הבו פתרונים, דו"ח מהירות לנהג חדש
-
השכרתי בלבן, הדו"ח עדיין לא על שמי, אך אני אמור לחתום על הסבת דו"ח.
הדו"ח מהירות ממצלמה ע"ס 750 ש"ח + 8 נקודות.
הנקודות מילא אבל אני חושש לחיי הרשיון שלי, אגב הנהג חדש מסתיים עוד חודשיים וחצי בעז"ה.
מה אומרים?
דחוף פתרונים, וכמובן לה’ הישועה!אגב מה בכלל מצד הדין מה החוק אומר לגבי זה, והאם אני יכול למצוא מישהו ‘לזרוק’ עליו את הדו"ח בלי שיהיה זה משמעות לגביו… (נגיד מישהו שכבר לא נוהג כלל)
תודה רבה רבה
-
הנקודות מילא אבל אני חושש לחיי הרשיון שלי, אגב הנהג חדש מסתיים עוד חודשיים וחצי בעז"ה.
מה אומרים?
דחוף פתרונים, וכמובן לה’ הישועה!אגב מה בכלל מצד הדין מה החוק אומר לגבי זה, והאם אני יכול למצוא מישהו ‘לזרוק’ עליו את הדו"ח בלי שיהיה זה משמעות לגביו… (נגיד מישהו שכבר לא נוהג כלל)
תודה רבה רבה
@סובארו-אברכים אינני לוקח אחריות על מה שאני כותב.
אך לכאורה אחרי ההסבה ניתן לנסות לערער - אם יש לך בכלל מה לטעון.ולקוות שעד שהערעור יבדק / יתקבל / ידחה - יעבור הזמן של הנהג חדש,
וכן את הערעור מגישים ברגע האחרון (30 יום?) שניתן לערער ככה הרווחת כמעט חודש שלם,
ואז לא יהיה לך בעיות עם הנהג חדש, למרות שהדוח מלפני שנגמר לך הזמן של נהג חדש.הרעיון לדחות את התשלום לאחרי החודשיים וחצי.
כי תשלום דו"ח זה הודאה באשמה ולא ניתן אח"כ לערער כלל!האם זה רק הסבת הדו"ח ועדיין לא שולם ע"י החברה?
ומתייג לך את הרב @גיל שמומחה לדברים בכגון אלו,
למעשה עדיף שתפנה אליו במייל ולא כאן, וד"ל. -
מה אומרים?
תודה רבה רבה
@סובארו-אברכים
מצד הדין:
יאריכו לך את הנהג החדש בשנתיים+מבחן תאוריה שתצטרך לעבור+ ה8 נקודות שנמצאות על השם שלך ואם תעשה עוד עבירת נקודות אחת בשנתיים וחצי שאתה נהג חדש תצטרך לעבור גם טסט (מעל 13 נקודות)@סובארו-אברכים כתב בהבו פתרונים, דו"ח מהירות לנהג חדש:
והאם אני יכול למצוא מישהו ‘לזרוק’ עליו את הדו"ח בלי שיהיה זה משמעות לגביו… (נגיד מישהו שכבר לא נוהג כלל)
טכנית אתה יכול חוקית אם אתה נהגת ברכב אז אתה צריך לקבל את הדוח מציע לך לא לכתוב זאת כאן ודי לחכימא…
מה גם שאף אחד לא יהיה מעוניין להסתבך עם כזה דוח (בפרט שיש נקודות)
מעניין לבדוק אם אתה לא חותם על ההסבה מה קורה?
אם נניח זה קנס מצד ההשכה יתכן ושווה לך לספוג זאת… -
מה אומרים?
תודה רבה רבה
@סובארו-אברכים מה שלא יהיה, 90 יום יש לחכות, ואז ביום האחרון שלח בדואר רשום לא מהיר בקשה להישפט, תן לזה להתיישן… אם יעבור שנה - הרווחת לגמרי, אם לא וקיבלת תאריך - בטוח לא שילמת כנהג חדש וכך לא תקבל שנתיים נוספות.