צריכת דלק אמיתית של סיווק
-
ברצוני לברר מבעלי הסיויק מהי הצריכה האמיתית המשוערת בשנתונים 2012-14, כי שמעתי כאלו שאומרים שנחשבת לשתיינית ממש ומאידך אני רואה צילומים ממחשב רכב של סיויק שהצריכה היא באיזור 1 ל13.
אני פשוט מתעניין בקניית הרכב אך הצריכה של הדלק היא שיקול גדול בשבילי, ולכן חשוב לי לדעת מה הצריכה האמיתית המשוערת.
אשמח למידע אמין, וודאי בלבד.
תודה רבה. -
כמו כל רכב משפחתי-יפני-אטמוספרי
הצריכה נעה בין 1ל7 - 1ל13
תלוי בתוואי הדרך שלך ובעיקר בסגנון הנהיגה שלך -
ברצוני לברר מבעלי הסיויק מהי הצריכה האמיתית המשוערת בשנתונים 2012-14, כי שמעתי כאלו שאומרים שנחשבת לשתיינית ממש ומאידך אני רואה צילומים ממחשב רכב של סיויק שהצריכה היא באיזור 1 ל13.
אני פשוט מתעניין בקניית הרכב אך הצריכה של הדלק היא שיקול גדול בשבילי, ולכן חשוב לי לדעת מה הצריכה האמיתית המשוערת.
תודה רבה. -
תודה רבה.@שברולט אני כרגע מחזיק 2011 (הצורה ישנה, אבל אני יודע שעד 2017 זה עם אותו מנוע וגיר) מחוץ לעיר 1 ל 14 בתוך העיר 1 ל 7. פלוס מינוס.
אם יש באמת מצב חיסכון בשנתונים הגבוהים יותר, אז זה יהיה מעט יותר חסכוני מזה.
אגב קודם לכן החזקתי טויוטה קורולה 2007 (RUN X אם זה משנה) ששתתה מחוץ לעיר אותו הדבר ואולי אפ’ קצת יותר, בתוך העיר היא שתתה פחות מזה באופן שקצת מורגש, אם אתה מכיר את הרכב אז שיהיה לך למה להשוות.