רכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי
-
@מאיר-ג אני רוצה רכב כלכלי, שיתן לי להתאמן עליו ולקבל ביטחון ושאוכל לצאת איתו לקניות בסופר, ליסוע שבת ולקחת את הילדים לטיול
אני לא רוצה להתחיל להתרוצץ במוסכים ולדבר עם אנשים שמדברים על מושגים ומילים שאני לא מבין ובסוף אצטרך לשלם על התענוג…
אבל גם על דלק לא בא לי לשלם הרבה, אני לא רוצה לחשבן יותר מדאי נסיעותאני חושב שיש פה שיקול האם לשלם בהתחלה יקר ואח"כ זול בדלק, או מראש זול ואח"כ יקר בדלק
@יאיר-צ בא נסכם את הנתונים
אטראז’ רכב שיידע להביא אותך ממקום למקום (שאתה תבחר ולא שהוא יבחר לקחת אותך טיול למוסך כל חודש)
לא צפוף לא מפנק מידי לא נורא מידי כן רועש (מידי) אבל נהג חדש בדרך כלל פחות מרגיש את זהפוקוס גם אמינה לדעתי קצת פחות מאטראז יותר נוחה וגדולה יציבה ושקטה עולה זול יותר בהתחלה אבל ההוצאה על הדלק תכסה לך את החסכון ההתחלתי
תבחר
אתה רוצה זול או כיף?
אני ממליץ לבחור בזול גם אם אתה רוצה כיף כי אתה רק בהתחלה עצה שלי תתחיל ברף נמוך -
@יאיר-צ בא נסכם את הנתונים
אטראז’ רכב שיידע להביא אותך ממקום למקום (שאתה תבחר ולא שהוא יבחר לקחת אותך טיול למוסך כל חודש)
לא צפוף לא מפנק מידי לא נורא מידי כן רועש (מידי) אבל נהג חדש בדרך כלל פחות מרגיש את זהפוקוס גם אמינה לדעתי קצת פחות מאטראז יותר נוחה וגדולה יציבה ושקטה עולה זול יותר בהתחלה אבל ההוצאה על הדלק תכסה לך את החסכון ההתחלתי
תבחר
אתה רוצה זול או כיף?
אני ממליץ לבחור בזול גם אם אתה רוצה כיף כי אתה רק בהתחלה עצה שלי תתחיל ברף נמוך -
@מאיר-ג עד כמה זה נורא לקנות רכב שהיה בהשכרות / ליסינג?
בדיקת מכונאי תעזור או שזה לא כדאי?
ואיך אפשר לדעת שלא שינו ברכב את הק"מ? יש איזה אתר שמראה בכמה הוא עבר בטסטים קודמים? -
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
(אם הבנתי נכון הבעלים הנוכחי מסומם…)
אז ודאי לא לחשוב על זה
הוא לא השקיע ברכב -
@יאיר-צ תלוי באיזה תקציב
רכב ב 60 אלף מומלץ שלא
רכב ב10 אלף איש לא מסתכל על זה, בודקים רק מכניקה [בפרט אם הרכב בן 17 ומתוכם רק 3 שנים היה השכרה] -
@יאיר-צ תלוי באיזה תקציב
רכב ב 60 אלף מומלץ שלא
רכב ב10 אלף איש לא מסתכל על זה, בודקים רק מכניקה [בפרט אם הרכב בן 17 ומתוכם רק 3 שנים היה השכרה]@חיים-Y0737 אז אם אני יביא מכונאי זה בסדר? אני מאמין שהוא יכול לבדוק אם המסומם הזה טיפל ברכב
-
אולי, אבל מסומם לא נשמע טוב.
חפש בן אדם נורמלי… -
@יאיר-צ לכן הצעתי שתעבור על הקישור ההוא
קח בחשבון הוצאות שמתחילות ב1000 לחודש
לענ”ד תחכה שיעבור חצי שנה/שנה, ותוכל לקחת פעם בשבוע שבועיים מהשכרה נורמלית במחיר סביר (אני גם לא מחזיק רכב, בינתיים)
אל תתפתה לשכירות בשחור, או להשכרה לנ.ח. בלי שקיבלת המלצה מסודרת שאינם גנבים@טוסון כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
לענ”ד תחכה שיעבור חצי שנה/שנה, ותוכל לקחת פעם בשבוע שבועיים מהשכרה נורמלית במחיר סביר (אני גם לא מחזיק רכב, בינתיים)
אל תתפתה לשכירות בשחור, או להשכרה לנ.ח. בלי שקיבלת המלצה מסודרת שאינם גנביםלא הבנתי את הטענה
פעם בשבוע שבועיים לקחת רכב זה אומר פעמיים וחצי בחודש
רכב לשבת בהשכרה נורמלית מתחיל ב220 * 2.5 שווה 550 ש"ח- דלק שאם זה נסיעה קצרה אז זה משהו כמו חמישים ש"ח לפעם ממוצע
כבר הגענו ל700 ש"ח
הרווחת 300 ש"ח וקיבלת רכב רק לשבת, והוא גם לא שלך ואתה מפחד מכל סריטה
בקיצור…
מי ששוכר פעמיים בחודש שיקנה רכב וחלאס
בפרט שאנחנו לא מחשבנים בין הזמנים אב שרכב לכמה ימים עולה 1000+
ואם אתה נוסע באמצע השנה לאיזה נופש גם הוספת איזה 500 ש"ח
לא שווה
- דלק שאם זה נסיעה קצרה אז זה משהו כמו חמישים ש"ח לפעם ממוצע
-
@טוסון כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
אל תתפתה לשכירות בשחור, או להשכרה לנ.ח. בלי שקיבלת המלצה מסודרת שאינם גנביםלא הבנתי את הטענה
פעם בשבוע שבועיים לקחת רכב זה אומר פעמיים וחצי בחודש
רכב לשבת בהשכרה נורמלית מתחיל ב220 * 2.5 שווה 550 ש"ח- דלק שאם זה נסיעה קצרה אז זה משהו כמו חמישים ש"ח לפעם ממוצע
כבר הגענו ל700 ש"ח
הרווחת 300 ש"ח וקיבלת רכב רק לשבת, והוא גם לא שלך ואתה מפחד מכל סריטה
בקיצור…
מי ששוכר פעמיים בחודש שיקנה רכב וחלאס
בפרט שאנחנו לא מחשבנים בין הזמנים אב שרכב לכמה ימים עולה 1000+
ואם אתה נוסע באמצע השנה לאיזה נופש גם הוספת איזה 500 ש"ח
לא שווה
@חושב-על-ירושלים כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
רכב לשבת בהשכרה נורמלית מתחיל ב220 * 2.5 שווה 550 ש"ח
איך הגעת לסכום הזה?
במיוחד שלדבריו הוא לא באמת צריך רכב, אלא פעם בחודש לסוע להורים מרחק לא גדול, ועוד אי אלו טיולים
וגם אחרי החשבון שלך אני עומד על דעתי שעדיף לא לקנות אם כי אין לי כח להסביר - דלק שאם זה נסיעה קצרה אז זה משהו כמו חמישים ש"ח לפעם ממוצע