברכב הרבה קילומטראז’
הרכב מרגיש טוב
השאלה המרכזית שלי היא על הטורבו, היתה נורת מנוע דולקת
מישהו בדק לי עם מחשב רכב והיה כתוב משהו בסגנון של לבדוק את הטורבו או אולי את מערכת ההזרקה של הטורבו, מי שבדק ניסה למחוק את התקלה, היא נמחקה ולא חזרה גם אחרי כמה דקות של נסיעה כעת אפילו אין לי קוד תקלה
השאלה האם בבדיקת מוסך שגרתית הוא יכול לבדוק את תקינות הטורבו או שרק יגיד לי הכל טוב וזהו -
אני מחפש לקנות דאצ’יה לודג’י דיזל
הלכתי היום לראות רכב
מדובר בחשמלאי שמחזיק צי רכבים עבור העובדים שלו
יש לו שני רכבים תאומים קנה את שניהם בחברה באותו יום
לפי מה שהוא אומר הרכבים שימשו לנסיעת העובדים למקום העבודה
רכב א’
שנת 2020 136,000 ק"מ יד 1
טופל שלש שנים ראשונות בחברה אחר כך אצל מוסכניק לידו
אמר בהתחלה שהוחלף לו טורבו, אבל היה נראה שהוחלף כל המנוע, וגם אחר כך אמר למישהו שאולי הוחלף כל המנוע,
הריפודים לא במצב הכי טוב, יש כפתור של פתיחת החלונות של אחד הדלתות שיצא מהמקום (עובד)
דלת של הפג’ז לא עומדת לבדרכב ב’
שנת 2020 122,000 ק"מ יד 1
טופל שלש שנים ראשונות בחברה אחר כך אצל מוסכניק לידו
דולקת נורת מנוע, בסריקת תקלות היה כתוב שצריך לבדוק את הטורבו
הריפודים ופנים הרכב נראה יותר טובשני הרכבים מרגישים טוב בנסיעה, המנוע נשמע טוב
אמר לי בטלפון שביטל באחד מהם את האוריאה במקום אמר שנראה לו ששניהם (יותר נראה שהוא לא זוכר)
לפי הספר טיפולים כנראה שהיה צריך לעשות טיימינג אבל לא נעשה בשניהם
אני נוטה יותר לכיון רכב ב’ אבל מפחיד אותי העניין של הנורת מנוע -
@חובק-עולם יש לך כזה רכב נכון?
יש לך מה להוסיף בעניןמאיפה קנית את שלך? ביד 2 אין אף מודעה רלוונטית מלבד כמה סוכנויות