אחת ולתמיד - רנו דיזל - כן או לא?
-
@חיים-Y0737 כתב באחת ולתמיד - רנו דיזל - כן או לא?:
אני לא מכיר את הקליאו, אבל אולי בק’'מ נמוך זה כן טוב
האמת שאני גם לא מכיר את הסיטרואין אבל גם יכול להיות שהרכבים שלך הוזנחו או נסעו נסיעות קצרות שגמרו את המסנן חלקיקים
שוב אני לא דוחה את מה שסיפרת אבל העלתי עוד כיוון
לגבי בעיות ממיר זה דברים שגם פריוס לדוג’ סובל ממנה
ולגבי הגיר בפלואנס אני עשיתי חישוב כזה שגם אם לו יצוייר שצריך לחליף גיר עלות כ5אל"ש עדיין הגעתי לקורולה 2014 עם 240 אלף ק"מ…@צילפינגים כתב באחת ולתמיד - רנו דיזל - כן או לא?:
נסיעות קצרות שגמרו את המסנן חלקיקים
לא , הC3 נסעה כמעט כל יום בניערוני, וגם הוחלף נוזל פאף בזמן, ועדיין היה עושה התראות שונות ומשונות אז העפתי אותו ב 7 אל’'ש לערבי הראשון שהגיע, ועברתי לפאביה דיזל באותם ימים- תענוג 0 תקלות ומנוע חזק חסכוני כמו פריוס בדיוק
-
@חיים-Y0737 כתב באחת ולתמיד - רנו דיזל - כן או לא?:
אני לא מכיר את הקליאו, אבל אולי בק’'מ נמוך זה כן טוב
האמת שאני גם לא מכיר את הסיטרואין אבל גם יכול להיות שהרכבים שלך הוזנחו או נסעו נסיעות קצרות שגמרו את המסנן חלקיקים
שוב אני לא דוחה את מה שסיפרת אבל העלתי עוד כיוון
לגבי בעיות ממיר זה דברים שגם פריוס לדוג’ סובל ממנה
ולגבי הגיר בפלואנס אני עשיתי חישוב כזה שגם אם לו יצוייר שצריך לחליף גיר עלות כ5אל"ש עדיין הגעתי לקורולה 2014 עם 240 אלף ק"מ…@צילפינגים עד כה שאני זוכר @חיים-Y0737 מדבר על רנו פלואנס עם .350000 ק"מ לא מטופלת
@חיים-Y0737 כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
היה 350 ק’'מ יד שניה
ברור שלא תוחזק טוב (כפי שסיפרתי פעם שרימו אותי) אבל פגשתי עוד מישהו שהיה לו פלואנס והוא הסכים איתי שהרבה נורות נדלקות לחינם -
@חובק-עולם אני מתבסס גם על מידע של אנשים שפגשתי במוסך, חברים וכו’ לא רק על רכב שהחזקתי בעצמי.
מבחינתי נסכם פשוט- פלואנס זה הימור, אם שמור ומטופל בוודאות אז זה הימור מושכל. זה הכל. -
@חובק-עולם אני מתבסס גם על מידע של אנשים שפגשתי במוסך, חברים וכו’ לא רק על רכב שהחזקתי בעצמי.
מבחינתי נסכם פשוט- פלואנס זה הימור, אם שמור ומטופל בוודאות אז זה הימור מושכל. זה הכל.@חיים-Y0737 אז תכתוב את זה שלדעתך זה הימור וזה בסדר גמור, אבל על תכתוב שמנסיונך זה הימור ודו"ק
-
@חיים-Y0737 אז תכתוב את זה שלדעתך זה הימור וזה בסדר גמור, אבל על תכתוב שמנסיונך זה הימור ודו"ק
@חובק-עולם כתב באחת ולתמיד - רנו דיזל - כן או לא?:
@חיים-Y0737 אז תכתוב את זה שלדעתך זה הימור וזה בסדר גמור, אבל על תכתוב שמנסיונך זה הימור ודו"ק
חושב שעברתי מספיק רכבים צרפתיים כדי להבין את העיקרון הכללי.
לך תחפור בפורומים של מכוניות ותחזור עם תובנות.
מאחל לך רוב נחת מהדאצ’יה תחי’ לאוי’'ט.