בעיה בגיר טויטה 2008 רובוטי
-
שלום לכולם
אשמח אם מישהו נתקל בתקלה יש לי טויטה רובוטי ובאמצע נסיעה הגיר עבר לניוטרל ונשאר שם נדלק בלוח שעונים נורה אדומה (גלגל שינים) זה קרה לי לפני 4 חודשים בדרך לירושלים אבל אחרי התנעות חוזרות ונשנות זה נתפס, במוסך בדק אמר אין כלום. תכלס עכשיו כנראה זה מת לגמרי הגיר נשאר על ניוטרל. השאלה היא אם זה הגיר או שזה כל הנלווה לרובוטי. והאם כדאי לשלם גרר למוסך או שחבל על הכסף
תודה (סליחה על האריכות) -
שלום לכולם
אשמח אם מישהו נתקל בתקלה יש לי טויטה רובוטי ובאמצע נסיעה הגיר עבר לניוטרל ונשאר שם נדלק בלוח שעונים נורה אדומה (גלגל שינים) זה קרה לי לפני 4 חודשים בדרך לירושלים אבל אחרי התנעות חוזרות ונשנות זה נתפס, במוסך בדק אמר אין כלום. תכלס עכשיו כנראה זה מת לגמרי הגיר נשאר על ניוטרל. השאלה היא אם זה הגיר או שזה כל הנלווה לרובוטי. והאם כדאי לשלם גרר למוסך או שחבל על הכסף
תודה (סליחה על האריכות)@נהר-החידקל
דרך כלל זה מצמד
המחיר הוא באזור 2000 [כולל המפעיל/אקטואטור] אצל ערבי.
תבדוק קוד תקלה, לפעמים זה חיישן תיבת הילוכים שמצריך ניקוי, ואז גם אם מחליפים קלאץ לא יעבוד, תסרוק תקלה, אם יזדמן לי לעלות סרטון שמראה את זה כמדומה לי שהוא פתוח בנטפרי כבר. -
@נהר-החידקל
דרך כלל זה מצמד
המחיר הוא באזור 2000 [כולל המפעיל/אקטואטור] אצל ערבי.
תבדוק קוד תקלה, לפעמים זה חיישן תיבת הילוכים שמצריך ניקוי, ואז גם אם מחליפים קלאץ לא יעבוד, תסרוק תקלה, אם יזדמן לי לעלות סרטון שמראה את זה כמדומה לי שהוא פתוח בנטפרי כבר.