שאלה נדושה... איזה רכב לקנות?
-
@מאיר-זהו-זה כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
זה קטן ממש, הפריוס ענק לעומתו
אני יודע כי היה לי ליומיים כזה מושאל
גם הסחיבה שלו בסגנון לאדה רוסית, אבל זה ענין של טעם למי שמעדיף אמינות, נו שוין. -
@מאיר-זהו-זה כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
זה קטן ממש, הפריוס ענק לעומתו
אני יודע כי היה לי ליומיים כזה מושאל
גם הסחיבה שלו בסגנון לאדה רוסית, אבל זה ענין של טעם למי שמעדיף אמינות, נו שוין.@חיים-Y0737 שלושים וחמישה ליטרים הבדל ביניהם אין סיכוי למה שאתה כותב
אולי במח’ הנדסה יעזרו לך
לבד מכך שכנראה הרכב שהיה אצלך בהשאלה לא היה משו משו -
@משה-שמחה כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
אבל האוטו יותא מרווח
הג’אז גבוה יותר ובעל מרחב פנימי מנוצל טוב יותר וגם תא מטען עדיף
אבל מה זה משנה תהנה מהאינסייט…@חיים-Y0737 כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
@חיים-Y0737 כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
באינסייט? הכנסתי עגלת יחיד מקופלת, ולא נשאר מקום
על הראשון עוד שתקתי, אע"פ שלפי מה שראיתי הג’אז היה יותר קטן, אבל חשבתי כנראה אני לא יודע להשוות.
אבל עגלה 1 וזהו???
כנראה אתה מדבר על רכב אחר ולא על אינסייט, אתה מוזמן לבוא אלי להכניס 4 עגלות וישאר מקום. -
@אושר-מתקרב כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
@חובק-עולם כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
למה זה נראה לך לא מתאים לדיזל?
זה נסיעה של 25-30 דק’, בירידות אפילו פחות
להבנתי זה מספיק. ההמלצה לנסיעת רגנרציה לDPF היא 20 דקות ופעם בשבועיים.
@חובק-עולם מי זה רגנרציה ומה זה DPF?
-
כמה בטריה של הונדה מחזיקה,
עד כמה ק"מ מומלץ לי לחפש
אני מדבר על אינסייט וסיוויק -
כמה בטריה של הונדה מחזיקה,
עד כמה ק"מ מומלץ לי לחפש
אני מדבר על אינסייט וסיוויק@עוד-אחד-שמבין תראה התשובה מתחלקת לשני חלקים
א הסיוויק ההיברידית לא לגעת זאת נקודה ראשונה יש בה הרבה באגים
ב הבטריה של האינסייט אין מה לדאוג לה היא לא נגמרת זה טכנולוגיה שונה מטיוטה
אני מכיר ומטפל אישית באינסייטים משפחתיים ושל חברים של אחד מחזיק כבר באזור 650 אלף ק"מ והרכב כאילו חדש מהמפעל
לבד מטיפולי שגרה אין לו כלל טיפולים
עוד אם תרצה אני אוכל בעז"ה לייעץ לך הרבה על האינסייט מכיר אותה יותר טוב מאשר את הבית שלי -
@אושר-מתקרב אין הבדל בין אינסייט לגאז שניהם זה אותו מנוע בדיוק (גאז יותר נוחה לשמנים בגלל ההגה)
אם לא אכפת לך הביצועים של גאז אתה יכול לקנות אינסייט, לדעתי זה מחיר מצוין https://www.yad2.co.il/vehicles/item/nt9qg8u5אין הבדל בין מנוע 88 למנוע 100, זה אותו כ"ס רק המדידה שונה
-
@א.ב. כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
אין הבדל בין מנוע 88 למנוע 100, זה אותו כ"ס רק המדידה שונה
מה זה אומר מדידה שונה , אפשר הסבר?
@רב-קו לא היה לי כח להסביר אז הנה הסבר של AI
הבלבול סביב נתוני כוחות הסוס של הונדה אינסייט דור שני (2009–2014) נפוץ מאוד, והוא נובע בעיקר מאופן חישוב ההספק המשולב ומרישומים שונים באתרי הרכב וברישיונות.
בפועל, אין שני מנועים שונים בדור 2 – לכל מכוניות הדור השני בארץ יש בדיוק את אותה מערכת הנעה (מנוע 1.3 ליטר בנזין + מנוע חשמלי קטן).
המספרים השונים (88, 98, 102 או 110) מגיעים מההפרדה הבאה:
88 כ"ס: זהו ההספק של מנוע הבנזין (1.3 ליטר) בלבד, ללא שום עזרה חשמלית.
10 עד 14 כ"ס: זהו ההספק של המנוע החשמלי המסייע (מערכת ה-IMA).
98 עד 102 כ"ס (ההספק המשולב האמיתי): כאשר שני המנועים עובדים יחד במאמץ מלא, המערכת מפיקה סביב 98–102 כ"ס. זה הנתון שלרוב מופיע ברישיונות הרכב בארץ (למשל, במחירונים כמו יד2 או קארוויז תראה לרוב רישום של 98 או 101/102 כ"ס).
מאיפה מגיע הנתון של ה-110 כ"ס?
יש לכך שתי סיבות עיקריות בלוחות המכירה:טעות ברישום או עיגול נתונים: מוכרים רבים (ולעיתים גם אתרים קטנים) מחברים באופן מתמטי פשוט את הספק הבנזין והחשמל באופן שגוי, או פשוט מעגלים את הנתון המשולב (שנע סביב ה-100) כלפי מעלה בדמיונם.
