יונדאי I25 - התקלקלה לי המצלמת רוורס
-
המצלמה המקורית שעובדת עם המסך של הרכב.
אני לא רוצה לרכוש מערכת מולטימדיה. האם אני יכול לרכוש מצלמה ולהחליף אותה בלבד? (בהנחה והבעיה באמת במצלמה עצמה…)@אלעדי
ודאי שכן!!!
אבל גם לי זה קרה בI30 וזה היה בעיה במגעים, פתחתי את פלסטיק של הפג’ש ושיחקתי עם החוטים וזה חזר לעבוד.
אם אתה רוצה להזמין מאיפה שהוא מצלמה, לפני זה תפרק את המצלמה ותראה את החיבורים כי בדרך כלל (לא תמיד!) אם זה מקורי של החברה אז אין חיבורים שאתה יכול לפרק אלא זה חוט ארוך עד המסך. ואם באמת יש לך חוט ארוך בלי חיבורים אז תצטרך להזמין גם את החיבורים, כדי שלא תהיה לך עוגמת נפש… (כי מי שהתרגל למצלמת רוורס לא יכול בלעדיה אפילו שנייה אחת…) -
@אלעדי
ודאי שכן!!!
אבל גם לי זה קרה בI30 וזה היה בעיה במגעים, פתחתי את פלסטיק של הפג’ש ושיחקתי עם החוטים וזה חזר לעבוד.
אם אתה רוצה להזמין מאיפה שהוא מצלמה, לפני זה תפרק את המצלמה ותראה את החיבורים כי בדרך כלל (לא תמיד!) אם זה מקורי של החברה אז אין חיבורים שאתה יכול לפרק אלא זה חוט ארוך עד המסך. ואם באמת יש לך חוט ארוך בלי חיבורים אז תצטרך להזמין גם את החיבורים, כדי שלא תהיה לך עוגמת נפש… (כי מי שהתרגל למצלמת רוורס לא יכול בלעדיה אפילו שנייה אחת…)@אריאל-קמחי אני מעדיף לבקש ממישהו שמייבין שיעשה את זה. כמובן בתשלום.
-
@אריאל-קמחי אני מעדיף לבקש ממישהו שמייבין שיעשה את זה. כמובן בתשלום.