צריכת דלק אמיתית של סיווק
-
ברצוני לברר מבעלי הסיויק מהי הצריכה האמיתית המשוערת בשנתונים 2012-14, כי שמעתי כאלו שאומרים שנחשבת לשתיינית ממש ומאידך אני רואה צילומים ממחשב רכב של סיויק שהצריכה היא באיזור 1 ל13.
אני פשוט מתעניין בקניית הרכב אך הצריכה של הדלק היא שיקול גדול בשבילי, ולכן חשוב לי לדעת מה הצריכה האמיתית המשוערת.
אשמח למידע אמין, וודאי בלבד.
תודה רבה. -
כמו כל רכב משפחתי-יפני-אטמוספרי
הצריכה נעה בין 1ל7 - 1ל13
תלוי בתוואי הדרך שלך ובעיקר בסגנון הנהיגה שלך -
ברצוני לברר מבעלי הסיויק מהי הצריכה האמיתית המשוערת בשנתונים 2012-14, כי שמעתי כאלו שאומרים שנחשבת לשתיינית ממש ומאידך אני רואה צילומים ממחשב רכב של סיויק שהצריכה היא באיזור 1 ל13.
אני פשוט מתעניין בקניית הרכב אך הצריכה של הדלק היא שיקול גדול בשבילי, ולכן חשוב לי לדעת מה הצריכה האמיתית המשוערת.
תודה רבה. -
תודה רבה.@שברולט אני כרגע מחזיק 2011 (הצורה ישנה, אבל אני יודע שעד 2017 זה עם אותו מנוע וגיר) מחוץ לעיר 1 ל 14 בתוך העיר 1 ל 7. פלוס מינוס.
אם יש באמת מצב חיסכון בשנתונים הגבוהים יותר, אז זה יהיה מעט יותר חסכוני מזה.
אגב קודם לכן החזקתי טויוטה קורולה 2007 (RUN X אם זה משנה) ששתתה מחוץ לעיר אותו הדבר ואולי אפ’ קצת יותר, בתוך העיר היא שתתה פחות מזה באופן שקצת מורגש, אם אתה מכיר את הרכב אז שיהיה לך למה להשוות. -
@שברולט אני כרגע מחזיק 2011 (הצורה ישנה, אבל אני יודע שעד 2017 זה עם אותו מנוע וגיר) מחוץ לעיר 1 ל 14 בתוך העיר 1 ל 7. פלוס מינוס.
אם יש באמת מצב חיסכון בשנתונים הגבוהים יותר, אז זה יהיה מעט יותר חסכוני מזה.
אגב קודם לכן החזקתי טויוטה קורולה 2007 (RUN X אם זה משנה) ששתתה מחוץ לעיר אותו הדבר ואולי אפ’ קצת יותר, בתוך העיר היא שתתה פחות מזה באופן שקצת מורגש, אם אתה מכיר את הרכב אז שיהיה לך למה להשוות. -
@שברולט בדגם החדש יש מצב חיסכון ככה שאולי זה יותר חסכוני מהדגם הקודם
לא בדקתי את זה אבל לי היה 2010 ובתוך העיר היא זללה עד שהייתי בטוח שיש נזילה במיכל דלק
@א.ב. @א.ב. כתב בצריכת דלק אמיתית של סיווק:
בדגם החדש יש מצב חיסכון ככה שאולי זה יותר חסכוני מהדגם הקודם
מה זה אומר בדגם החדש
מאיזה שנה? -
@א.ב. @א.ב. כתב בצריכת דלק אמיתית של סיווק:
בדגם החדש יש מצב חיסכון ככה שאולי זה יותר חסכוני מהדגם הקודם
מה זה אומר בדגם החדש
מאיזה שנה?@הכהן-הגדול 2012