מתעניין בסובארו XV מנוע 2000 והסבה לגז - חוות דעת?
-
@שיש רכב נחמד
אמין בצורה סבירה לגמרי, גם בק"מ גבוה, יושב טוב עם גז, אבל יש בלאי כמובן וזה צריך לבדוק ספציפית אם הרכב שמור
על איזה שנתון אתה מדבר?
כי במוקדמים קשה להשיג מנוע 2.0, יש בעיקר 1.6, שהוא די חלש
אם אתה לוקח את ה 1.6 שים לב שלא קרעו אותו באיזה ליסינג במיוחד גופי אבטחה, עד היום אבטחת הרקל"ה בי-ם וגוש דן משתמשים בקרוסטרק -
@שיש שהתעיינתי על גז אצל מוסכניק הוא טען שהרכב שהוא הכי ממליץ לשים לו גז זה סוברו בגלל המנוע החזק
-
@טידה לְמָה הכוונה חזק? לעמידות? כי הxv עם מנוע חלש, ודאי יחסית להיום (ב2024 הביאו אותו כבר עם מנוע 2.5)
-
@שיש רכב נחמד
אמין בצורה סבירה לגמרי, גם בק"מ גבוה, יושב טוב עם גז, אבל יש בלאי כמובן וזה צריך לבדוק ספציפית אם הרכב שמור
על איזה שנתון אתה מדבר?
כי במוקדמים קשה להשיג מנוע 2.0, יש בעיקר 1.6, שהוא די חלש
אם אתה לוקח את ה 1.6 שים לב שלא קרעו אותו באיזה ליסינג במיוחד גופי אבטחה, עד היום אבטחת הרקל"ה בי-ם וגוש דן משתמשים בקרוסטרק -
ש שיש התייחס לנושא זה
-
@טוסון אני מתכוין רק למנוע 2000 כי ה 1.6 חלש בשבילי מידי
מדובר על שנתון בערך 2012 עם קילומטרז’ של עד 150 א’
התקציב שלי בגדול עד 30 (לרכב עצמו לפני הגז שאני ישים…)@שיש לאו דווקא xv, גם אימפרזה עם מנוע 1.6 או 2.0 וגיר רציף [שזה xv נמוכה…]
או b4 (שאותו שמואל קליין ועוד ממליצים רק מ2015) ואאוטבק, שמן הסתם נכלל ב b4 ופורסטר שאין לי איתו היכרות, לא יודע מה המומלץ, הישן עם הגיר הפלנטרי או החדש יותר כמדומה מ2010 עם רציף,
בהצלחה עם למצוא xv 2.0 ב30 אל”ש זה די נדיר, זה מחיר של 1.6 עם 200 ק”מ
אלא אם אתה רוצה לקנות יד 6 מפאיז
אבל תראה לאיזה ק”מ הוא מגיע

-
@טוסון אני מתכוין רק למנוע 2000 כי ה 1.6 חלש בשבילי מידי
מדובר על שנתון בערך 2012 עם קילומטרז’ של עד 150 א’
התקציב שלי בגדול עד 30 (לרכב עצמו לפני הגז שאני ישים…) -
@שיש לאו דווקא xv, גם אימפרזה עם מנוע 1.6 או 2.0 וגיר רציף [שזה xv נמוכה…]
או b4 (שאותו שמואל קליין ועוד ממליצים רק מ2015) ואאוטבק, שמן הסתם נכלל ב b4 ופורסטר שאין לי איתו היכרות, לא יודע מה המומלץ, הישן עם הגיר הפלנטרי או החדש יותר כמדומה מ2010 עם רציף,

@טוסון אני מתעניין דווקא בגבוה ולא כי אני רוצה להרגיש גבוה אלא כי אני הולך להיכנס איתו לשטח לא פעם בשנה ומצד שני אני רוצה רכב לא מידי ארוך ורחב כמו רוב הגבוהים אאוטלנדר וכדו’
ולכן הגעתי לסובארו XV ושאלתי ובקשתי האם הוא אמין אני לא מצפה שיהיה טיוטה אבל גם לא רוצה שיהיה רכב צרפתי… השאלה איפה הוא מבחינת תקלות טיפולים בסוף אני קונה שנתון ישן כי אין לי תקציב גדול… -
@שיש לאו דווקא xv, גם אימפרזה עם מנוע 1.6 או 2.0 וגיר רציף [שזה xv נמוכה…]

-
לפני כמה דקות הסרתי חסימה למישהו שמכר לחילוני XV 1.6 2015 עם גז ב24 אלף ש"ח 210 אלף ק"מ
נראה טוב
אילו הייתי יודע שהוא מוכר… -
@טוסון אני מתעניין דווקא בגבוה ולא כי אני רוצה להרגיש גבוה אלא כי אני הולך להיכנס איתו לשטח לא פעם בשנה ומצד שני אני רוצה רכב לא מידי ארוך ורחב כמו רוב הגבוהים אאוטלנדר וכדו’
ולכן הגעתי לסובארו XV ושאלתי ובקשתי האם הוא אמין אני לא מצפה שיהיה טיוטה אבל גם לא רוצה שיהיה רכב צרפתי… השאלה איפה הוא מבחינת תקלות טיפולים בסוף אני קונה שנתון ישן כי אין לי תקציב גדול…