בלבול עם הונדה סיוויק היבריד: באותם שנים נמכרה בארץ גם הסיוויק ההיברידית. היא השתמשה במערכת דומה אך נפח מנוע הבנזין שלה היה גדול במעט (הספק משולב של 110 כ"ס). מכיוון שהמערכות דומות, הנתון הזה “זלג” בטעות גם למודעות של האינסייט.
שורה תחתונה: אם אתה מסתכל על הונדה אינסייט מהשנים 2009–2014 (דור 2), אל תחשוש שיש דגם חזק ודגם חלש. כולן מגיעות עם אותו המנוע בדיוק. ההבדל בפרסומים הוא רק משחק של הגדרות (הספק בנזין בלבד מול הספק משולב).
-
@רב-קו לא היה לי כח להסביר אז הנה הסבר של AI
הבלבול סביב נתוני כוחות הסוס של הונדה אינסייט דור שני (2009–2014) נפוץ מאוד, והוא נובע בעיקר מאופן חישוב ההספק המשולב ומרישומים שונים באתרי הרכב וברישיונות.
בפועל, אין שני מנועים שונים בדור 2 – לכל מכוניות הדור השני בארץ יש בדיוק את אותה מערכת הנעה (מנוע 1.3 ליטר בנזין + מנוע חשמלי קטן).
המספרים השונים (88, 98, 102 או 110) מגיעים מההפרדה הבאה:
88 כ"ס: זהו ההספק של מנוע הבנזין (1.3 ליטר) בלבד, ללא שום עזרה חשמלית.
10 עד 14 כ"ס: זהו ההספק של המנוע החשמלי המסייע (מערכת ה-IMA).
98 עד 102 כ"ס (ההספק המשולב האמיתי): כאשר שני המנועים עובדים יחד במאמץ מלא, המערכת מפיקה סביב 98–102 כ"ס. זה הנתון שלרוב מופיע ברישיונות הרכב בארץ (למשל, במחירונים כמו יד2 או קארוויז תראה לרוב רישום של 98 או 101/102 כ"ס).
מאיפה מגיע הנתון של ה-110 כ"ס?
יש לכך שתי סיבות עיקריות בלוחות המכירה:טעות ברישום או עיגול נתונים: מוכרים רבים (ולעיתים גם אתרים קטנים) מחברים באופן מתמטי פשוט את הספק הבנזין והחשמל באופן שגוי, או פשוט מעגלים את הנתון המשולב (שנע סביב ה-100) כלפי מעלה בדמיונם.
בלבול עם הונדה סיוויק היבריד: באותם שנים נמכרה בארץ גם הסיוויק ההיברידית. היא השתמשה במערכת דומה אך נפח מנוע הבנזין שלה היה גדול במעט (הספק משולב של 110 כ"ס). מכיוון שהמערכות דומות, הנתון הזה “זלג” בטעות גם למודעות של האינסייט.
שורה תחתונה: אם אתה מסתכל על הונדה אינסייט מהשנים 2009–2014 (דור 2), אל תחשוש שיש דגם חזק ודגם חלש. כולן מגיעות עם אותו המנוע בדיוק. ההבדל בפרסומים הוא רק משחק של הגדרות (הספק בנזין בלבד מול הספק משולב).
-
@א.ב. ג’יפיטי לא מסכים עם זה
וגם, מה העניין של היבואן לתת נתונים נמוכים מהמציאות? להיפך, הוא רוצה לנפח את המספרים@אושר-מתקרב הוא כותב שיש גירסה עם מנוע 1.5 שלו יש יתר כ"ס
במנוע 1.3 אין הבדל בכ"סואגב זה שהבאתי אתת הAI זה לא בגלל ששמעתי את זה ממנו, שמעתי את זה מכמה אנשים שמתעסקים עם אינסייט
-
על הראשון עוד שתקתי, אע"פ שלפי מה שראיתי הג’אז היה יותר קטן, אבל חשבתי כנראה אני לא יודע להשוות.
אבל עגלה 1 וזהו???
כנראה אתה מדבר על רכב אחר ולא על אינסייט, אתה מוזמן לבוא אלי להכניס 4 עגלות וישאר מקום.@משה-שמחה כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
כנראה אתה מדבר על רכב אחר ולא על אינסייט, אתה מוזמן לבוא אלי להכניס 4 עגלות וישאר מקום.
תוכל להיכנס בקלות לספר השיאים של גינס!
אל תיקח אותי אישי, אבל זה בקטגוריית סופר מיני משפחתי -
אבל עגלה 1 וזהו???
כנראה אתה מדבר על רכב אחר ולא על אינסייט, אתה מוזמן לבוא אלי להכניס 4 עגלות וישאר מקום.@משה-שמחה כתב בשאלה נדושה... איזה רכב לקנות?:
אע"פ שלפי מה שראיתי הג’אז היה יותר קטן
אני לא מתיחס כלל לנתוני ליטרים אני מתייחס רק לנתוני הנדסה בלבד:
הג’אז עם באגז שמכניס לקרבו יותר מאינסייט לא בגלל ליטרים אלא בגלל תצורת הרכב ותא המטען שמאפשרת ניצול מקסימלי הרבה יותר בהבאגז’ של האינסייט