טויוטה קורולה סטיישן
-
הביקוש בשוק זה הסדאן
לדעתי בסטיישן הסוללה היא ליתיום וטובה יותר, השוק טיפש ולא מבין את זה והחרדים מרויחים…
-
הביקוש בשוק זה הסדאן
לדעתי בסטיישן הסוללה היא ליתיום וטובה יותר, השוק טיפש ולא מבין את זה והחרדים מרויחים…
@חיים-Y0737 כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
הביקוש בשוק זה הסדאן
היא פחות נמוכה ויותר נוחה לנהיגה, כמו״כ פחות מרגישה משאית בכל חניה.
הלא כן? -
הביקוש בשוק זה הסדאן
הלא כן?@איש-גמזו כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
משאית בכל חניה.
לא רק בחניה…
פעם שמתי לה תנור בפג’ש והגלגלים נגעו בפח… -
הביקוש בשוק זה הסדאן
הלא כן?@איש-גמזו כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
הלא כן?
אבל תא המטען עצום בסטיישן וזה מה שעושה אותה מבוקשת במגזר דידן… ולא שמתי אל לבי הפרש בגובה, יתכן אבל לא בטוח כלל.
גם בנושא הגנבות- הסטיישן פחות מבוקש לענ’'ד. -
@איש-גמזו כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
הלא כן?
אבל תא המטען עצום בסטיישן וזה מה שעושה אותה מבוקשת במגזר דידן… ולא שמתי אל לבי הפרש בגובה, יתכן אבל לא בטוח כלל.
גם בנושא הגנבות- הסטיישן פחות מבוקש לענ’'ד.@חיים-Y0737 כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
אבל תא המטען עצום בסטיישן וזה מה שעושה אותה מבוקשת במגזר דידן…
אבל אבל, רק זה לא הופך את הציבור לטיפש
אני אישית אם היו לפני שתי האפשרויות די מסתבר שהייתי מעדיף את הגובה והאורך על פני תא המטען, לפחות כל עוד אני לא מתכוון לעבוד בהובלות. -
אני אישית אם היו לפני שתי האפשרויות די מסתבר שהייתי מעדיף את הגובה והאורך על פני תא המטען, לפחות כל עוד אני לא מתכוון לעבוד בהובלות. -
אני אישית אם היו לפני שתי האפשרויות די מסתבר שהייתי מעדיף את הגובה והאורך על פני תא המטען, לפחות כל עוד אני לא מתכוון לעבוד בהובלות.@איש-גמזו כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
אני לא מתכוון לעבוד בהובלות.
ב’‘ה אני זוכה להוביל את זוגתי וילדיי כ’‘י בלעה’‘ר, וכידוע יש משפחות שצריכים מקום לעגלת תאומים פלוס מזוודות
הסדאן זה למבוגרים (כמו דוד שלי שיחי’ שחיתן את מרבית ילדיו) ובעיניי מכוערת [דעה אישית, הקורולה קרוס בכלל נראה משנות ה 90] -
@איש-גמזו כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
אני לא מתכוון לעבוד בהובלות.
ב’‘ה אני זוכה להוביל את זוגתי וילדיי כ’‘י בלעה’‘ר, וכידוע יש משפחות שצריכים מקום לעגלת תאומים פלוס מזוודות
הסדאן זה למבוגרים (כמו דוד שלי שיחי’ שחיתן את מרבית ילדיו) ובעיניי מכוערת [דעה אישית, הקורולה קרוס בכלל נראה משנות ה 90]@חיים-Y0737 כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
ובעיניי מכוערת [דעה אישית
הקורולה סדאן החדשות (26) יש להן צורה של ממש הסטישין רק בלי הפג’ש הענק, וגם אני חושב שהקרוס החדשות יש להם פרצוף של 2090… בעקר עם הגריל המטורף שיש להם.
-
ובעיניי מכוערת [דעה אישית
הקורולה סדאן החדשות (26) יש להן צורה של ממש הסטישין רק בלי הפג’ש הענק, וגם אני חושב שהקרוס החדשות יש להם פרצוף של 2090… בעקר עם הגריל המטורף שיש להם.
@אריאל-קמחי כתב בטויוטה קורולה סטיישן:
פרצוף ש
דיברתי על החלק האחורי, משעמם מאוד בעיניי.
נראה כמו קסארה 2002.
דווקא היאריס קרוס נראה בסדר.