גרסת הכניסה שמביאה לקצה טסלה מודל 3 במבחן דרכים
-
@יוסיוס כתב בגרסת הכניסה שמביאה לקצה טסלה מודל 3 במבחן דרכים:
של טסלה עולה יותר מאלף ש"ח, ואם אתה שם של יצרן אחר, אתה מאבד את האחריות,
אתה יודע בבירור? נשמע חריג באופן קיצוני! קודם כל אין צמיגים של טסלה והם שמים מישלין וכו’. בנוסף, אם מורידים אחריות זה אולי על הג’אנט… אבל שוב זה נשמע הזוי בלי קשר.
-
@מאיר הייתי בפנצ’ריה, הגיע אחד עם טסלה. הברנש אמר לו שלהחליף צמיג זה 1,100 ש"ח. הוא ביקש סיני, ויאמר לו הלה, אתה תאבד את האחריות של טסלה. אחר הוא הסתובב שם שעות מנסה להחליט מה לעשות. אמרתי לו נס שאין לי טסלה (אולי הוא מסתובב שם עד היום…)
@יוסיוס כתב בגרסת הכניסה שמביאה לקצה טסלה מודל 3 במבחן דרכים:
אמרתי לו נס שאין לי טסלה
זה נכון לא רק לגבי טסלה לכל רכב חדש מטפלים נורמלי ולא חלטורות ותאמין לי מי שיש לו בשביל לקנות רכב ב 200K יכול לתקן צמיגים ב 1200 ש"ח אא"כ אין לו והוא קונה בשביל הפוזה ואז אני מסכים איתך שזה מסכנות אמיתית (מה שנכון בכלל בחיים)
-
@מאיר הייתי בפנצ’ריה, הגיע אחד עם טסלה. הברנש אמר לו שלהחליף צמיג זה 1,100 ש"ח. הוא ביקש סיני, ויאמר לו הלה, אתה תאבד את האחריות של טסלה. אחר הוא הסתובב שם שעות מנסה להחליט מה לעשות. אמרתי לו נס שאין לי טסלה (אולי הוא מסתובב שם עד היום…)
@יוסיוס הוא עבד עליו אין שום חיוב מצד טסלה לצמיגים מישלין, רק לשים צמיג עם תקן שמתאים לרכב כזה. מה גם ש1100 זה יקר אפשר למצא גם באזור 900 וצמיג סיני עם תקן אירופאי עולה באזור 500.
מה שכן יותר יקר בטסלה זה הביטוח כבכל רכב חשמלי, ואם תרצה את חברת הביטוח שעובדת בשיתוף עם טסלה (הפניקס) תאלץ להפרד מעוד כמה אלפי שקלים.לא כ"כ ברור למה זה עולה יותר אם לטסלה יש חיישנים ובלימה אוטומטית וכו’ למניעת תאונות. מה גם שכמעט אי אפשר לגנוב את הרכב.